• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 aralık anneleri cinsiyetiniz belli oldu mu acaba

canım bende 12 haftalık diye gittim ama bebiş 12+5 çıktı ve çok net belirgindi oğlum olucak kısmetse :)

ikili tarama testi için gitmiştim 12.hafta doldu cinsiyetine kız dedi doktor

sizce kesinmidir

Bende ikili tarama testi icin gttim canim gecen hafta kiz dedi ama simdilik kimseye soyleme aramizda kalsin dedi bende anlamadim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben gecen hafta gıttım kontrole 13+1 idi dktorum 'ımkanı yok bu hafta bellı olmaz ' dedi. genıtal cıkıntıdır bu hafta gorulen felan fılan dedı konuyu kapadı...

yüzde 70 kız dedi ama genital çıkıntıya dayanarak söyledi sanırım 16. haftada net belli olur dedi...

perşembe günü 2li testimiz var. o gün söylerim %90 lık oranla. Ama sanırım erkek. Ben içime doğuyor deyince epey bir güldü.

yüzde 70 kız dedi ama genital çıkıntıya dayanarak söyledi sanırım 16. haftada net belli olur dedi...

ikili test i siyah beyaz ultrasondamı bakıolr yanı ondamı görüyrlar birde ikili sonçlar ne zamn çıkıyor ...birde dr orda bilgi veriyrmu ense kalınlığı iyi falan diye...biraz bahsedermisinz ... çok mu sordm acaba :)

ikili test i siyah beyaz ultrasondamı bakıolr yanı ondamı görüyrlar birde ikili sonçlar ne zamn çıkıyor ...birde dr orda bilgi veriyrmu ense kalınlığı iyi falan diye...biraz bahsedermisinz ... çok mu sordm acaba :)

ayrıntılşı ultrason la bakıyorlar aynı gün kan verdim 10 gün sonra alacaksınız sonucu dediler ense kalınlığı nı söylüyor söylemesede sen sor o söyler . cinsiyetide sorarsan tahminde bulunuyorlar :)

ayrıntılşı ultrason la bakıyorlar aynı gün kan verdim 10 gün sonra alacaksınız sonucu dediler ense kalınlığı nı söylüyor söylemesede sen sor o söyler . cinsiyetide sorarsan tahminde bulunuyorlar :)

devlette mı yaptrdn yoksa özeldemi canım ..

doktorum kıza benziyor dedi fikat henüz kesin değil...:1: yarın üçlü testim olacak bakalım tekrar bakar mı..

kızlaaar çok duygulandım ya geçen yıl bu zamanlar aynı heyecan ve merak içindeydim sizler gibi doktorum kıza benziyo demişti ama 15. haftada aslan gibi bi oğlum olcağını öğrenmiştim 11 temmuzdu gününüde hatırlıyorum.Allahıma çok şükür aslan gibi bi oğlum var şimdi hemde 6 aylık oldu zaman o kadar hızlı geçiyorki hamileliğinizin tadını çıkarın bol boool naz yapın tabi nazınızı çeken birileri varsa benim yoktu pek :( tuhaf gelir belki size ama insan hamileliği bile özlüyor.Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim yavrularınızı kucaklarınıza alin inş. bu muhteşem duyguyu tadın...

benim de 13.haftamda kız olacağını söyledi temmuzun 18 sinde muaynem var o zaman kesin olur.allah sağlık versin cinsiyet hiç önemli değil

Bende yeniyim arkadslar aranizda 16+3 te ogrendim erkek diye. Normalde devlete gidiordum doktorum ben soylemiyorum deyince ozele gidip ogrendik. Rabbim herkese kolaylik nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimde erkek 12 haftalıkken belli oldu ama 18 haftalıkken de kesinlesti ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back