Allah seniiii :)) kız ben 6 saatlik yola gidicem ben napıyım :))
:))) anneler hassas hep yaaayy canlarımm annem dün gece rüyasında beni evden gelin çıkarken görmüş sabah öpüyor öpüyor vermem seni diyor ben artık kendi memleketime ömrüm boyunca yılda toplasan 10-15 gün anca gelirimrüyasında nişanlım artık ben aldım falan diyormuş baya sinirlenmiş annem nişanlıma
Kizlar demeyin oyleoy kıyamam sizleri görünce iyice ağlayasım geliyo sanki ben gideceğim yerde elim herkesin yaptıgına alınıcam üstüme alıcam gibi geliyo :'(
:))) anneler hassas hep yaakiyamam benimkide bazen sakayla karisik vermem seni vazgectim diyo annemde en zayif noktam
ayy canlarımm annem dün gece rüyasında beni evden gelin çıkarken görmüş sabah öpüyor öpüyor vermem seni diyor ben artık kendi memleketime ömrüm boyunca yılda toplasan 10-15 gün anca gelirimrüyasında nişanlım artık ben aldım falan diyormuş baya sinirlenmiş annem nişanlıma
oy kıyamam sizleri görünce iyice ağlayasım geliyo sanki ben gideceğim yerde elim herkesin yaptıgına alınıcam üstüme alıcam gibi geliyo :'(
:))) ay ayni benim annem benimki beni yollamisti universite icin ama cok dua etti yakin olsun diye:)))) nisanliligi her fırsatta uzatalim diyo:))) gel vazgec diyo:))) aliscaklar insallah ya:)aynen canım annemle biz yapışık ikiz gibiyiz evin ve sülalenin tek kızıyım üniversiteye bile başka şehire göndermedi tercih yaparken ağlamıştı göndermem diye.. nişanlımla flört dönemimizde sırf başka şehire gideceğim diye istemiyordu sonra tabi aşk ağır bastı kabullendi elindne geldiğince nişanlılık dönemini uzatmaya çalıştıama günler su gibi akıyor bugünde evlatlık konusuna takmış sen gidince evlatlık edinirim diyor sanki o gelin olmayacak
Iyi geceler canim bende çıkıyorum optum hepinizi:*Kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorumm öptüm :*
:))) ay ayni benim annem benimki beni yollamisti universite icin ama cok dua etti yakin olsun diye:)))) nisanliligi her fırsatta uzatalim diyo:))) gel vazgec diyo:))) aliscaklar insallah ya:)
ben hep kendi şehrimdeki üniversiteleri yazmıştım çok özenmişimdir başka şehirde okuyanlara sabah üniversiteye geliyordum akşam arıyordu nerde kaldın diyebenimkide vazgeç diyor inşallah alışır ya.. gelin alma sırasında komşunun kızlarına bile o kadar ağlamıştı gözleri şişmişti artık benimkinde ne olur bilmiyorum ilaç almayı düşünüyor :44:
Kizlar gelinligimin siparisini verdim cok mutluyum:)
Canim model karisik tam bi model yok:))) nete rosa clara amigo 130 yazarsan ust kismini gorebilirsin fiyonksuz halini amamodeli görebilirmiyiz canım :) nerde diktiriyorsun?
Canim model karisik tam bi model yok:))) nete rosa clara amigo 130 yazarsan ust kismini gorebilirsin fiyonksuz halini amaalti prenses olcak:) trabzonda bi yer canim glamour diye
2bucuk canim danteli model olarak birazcik farkli ama ayni sekilde fransiz danteliymis ince yumusacik bisey:) daha guzelleri senin olsun canim:*süper bayıldımne kadara diktiriyorsun peki danteli falan aynımı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?