- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
benimki çamlıca mı ne öyle bi yere takmış kafayı beşevlerin üst tarafındaymış :) bildiğim yerler sınırlı oluncamantıklı aslında ya bi araştıralım bakalım
tatlım ben şuanda yıldırımda oturuyorum ama nilüfer tarafına evlenicem kısmetse.. yukarıdada dediğim gibi bu sıra bursada konut patlaması var sanki heryerde yeni inşaat var akrabamızın aldığı ev 2+1 mayısta teslim edilcekmiş belli bi kısım peşinat verdiler kalanını heray kira gibi ödüceklermiş tabi kiraya göre daha yüksek ama 5yılda ev tamamen kendilerinin olcakmış var yani canım öyle siteler bursadada bulursunuz mutlaka
bende öyle düşündüm de bursayı bilmiyorum nasıldır nerelerde bu imkan vardır nasıl olur bir fikrim yok bi söyliyim ben sevdiceğe ona göre baksınsağol canım iyi hatırlattın
kira öder gibimi oluyo canım o öyleyse güzelmiş valla ama hürriyet falan ne tarafta bilmiyorum. beşevleri biliyorum sadece ben :)
Eveet hatta sana haber verecektım fakat nısanım askerde ırtıbata gecemedık otelle ılgılı :) aslındaa denız cok ıstıyorum hasemayla gırıyorum normalde (yuzmeye bayılıyorum) fakat nısanlım pek taraftar degıl sessız sakın gezelım eglenelım dınlenelım dıyor. Bıde kıskanc olunca hııc ıstemıyor. Havuzda ben sevmıyorum cok sıkıcı yuzmedın tadı yok.
bende kira öder gibi ödeyelim alalım evimizi dedim ama hem düğün hem ev almak ağır olur diye evi sonradan düşünüyoruz işte ama evi yine alsak kira öder gibi bi süre ödesek 1-2 sene sonrada vermemiz gereken peşinatı versek olmazmıki ya aynı şey olucak nasılssa bunun araştırmasını nasıl yapmalı :S
nişanlımda yıldırımda oturuyo canım nasipse biz erikli tarafından ev tutucaz ama olurmu oralarda benim bahsettigim gibi acaba
bende bilmiyorum canım benimkinin arkadaşı oturdugu evi satın almış çok hoşuma gitti benimde aklıma o zaman geldi bizde ona göre ev bakalım dedim benimkide öyle istiyor ama araştırmalara ne zaman başlamalıki daha düğüne 8 ay var yaa
benimkide tatil oldugu için denizli bi yer istiyo bende denize girmediğim için istemiyorum o beni zorlamıyo senin istedigin olsun diyo ama bende onu düşünüyorum bu sefer denizli yer olsun diyorum ama nerden bulucaz öyle o girerse bende girmek isterim bide fiyat önemli tabi ben girmesemde olur diyorum bu sefer o kabul etmiyo iki arada bi derede şu anda konu kapanmış vaziyetteyiz yani ne bekliyoruz bilmiyorum erken rezervasyon fırsatınıda kaçırcaz nerdeyse
bide ben villa kiralayalım dedim hani istedigimiz gibi özel havuzlu girer çıkarız diye ama bu seferde yemek dert napıp ne yicen bilmiyorum ben bodrumu çok istiyorum ama otelleri bilmiyorum isteklerime uyucak bi yer istiyorum
Kızlar fikrinize ihtiyacım var:44: ben sevdiceğim için beyaz havluya isimlerimizi işlicem boncuklarla ama karar vermedim her harf farklı renk mi olsun onun adı tek renk benim adım tek renk mi olsun:44:
Kızlar fikrinize ihtiyacım var:44: ben sevdiceğim için beyaz havluya isimlerimizi işlicem boncuklarla ama karar vermedim her harf farklı renk mi olsun onun adı tek renk benim adım tek renk mi olsun:44:
Bende öyle düşünsemde bu seferde hangi iki renk sıkıntısına düşerim diye emin olamadım canım yaOncelikle masallah sana el emegi bende cok onemlidir cok guzel bir dusunce. Bence seninki baska onunki baska renk olsun. Ber harf baska renk goz yorar diye dusunuyorum
ben kuzenime işlemiştim gümüş rengi beyoğlu taşı kullandım :) Güzel olmuştuher harf farklı renk olursa bence de gözü yorar canım :)
Bende öyle düşünsemde bu seferde hangi iki renk sıkıntısına düşerim diye emin olamadım canım yael emeği işleri severim
Gümüş rengi ve altın rengi çok havlumuz var bunu da nasıl olsa evimizde kullanırız o yüzden değişik olsun dedim canım
hmm haklısın hepimizin çeyizinde yoğunlukla gümüş rengi ve dore varbeya havlunun üzerinde siyah dikkat çekici ve güzel olabilir :) tabi renkli seviyorsan nişanlının sevdiği renkleri de düşünebilirsin
Bence erken rezervasyonu kacırmayınn. Aslınde senın fıkrınde guzelmıs canımm ama yyemek derdı ıste haklısın o sıkıntı. Ayy cok karısık yahu :) denız ıyı olur aslında da onun zahmetı cok yaa romantık degıl :)
Kızzzzllaar sıze bılgı :) bulundugunuz sehırde kıpa vardır herhalde harıka ev aksesuarları gelmıss hemde cook uygun fıyatlıyasam unıtesıne koymalık tarz aksesuarlar bılgınıze
nasılsınız kızlarhazırlıklar nasıl gidiyo
Ben şuan pek bir şey yapmıyorum canım kafayı balayı otellerine takmış bulunmaktayım kaç aydır araştırıyorum hala karar veremedim iyice kafam karıştı :) Senin hazırlıkların ne alemde ?
Ayy kızlar ne guzeel tuzunuz kuru :) benım hıcbıır ceyızımm yok nerdeyseee :) keske tek sorunum balayı olsa ayy ayy :) kız ceyızı cok pahalı yaa bı tepsı begendım 37 lıra yuh dedım yaa
Ayy kızlar ne guzeel tuzunuz kuru :) benım hıcbıır ceyızımm yok nerdeyseee :) keske tek sorunum balayı olsa ayy ayy :) kız ceyızı cok pahalı yaa bı tepsı begendım 37 lıra yuh dedım yaa
aynen benimde öyle yok gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?