2014 agustos gelinleride buradaa

isterimm canım isterimm anlat bekliyorumm

canım kendi düğün planımı anlatayım kuzenleriminkinden esinlenerek yaptığım plan
cuma günü kınamız var. en geç cuma öğlen herkes gelmiş olur zaten. yapılacak işler vs belli, gelelim akşamına. salona gelinlikle giricem normal düğün gibi başlıycak saat 22.30-23.00 civarı bindallı giyip gelicem. kına başlıycak. kına bittikten sonra eve gelicez üst değiştirip yola çıkıcaz. sabah çorumda olucaz inşallah. o gün yatar dinleniriz biraz. kuaförümü görmeye giderim diye planlıyorum.
cumartesi akşam bursadakiler yola çıkacaklar. pazar sabah çorumda olacaklar. akşamı da düğün :)
sormak istediğin şeyler varsa sor canım :)

kızlar sanırım aramızda ilk önce kocaya gitcek olan benim engin deneyimlerimi sizle paylaşacagımdan şüpheniz olmasın balayında bile sizlerin yanında olacagım

Canım benim memleket eskişehir ama Sinop samsun gidip geliyorum bu ara :) ailem Samsun'da yaşıyor 1 senedir
Ne gibi soru işaretlerin var canım

nadidecimm senin planında çok güzel canımm

kızlar benim soru işaretlerimi sıralıyım size...

benim 31 temmuz perşembe günü kınam gelinlikle düğün salonuna giriş kına yakılacagı zaman bindallı giyecegim ama tesettürümü nasıl yapacagımdan emin değilim

sonra bursaya kınadan sonramı gitsem yoksa bi sonraki gün sabahmı gitsem emin değilim

nikahımı düğün salonundamı yapsam yoksa bursadamı ereğlidemi yapsam emin değilim

bu eminsizliklerle nasıl karar verilir emin değilim daha vardırda ben unutmuş olabilirim

herşeye rağmen çok güleryüzlüyüm

ailene danış bi de canım ne diyecekler :)
belki kararında yardımcı olabilirler :)

Senin yerinde ben olsam ne yapardım diye düşünüp yazıyorum ceydacım. Nikahımı düğün zamanı yani bursada yapardım nasıl olsa sen kınanı yapacaksın ve oradakiler seni gelinlikle görecek. Bursa'ya kınadan sonra giderdim mutlaka kalcak yer bulursun yenge falan vardır birileri yoksa kına gecesi evde kalmak anneden ayrılmayı çok daha zor hale getiriyor ve gelelim tesettürüne öyle evlenen çok arkadaşım oldu ama fotoğraflarını burda yayınlayamam ama bence bu kadarstres yaptığına değmez :)

kızlar muhabbet süper gidiyor kalkamıyorum bilgisayar başından sabah da yataktan kalkamıycam bu gidişle :) ben en iyisi kaçayım artık iyi geceler

ailene danış bi de canım ne diyecekler :)
belki kararında yardımcı olabilirler :)

fotograflarını bana özelden yollarmısın canım rica etsem yüzlerini gizleyebilirsin
aman kızlar gün gelince hepsi teker teker olucakta işte sıkıntı yapmak varmış kaderde
en çok sorun yaptıgım tesettür başı diğerlerine daha kolay karar verebilirim

kızlar muhabbet süper gidiyor kalkamıyorum bilgisayar başından sabah da yataktan kalkamıycam bu gidişle :) ben en iyisi kaçayım artık iyi geceler

İyi geceler :) vallahi geç oldu ya nasıl kalkarız yarın bilmiyorum :) evlilik işi uykusuz bırakıyor bizi

bende kaçıyım kızlarrr gözümden uyku akıyor valla iyi geceler öpüldünüzz

bu arada düğün salonu kuaförün ismi CRN kuaförmüş kızlar bilgisi olan varmı ???

bu arada düğün salonu kuaförün ismi CRN kuaförmüş kızlar bilgisi olan varmı ???

Günaydın tatlım maşallah dün gece ne kaynatmışsınız yahuuu benim net kopunca bidaha uğraşmadım girmeye ama muhabbet koyuymuş belliki buarada kuaförü hiç bilmiyorum canım salona yakınmıymış kii :26:

Kızlar günaydın.

Bişiii diciiimmm

21 ağustos akşamı Ankara'da kına gecem var. Düğün salonu tuttuk, gelinlik giyiciiiğimmm

O akşam kına kıyafeti giymek istemiyorum. Ben istiyorum ki 20 ağustos akşamı evde kendi aramızda kına yakalım, çalıp oynayalım, bizim oraların eski adetleri öyle imiş. Kayınvalidemler erken gelecekler zaten, benim kuzenlerim teyzelerim de hep olacak :)

Çünkü Ankara'da salonda kıyafet değiştirmekle uğraşmak istemiyorum :)

Düğünümüz de 23 ağustosta Trabzon'da olacak.
Sonra ver elini Voyage Belek :)

:123::123:

aynen canım çok iyiydi yapalımmm her zaman muhabbet sende söyle netine kopmasın

salonun kuaförüymüş canım çarşıda kalıyormuş sorabilceğin birileri varmı bir bursalı olarak ne dersin

aynen canım çok iyiydi yapalımmm her zaman muhabbet sende söyle netine kopmasın

salonun kuaförüymüş canım çarşıda kalıyormuş sorabilceğin birileri varmı bir bursalı olarak ne dersin
sorarım arkadaşlarıma falan canım buarada kasımda evlenen arkadaşım kınasındada salonunun kuaförüne gitmiş tatlım

Günaydın tatlım..Kına kıyafetini 20si akşamı evdemi giyceksin kına yakılırken? Bizim burda kına günü abiyeyle çıkar önce gelin sonra 11gibi kınalığını giyer kınası yakılır 12 1 gibide biter zaten kına

Son düzenleme:

Evet canım evde giyeyim diye düşündüm. Zaten bindalli tarzı bir şey alırım. Abiye istemiyorum. Ertesi gün gelinlik damatlik giyecegiz zaten.

Hem bir gün önce evde kendi kendimize egleniriz diye düşündüm. Bakalım nasıl olacak?

Kızlar bu arada sizlerin hazırlıkları nasıl? Nişanlımın ailesi bana bilezik aldı şimdiden. Nisanlim da saat aldı.

Bir de nikah memurunu biz düğüne çağırmak istiyoruz. Nikah islemleri için henüz erken biliyorum da acaba şimdiden memur ayarlanabilir mi?

Malum düğün mevsimi. İstediğimiz gün ve saatte memuru bulabilir miyiz ki?

Bence iyi düşünmüşsün canım bende abiyemi kiralıcam bindallımı özel dikim bişey istiyorum kızım olursa kızıma olmazsa gelinime vermek istiyorum kısmetse geleceğimin planlarıda hazır benim bildiğim kadarıyla önden nikah memurundan randevu alınıyo tatlım düğün gününüz için o saate gelebilsin diye nikah işlemlerine başlamak için daha erken ama memurla gün için gidip görüşün derim ben mayısta evlenicek arkdaşım salonda yapıcak onlar ayarladı memuru şimdiden.. buarada benim altınlarım setim daha nişanda alındı canım nişanda takılanlarla beraber düğündekilerde alındı saat bizim burda nişanda alınır kelepçesi bileziği falan işte öyle altın haricindeki hazırlıklarda hızla devam ediyo evimizi yaptırıyoruz mobilyalara geçtik artık senin hazırlıklar ne alemde tatlım?

Benim hazırlıklar çok yavaş. Düğün yerlerimiz hazır. Balayı ve uçak biletleri aldık. Mutfak için büyük parçaları aldım şimdilik.

Ankara'ya komple tasinacagim bu ay kismetse. O zaman gelinlik bakacağım.

Diğer tüm mobilya beyaz eşya ve diğer Çeyiz ürünlerini haziran gibi almaya baslayacagiz. İki ayda yetiştirmek gibi bir niyetimiz var.

Setin nasıl bir şey canım senin? Ben nasıl alsam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…