• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ankara gelini için mekan yardımı :)

Sanirsinkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
297
48
43
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Yeni katılımcılardan biriyim ama düğün hazırlıkları konusunda epeydir takip ediyorum sizleri :)

2014 Eylül gibi 2 düğün yapmayı planladığımız için Ankara'daki kişi sayısını 200 olarak sınırlandırmayı düşünüyoruz. Bütçemiz de 10.000 TL. Yemekli veya kokteyl şeklinde olabilir.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :16:

Merhaba arkadaşlar,

Yeni katılımcılardan biriyim ama düğün hazırlıkları konusunda epeydir takip ediyorum sizleri :)

2014 Eylül gibi 2 düğün yapmayı planladığımız için Ankara'daki kişi sayısını 200 olarak sınırlandırmayı düşünüyoruz. Bütçemiz de 10.000 TL. Yemekli veya kokteyl şeklinde olabilir.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :16:

Canım ben geçen ay Ankara'da bi düğüne gittim ve gittiğim en güzel mekandı diyebilirim . Daha yeni açılmış zaten antares amade balo ve nikah salonu. İçi mor girişi full ayna fln çok şık ve harika bi mekan gidip görmeni tavsiye edebilirim şahsen ben çok ama çok beğendim :)

Öncelikle ilk yorum da olmasının etkisiyle ekstra teşekkür ederim :)

Şimdi baktım gerçekten hoş görünüyor. Yeri çevremize biraz ters kalıyor ama fiyat da uygunsa değerlendirebiliriz aslında. Fiyatlar hakkında bir bilgin var mı peki ? :46:

arkadaşlar ankarada bir çok yer gezdim yemekli düğün için. isimlerini yazayım bilgi almak istediklerinizi sorarsanız yardmcı olurum.
- Clup Avenue
- pembe köşk- gölbaşı
- velo wedings
- gölan - gölbaşı
- akalın - gölbaşı
- köşk - gölbaşı
- göksu park
- esenboğa otel
- büyük anadolu otel
- mogan park - gölbaşı

biz pembe köşkü tuttuk mayıs ayında düğünümüz.

arkadaşlar ankarada bir çok yer gezdim yemekli düğün için. isimlerini yazayım bilgi almak istediklerinizi sorarsanız yardmcı olurum.
- Clup Avenue
- pembe köşk- gölbaşı
- velo wedings
- gölan - gölbaşı
- akalın - gölbaşı
- köşk - gölbaşı
- göksu park
- esenboğa otel
- büyük anadolu otel
- mogan park - gölbaşı

Öncelikle bu konuya cevap gelmesi ihtimalinden ümidimi kestiğim için geç gördüm, kusura bakma lütfen diyor ve imdadıma hızır gibi yetiştiğini belirtmek istiyorum :)

200 kişi yemekli ve alkolsüz düşünüyoruz biz. Ben de resimlerine baktım ve pembe köşk ile velo wedding i beğendim. Akalınla fln görüştük zaten oraların fiyatlarını aldık ama bu ikisi için yardımcı olursan çok sevinirim. :32:

- Clup Avenue
- pembe köşk- gölbaşı
- velo wedings
- gölan - gölbaşı
- akalın - gölbaşı
- köşk - gölbaşı
- göksu park
- esenboğa otel
- büyük anadolu otel
- mogan park - gölbaşı

Bir de yormazsam seni avenue hakkında bilgi alsam ne güzel olur :46:

Kızlar bende Nisan da planlıyorum ama 150 kişilik yemekli, nereyi önerirsiniz. bir de takıntım var sanırım zemin altı camsız kapalı salonlara girince afakanlar basıyor. yardım lütfen :((((

Kızlar bende Nisan da planlıyorum ama 150 kişilik yemekli, nereyi önerirsiniz. bir de takıntım var sanırım zemin altı camsız kapalı salonlara girince afakanlar basıyor. yardım lütfen :((((

Canım anladığım kadarıyla açık hava düşünüyorsunuz bu durumda. Eğer kapalı mekan olur derseniz Wishes terrace önerebilirim, mekan şık, fiyatlar güzel. Ben orayı istemiştim ama eylül/2014 neredeyse tamamen dolmuştu, tarihler uymadı :50:

Ben anlaşmamı Romaantik Weddings ile yaptım 200 kişi yemekli. Aslında kapasite büyük ama bizi 200 kişi kabul ettiler, 150 de ederler sanırım, bi bak derim. Romaantik bahçeye açılan bi mekan, full kapalı değil. Bu iki yerin fiyatları yakındır birbirine ve inan Ankara'da en azından 20-25 yerden fiyat aldım, şık mekanlar arasında fiyatları en uygun olanlardan bunlar :46:

Back