2014 agustos gelinleride buradaa

Canım benım cok tesekkur ederım. Allah bın kere razı olsun ınsallah o polıslerden. Su sınavı gecseydım hayırlısıyla off delı oluyorum. Insallah nısanlında derslerden gecer vee kurtuluru :)

geçersin geçersin zor oluyor insan yıpranıyor ama bitiyor bende aöf okul öncesi mezunuyum bitiyor bir şekilde. Nişanlımın da işi iyi çok şükür canım neden okuduğunu çözmüş değilim okuyor bakalım inşallah kurtulursunuz hayırlısıyla amiin :)

Kesınlıkle bıtırmem gerek cok sıkıldım aof'ten cook sıkıcı. Benım nısanlımda oyle okumaya bayılıyor ısı gucu yerınde onunda sımdı tutturmus yuksek yapıcam dıye :) cook sıkıcısın dıyorum ona :)

aşk nelere kadir :) izmire göre küçüktür heralde ama sevdiğin yanında olduktan sonra

Coook kucukmus hatta neden ıl olmus kı dıyorum :) nasıl adapte olacagım bılmıyorum ama sevdıgım yanımda olduktan sonra allaha sukur. O benım hayattakı tek sansım,mucızem..

Amıınn ınsallahh hep mutlu olalımm hep hep :) ben kırsehıre gelın gıdıyorum canım sen ?

ben bursadayım canım nişanlımda burda senin daha önceki yazılardan farklı bi şehire geliceğini hatırlıyordum ama neresi olduğu aklıma gelmedi oyüzden sordum gönüller bir olduktan sonra yaşadığın yerin hiç önemi yok benim annem 4aylık gelinken gelmiş Türkiye'ye ailesinden ayrılmış sınır arkası sonuçta ama sevdiğin nerdeyse mutluluğun orda canım izmir büyük tabi çokta güzel biraz zor gelebilir ama kırşehirli arkadaşlarım vardı üniversitede çok cana yakın çok sıcak kanlılardı kolay uyum sağlarsın inşallah

Son düzenleme:

ohh ne güzel Allah herkese öyle amca nasip etsin zor ve masraflıda olsa orası öyle tabi tatlım Allah en kısa zamanda sizede kendi evinizin sahibi olmayı nasip etsin inşallah canım benimmm

ohh ne güzel Allah herkese öyle amca nasip etsin zor ve masraflıda olsa orası öyle tabi tatlım Allah en kısa zamanda sizede kendi evinizin sahibi olmayı nasip etsin inşallah canım benimmm

amin canım inşallah bende 1-2 sene içinde ev alsakta geçsek diye düşünüyorum zaten en azından çocuk falan olmadan rahat etmiş oluruz

tesettürlü kızlar balayı için nereyi tercihh ediyosunuzzz???

Canımm ben tesetturluyum balayı ıcın nevsehıre gıdecegız bı otele. Oturacagım sehre yakın olsun dıye tercıh ettık yanı balayımızı aslında evınızde yasamak ıstıyoruz cogunu

canım sen bursanın neresindesin?

amin canım inşallah bende 1-2 sene içinde ev alsakta geçsek diye düşünüyorum zaten en azından çocuk falan olmadan rahat etmiş oluruz

bende kiraya çıkıcam canım bide benim düşündüğüm kiralık ev ararken aynı zamanda satın alabilecegimizde bir ev olsun istiyorum sonuçta bütün mobilyaları eve göre alacagız ve bi daha sökülüp kuruldugunda arıza çıkabiliyor bursada bu mümkündür umarım tekrar eşyalarımı yerinden oynatma istemiyorum bide aldıgım eşyalar belki satın aldıgım eve uymıcak oda var :/

canım genelde duyduğum çocuk olmadan ne biriktirirsen o çocuk olduktan sonra bişey olmuyo diye yakınıyo herkes masraflar katlanıyo tabi.. bursada bu sıralar konut patlaması var diyebilirim şehrin dört tarafında yeni siteler yapılıyo canım hazır olanlardan alıp otururken ödeyebilirsiniz daha yeni akrabamız aldı hürriyet tarafından o şekilde ödüceklermş

Hımm anladım yanlıs hatılıyor olabılırsın :) kayserıye belkı tayınımız cıkar onu yazdıysam bırde demekkı :) basta hemeb adapte olacagımı bende dusunmuyorum ama sısyal ortam saglarsam orda ıyı olur. Izmırde cok merkezı yerde oturuyorum orada heryer merkezıymıs :) annen masallah yaa nasıl bır ulkeye alısmıs sehırde degıl. Kırsehırlıler cok anadolu ınsanı ya candanlar cok ıctenler. Ta nısanlamının annesının teyzesı arıyor benı halımı hatrımı sormak ıcın baglılarda oyle. Masallah valla.

Canımm ben tesetturluyum balayı ıcın nevsehıre gıdecegız bı otele. Oturacagım sehre yakın olsun dıye tercıh ettık yanı balayımızı aslında evınızde yasamak ıstıyoruz cogunu

hangi otel canım tercihiniz daha öncede konuşmuştuk ama :) deniz havuz gibi yerler istemiyomusunuz?

tatlım ben şuanda yıldırımda oturuyorum ama nilüfer tarafına evlenicem kısmetse.. yukarıdada dediğim gibi bu sıra bursada konut patlaması var sanki heryerde yeni inşaat var akrabamızın aldığı ev 2+1 mayısta teslim edilcekmiş belli bi kısım peşinat verdiler kalanını heray kira gibi ödüceklermiş tabi kiraya göre daha yüksek ama 5yılda ev tamamen kendilerinin olcakmış var yani canım öyle siteler bursadada bulursunuz mutlaka

Son düzenleme:
bende öyle düşündüm de bursayı bilmiyorum nasıldır nerelerde bu imkan vardır nasıl olur bir fikrim yok bi söyliyim ben sevdiceğe ona göre baksın sağol canım iyi hatırlattın

kira öder gibimi oluyo canım o öyleyse güzelmiş valla ama hürriyet falan ne tarafta bilmiyorum. beşevleri biliyorum sadece ben :)

hangi otel canım tercihiniz daha öncede konuşmuştuk ama :) deniz havuz gibi yerler istemiyomusunuz?

Eveet hatta sana haber verecektım fakat nısanım askerde ırtıbata gecemedık otelle ılgılı :) aslındaa denız cok ıstıyorum hasemayla gırıyorum normalde (yuzmeye bayılıyorum) fakat nısanlım pek taraftar degıl sessız sakın gezelım eglenelım dınlenelım dıyor. Bıde kıskanc olunca hııc ıstemıyor. Havuzda ben sevmıyorum cok sıkıcı yuzmedın tadı yok.

aynen canım kira öder gibi peşinat vermişler tabikii ama 5yılda tamamen biticekmiş taksitlerde hürriyetle beşevlerin arası çok değil.. canım zaten özellikle nilüfer tarafında çok var yeni siteler ertuğrulkent özlüce taraflarında falan beşevlerde ilçe olarak nilüfer oluyo zaten canım benm

benimki çamlıca mı ne öyle bi yere takmış kafayı beşevlerin üst tarafındaymış :) bildiğim yerler sınırlı olunca mantıklı aslında ya bi araştıralım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…