2014 agustos gelinleride buradaa

buzdolabı
çamaşır makinesi yanında da elektrik süpürgesi hediyeli
yatak odası takımı
çift kişilik baza
çift kişilik yatak
oturma grubu
servis sehpası
tv ünitesi

vayyy baya baya girişmişsiniz canım ya yatak odası oturma grubu falan hızlısınız maşallah biz mobilya falan alamadık daha evin içini yaptırdık işte boyası parkesi alçısı petekleri falan..sadece mutfak dolaplarıyla kapılarımız yapılıyo şuanda sonrada yatak odamızla vestiyeri yapıcak marangoz onun haricinde bir girişim yok :) ben daha kendi alıcağım beyaz eşyalarımı bile almadım

bende daha henüz ocak filan almadım hatta çeyizlik doğru düzgün bişeyim yok. yılbaşında yanına gittim nişanlımın dedi bi çıkalım bakınalım. amacımız sadece bakmaktı alma fikri hiç aklımda yoktu. bi anda plansız bi şekilde alındı işte bizimde evde yaptırmamız gereken şeyler var ama biz konutlardan aldık dairemiz henüz belli olmadığı için bişey yaptıramıyoruz. mesela portmantoyu yaptırıcaz eve göre. çamaşır makinesi holde olucak onun üstüne dolap yaptırıcaz. mutfak ve salon arasında duvarda boşluk var oraya dolap olucak. televizyon duvara montelenicek duvar kırılıp kablo duvardan geçirilcek

Ayy gelinler aldığım tatlı ceyızlerımı fotografını koyacaktim telefondan gırıyorum beceremedim. Ay kızlar birde sız herşeyinizi halletmıssiniz masallah sıze. Sankı benım hıcbıdeyım yokmuş gıbı. Nısanlım askerden gelsin gelınlık eşyalar telase o zaman başlar. Izmırde düğün kırsehırde düğün... Bındallıyı nerede gıycem nasıl olacak. Tesetturluyum bende gelinliği çıkar bındallı gıy istemiyorum. Ne zormuş yahu.birde bısey daha dıyıcem. Sızede akıl veren cok oluyor mu. Yok kayınvalıden boyle yaparsa soyle yap gorumcelerıne mesafeli ol falan. Neden mesafeli olayım anlamıyorum kı cok sevıyorum ben onları zorlukta yaşamıyorum cok üzülüyorum bu konusmalara..

bende öyle çeyiz için hiç bişeyim yok daha almadık. aynen bana da annem diyip duruyo aman şöyle yapma böyle yap bilmem ne. benim görümcem yok kaynım var. mesafeli ol dediklerinin sebebi fazla yüz göz olma herşeyini anlatma demek istemişlerdir

herşeyin yerine uygun olması herzaman için daha iyi oluyo sonuçta birkere olucak buarada siz nerde yaşıcaksınız canım ben bursadayım anladığım kadarıyla farklı şehirlerdesiniz..:26: ben beyaz eşyalarım haricinde herşeyimi tamamladım diyebilirim bi banyoya paspas takımıyla büyük yemek masama örtü kaldı alıncak çeyiz gitmeden öncede plastik kapları falan alırım diye düşünüyorum evde yer kalmadı artık koymaya kolilere koyuyorum

ben şuanda yalovadayım canım o da izmitte. işte ben alıcaklarımı düşündükçe gözüm korkuyo küçük şeyler ama çok fazla alınıcak şey var bende artık aldıktan sonra yatağıma geçmek için kolilerin üstünden atlarım herhalde

canım benimde görümcem yok nişanlımın kardeşi var ama daha küçük oda lise 1 bana kimse öyle bişey demedi aksine annemde babannemde bana kızıyordu ilk zamanlar soğuk durma diye bide anne baba demiyorum diye daha doğrusu diyemiyordum artık alıştımda kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz sürekli telefonla görüşüyoruz alınıcak yapılcak şeylerdede hiç karışmaz aksine oğluna karşı benim yanımda olur parkelerimizi seçerken benim beğendiğimi aldırttı nişanlıma sen dur dedi şaka bi yana ben ikili ilişkilerde geçimin karşılıklı tutuma bağlı olduğunu düşünüyorum canım sen nasıl davranırsan onlarda öyle olur sana karşı

Benım aile dışındakiler kötü şeyler soyluyolar. Ama ailem cok hassas nazik Allaha şükür. Herkes ne çok bılıyo masallah sankı kaç kere evlendiler ve butun kaynanalar kötü cadı.

valla ben üniversiteyi kütahyada okudum ordan beri topluyorum çeyizleri geçen gün ohh bitti falan diye söylenirken annemle yengem ne bitmesi daha o alıncak bu alıncak diye saymaya koyuldu eve girmeden bitmez diyolar

valla ben üniversiteyi kütahyada okudum ordan beri topluyorum çeyizleri geçen gün ohh bitti falan diye söylenirken annemle yengem ne bitmesi daha o alıncak bu alıncak diye saymaya koyuldu eve girmeden bitmez diyolar

ben alınıcakları unutmuyım diye liste yaptım aldıkça üstünü çizicem

Aynen benim kayınvalıdem ee cok şeker cok tatlı cok anlyıslı. Benı cok sever kayınpederımde oyle cok gençler zaten. Gorumcelerle arkadasız benı benden cok dusunurler ıhmal etmezler ilgililer. Masallah cok kere.. Arkadas cevrem bunu yapan bana. Ailem aksine sıcak ol güleryüzlü ol derler. Bu hafta cok sıkılmıştum bu durumdan.. Herkes konuşmasın ıstıyorum

amaaannnnn valla bazen kimin ne dediğini takmıcaksın canım millet çekemediğindende öyle der bilemezsin ki kimin ne düşündüğünü duyduğunu duymayıver bazen hiç sallama tatlım

benımde 2 tane eltım var canım onlarla anlasamamktan çekingenliğim var yani ben çok sıcakkanlıyım hemen kaynasırım ama oyle olmamak gerek bazen...

kayınvalidenizle ne kadarda bir görüşüyosunuz kızlar yada kayınpederinizle ??? uzakta olanlarrr cevaplasınn please

Kayınpederim yok yılbaşında kayınvaldendeydim ayda bi kere gider 2-3 gün kalırım ayda 1 kerede ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…