2014 agustos gelinleride buradaa

off bilmiyorum mevsimdendir umarım hemen geçer yoksa patlıcam sıkıntıdanörgüyü bende düşündüm ama her yer atkı bere doldu başkada bişey öremiyorum zaten etamin alıp tablo yapayım diyorum evceğizime ama onuda gözüm kesmiyo pek zormuş yaptın mı hiç sen canım bilgin varmı etamin konusunda:26:

bende bilmiyorummmm canımmm sen hangi düğün salonunu tuttun canımm kuaförün ismi ney
Melodi düğün salonunu tuttuk canım ama kuaförün adını bilmiyorum

Almak çok mantıksızlık geliyo bana bir daha giymiyorsun sonuçta boşuna evde yer kaplıyor. Ben düğünümden bir gün önce kendi memleketimde nikah yapıcam canım .

etamin çok zor değil canım ben ortaokuldayken seccade işlemiştim etamine. kaneviçe çok zor oluyormuş etaminden ziyade

bi kaç fikir var netten araştırıyorm ama kimse bu daha iyi bu olsun şu olsun demiyor diyorum normal şal bindallıma uyacak bi şal yapsam üstünede taşlar oluyo ya alından sarkan zaten gelin başımıda öyle istiyorum aynı taşı bu sefer şalın üstüne yaparım nasıl olur diyorum bide hazır eşarp tarzı şeyler var mesela şunun gibi :26:

gidiyimmi gerçekten kına akşamı ablam falanda gitme dedi gündüz gidersiniz diye hem yolda olacagımız aksam degil düğünüm canım bi sonraki gün yinede dinlenemeyizmi bende kendi evimde dinlenirim diyodum napsamki senin dediginde mantıklı aslında ama ne bilim nerde kalıcam yengelerindemi onların evindemi :26:

evet açığım ben canım :)
ben de memnun oldum canım benim aslında kaç gündür ismini sorayım diyordum sana :)

benimde şimdi aklıma geldi valla canım sorayımm dedim

tabikii ne demekk canım benim kasımda evlenen arkadaşım tesettürlü ona sorarım canım bence çok güzeldi makyajı falanda ama düğününde bildiğim kadarıyla salonun kuaförüne gitti o kınasında ne yaptığını sorarım tatlım ben defter olayına girmedim henüz ıvır zıvır küçük şeyleri yazmayı planlıyorum bende unutmamak için bide evde yer kalmadı artık aldıklarımdan kolilere koymaya başladım paketliyorum çeyiz giderken gidicekmiş gibi kolilerede yazıyorum iki kere uğraşmamak için

düğünden bi gün öncede nikah güzel aslında canım onada bana gerek yok diyolar işte uzaktan gelicek olan akrabalarımız için hem kına bi sonraki gün nikah sonraki günde düğün olmaz diyolar bide kızlar şimdi biraz bakındımda nikah memurunu düğün salonuna çağırmakta çok paraymış yaaa

etamin çok zor değil canım ben ortaokuldayken seccade işlemiştim etamine. kaneviçe çok zor oluyormuş etaminden ziyade

hadi yaa başlıyayım ozaman bende canım buarada yatak odana ve gelinlik modeline bayıldımmmmm tatlım

tamam canım sorarsn çok sevinirim bende şu düğün salonun kuaförün ismini öğreniyimde yazarım buraya bilirsen fikir verirsin canım

sorma canım yaa ablamın düğünü mayısta benimki ağustosta benim çeyizim ablamınkinden çok sanki önce ben gidicem yer yok evde bizimde bi ara bende yazıyodum nede ne var diye ama baktım herşey karışıyo bıraktım valla artık ablamınkileri ayırırken yazarım toplanır bi yere hepsi

ftodaki hoş duruyor. pek bilmiyorum tesettür detaylarını. kuaföre sorsan aslında, daha ince fikirleri olabilir.
ailen izin vermiyorsa gitme :) benim tüm kuzenlerim gittiler kınadan sonra. ben de gidicem. benim biraz daha farklı aslında biz de çorumluyuz kayınvalidem bizim köylümüz. ama öyle olmasaydı da giderdim kayınvalidemin evinde kalırdım bi gece. yalnız olmuycam sonuçta amcamla yngem yanımda olacaklar.

hadi yaa başlıyayım ozaman bende canım buarada yatak odana ve gelinlik modeline bayıldımmmmm tatlım

kolay gelsin şimdiden :) yaptıklarının fotolarını bekliyoruz :)
gelinlikle yatak odsı benim değildi canım konu sahibinindi :)

Seccade işledim canım ben etaminden ama çok sıkılmıştım basit iş ama ben sevmedim
Ben kına gecesi yapmıcam canım ondan öyle benimki :) kendi memleketimde nikah bursada düğün olcak kim nereye gelmek isterse

Teşekkür ederim canım bana dedin galiba :)

kuaföre sordum gelin başındaki beyaz duvağı çıkartıp kırmızı duvak takmak nası fikir ama
ailemi ben ikna edebilirim onda sıkıntı olmaz ama benim ilk duydugumda bana saçma gelmişti az daha düşüniyim ben bu konuyu ya kınadan sonra gittigimiz zamanda çok yorgun olucaz canım sabaha karşı orda olucaz ay çok karışıkk bu işler yaaa kınasında gelinlik giyen düğünden bi gün önce nikah yapan yok yok bizde kızz başka şehire gelin gitmekkk ne zormuş yaaa

neden kına gecesii yapmıyosun canımm :26: kına yapmıcaksan evet en mantıklısı bu bencede. peki gelinlikle evden çıkıcaksın ya ordan geri evemi gelicen napıcan peki :26:

heh benim dediğim de buydu işte tül takabilirsin demiştim ya üzerine kırmızı takarsan gayet hoş durur diye tahmin ediyorum
benim önümde üç tane örnek vardı canım. benden büyük üç kuzenim var üçü de uzak şehirlerden evlendiler. hepsinde de aynı şey oldu. istersen detaylı anlatabilirim :)

neden kına gecesii yapmıyosun canımm :26: kına yapmıcaksan evet en mantıklısı bu bencede. peki gelinlikle evden çıkıcaksın ya ordan geri evemi gelicen napıcan peki :26:

Şimdi şöyle olcak canım benimkisi anlatıyım. Ben büyük kına istemiyorum yaşlıların olduğu erkeklerin de girdiği falan ben sadece kendi yaşıtlarımı yani gençleri toplayıp en fazla 100 kişilik küçük bir kına düşünüyorum bekarlığa veda tarzı hiç erkek olmayacak ertesi gün benim memleketimde nikah benim tarafım çoğunlukta olacak şekilde normal nikah salonunda . O gün nikahdan sonra Bursa'ya kendi evime gidicem çünkü zaten nikahım kıyılmış olcak gidince de orda imam nikahı kıydık mı tamamdır ertesi gün düğüne kendi evimden kalkıp gidicem :)

isterimm canım isterimm anlat bekliyorumm

kına ve nikah organizasyonun çok güzelmiş canım :)
ama nikahtan sonra bursaya kendi evine eşinlemi gidicen sonrada beraber düğünemi gidiceksiniz yoksa ben yanlışmı anladm :26: öyle olursa millet garipsemezmi dicektim

Valla canım ben bile garipsicem ama nikahım kıyılmış olcak o kadar insan önünde ne işim var o saatten sonra baba evinde :) ama anlaştık biz canımın içiyle kardeşlerimizde o gece bizimle kalcak zaten erkenden kuaför fotoğraf falan uğraşcaz gelin alıcı benim memleketimde olacağı için fotoğraf çekindikten sonra direk geçeriz salona

şu an nerde yaşıyodun canım sen :)
evde bi kaç kişi kalcagınız zaman evet garipsenmez güzel olur bencede :)
ya ben hala bazı şeyler için emin olamıyorum aslında herşey tamam ama kafamda soru işaretleri var

Bu arada siz isimlerinizi yazmışsınız ben kaçırmışım ya kusura bakmayın bende Selin

Canım benim memleket eskişehir ama Sinop samsun gidip geliyorum bu ara :) ailem Samsun'da yaşıyor 1 senedir
Ne gibi soru işaretlerin var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…