Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 aralık anneleri cinsiyetiniz belli oldu mu acaba
- Konu Sahibi filtur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
ikili tarama testi için gitmiştim 12.hafta doldu cinsiyetine kız dedi doktor
sizce kesinmidir
Bende ikili tarama testi icin gttim canim gecen hafta kiz dedi ama simdilik kimseye soyleme aramizda kalsin dedi bende anlamadim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 34
yüzde 70 kız dedi ama genital çıkıntıya dayanarak söyledi sanırım 16. haftada net belli olur dedi...
ikili test i siyah beyaz ultrasondamı bakıolr yanı ondamı görüyrlar birde ikili sonçlar ne zamn çıkıyor ...birde dr orda bilgi veriyrmu ense kalınlığı iyi falan diye...biraz bahsedermisinz ... çok mu sordm acaba :)
ikili test i siyah beyaz ultrasondamı bakıolr yanı ondamı görüyrlar birde ikili sonçlar ne zamn çıkıyor ...birde dr orda bilgi veriyrmu ense kalınlığı iyi falan diye...biraz bahsedermisinz ... çok mu sordm acaba :)
ayrıntılşı ultrason la bakıyorlar aynı gün kan verdim 10 gün sonra alacaksınız sonucu dediler ense kalınlığı nı söylüyor söylemesede sen sor o söyler . cinsiyetide sorarsan tahminde bulunuyorlar :)
ayrıntılşı ultrason la bakıyorlar aynı gün kan verdim 10 gün sonra alacaksınız sonucu dediler ense kalınlığı nı söylüyor söylemesede sen sor o söyler . cinsiyetide sorarsan tahminde bulunuyorlar :)
devlette mı yaptrdn yoksa özeldemi canım ..
İkinci erkekim geliyomuş kısmetse:)
senın adına çok sevndim gözün aydın :)
devlette mı yaptrdn yoksa özeldemi canım ..
üniversite hastanesinde özel muayeneye gidiyorum prof a
- 3 Nisan 2014
- 28
- 1
- 18
kızlaaar çok duygulandım ya geçen yıl bu zamanlar aynı heyecan ve merak içindeydim sizler gibi doktorum kıza benziyo demişti ama 15. haftada aslan gibi bi oğlum olcağını öğrenmiştim 11 temmuzdu gününüde hatırlıyorum.Allahıma çok şükür aslan gibi bi oğlum var şimdi hemde 6 aylık oldu zaman o kadar hızlı geçiyorki hamileliğinizin tadını çıkarın bol boool naz yapın tabi nazınızı çeken birileri varsa benim yoktu pek tuhaf gelir belki size ama insan hamileliği bile özlüyor.Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim yavrularınızı kucaklarınıza alin inş. bu muhteşem duyguyu tadın...
- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
- 27 Ocak 2014
- 250
- 135