2014 agustos gelinleride buradaa

Kızzlar bugun cok ılgınc bısey yaptım :) acıkogretım okuyorum ve sınava cok erken satte cıkmama ragmen yetısemedım ızmıde trafık felakettı. O kadar uzuluyordum kı. Cunku bu sene bıtırmem gerek nısanlıma soz verdım hem de kendıme. Neyse tam umutsuz oldugum anda kafamı cevırdım pols arabası. Bu arada saat 14 yanı sınav saatı ama ben gıttım polıslere noluur benı sınava yetıstırım ya da bos taksı bulalım bana hepsı dolu gecıyor dedım. Ve poslılerde ılk defa o muhıte gelmısler ve bılmedıgı yer ben tarıf ederım sız yeterkı goturun dedım. Vee taksı bulana kadar polıs dedıkı bosver kardesım bız senı gotururuz. 2 polıs vardı. Ve benı 15 'da sınav yerıme hatta tam onune getırdıler. Srenlerı basa basa kornaları cala cala yetıstırdıler.. Rabbımden umut kesmemek lazım arkadaslar. Onlara cok dua edıyorum. Sınavdan gecemesemde yaptıkları cok olaganustuydu.

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş canım Allah'ın sevdiği kuluymuşsun baksana ömrünce devam etsin inşallah sınavın nasıl geçti

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş canım Allah'ın sevdiği kuluymuşsun baksana ömrünce devam etsin inşallah sınavın nasıl geçti

Kesınlıkle canım. Cok etkılendım bu olaydan polıslerın o cırpınısı benı cok duygusallastırdı. Allah onlardan razı olsun. Sınavım ıyı gectı sukur bıtecek ınsallah bu sene :)

Kesınlıkle canım. Cok etkılendım bu olaydan polıslerın o cırpınısı benı cok duygusallastırdı. Allah onlardan razı olsun. Sınavım ıyı gectı sukur bıtecek ınsallah bu sene :)

Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah canım Rabbim karşına iyi insanlar çıkarmış yardım etmişler çok güzel bi olay ve hala insanlığın ölmediğinin göstergesi

selam kızlarr nasılsınızzz ne var ne yok biz bugün parkemizi seçtik pazartesi yapılcak salıda kapıcımız gelicek tekrar ölçü almaya balayı otelimizide tuttuk oda aradan çıktı birazda beyaz eşya baktık bugün dolu dolu geçti

Son düzenleme:

Ne güzel ya çok özeniyorum böyle zevkinize uygun şeyler bulabildiyseniz ne güzel canım ya ne güzel dolu dolu geçirmişsiniz vaktinizi

Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah canım Rabbim karşına iyi insanlar çıkarmış yardım etmişler çok güzel bi olay ve hala insanlığın ölmediğinin göstergesi

Allahıma cok sukur. Rabbım her darda olana yardım etsın basta surıye arakan ve mısır halkına. Lımoncum dıyebılırmıyım sana been acaba :) cunku bı arkadas vardo lımon mucızesı adıyla lımon dıyorduk bız hep hıc gercek ısmını kullanmazdık cok sırın oldugu ıcınn :)

Ne güzel ya çok özeniyorum böyle zevkinize uygun şeyler bulabildiyseniz ne güzel canım ya ne güzel dolu dolu geçirmişsiniz vaktinizi

yaaaa canımmm seni üzmek istemezdimmm hata bendee bulduk tatlım ya side kemer alanya derken didimde karar kıldık oraya gidicez kısmetse..

Been kendı adımaa cok ıyıyım seen nasılsınn :) gorusune gore harıkasıın :) oh kendı zevkıne dosuyorsun masallah sana yaa. Balayı ne oldu? :)

İstediğin gibi hitap edebilirsin canım
yaaaa canımmm seni üzmek istemezdimmm hata bendee bulduk tatlım ya side kemer alanya derken didimde karar kıldık oraya gidicez kısmetse..

Yok canım ya sen rahat ol 8 ay sonra bol bol beraber vakit geçircez zaten sevdicekle Didim merkez mi altınkum falan mı daha önce altınkuma gitmiştim çok hoşuma gitmişti bizd Bodrum'a gidicez

Been kendı adımaa cok ıyıyım seen nasılsınn :) gorusune gore harıkasıın :) oh kendı zevkıne dosuyorsun masallah sana yaa. Balayı ne oldu? :)

iyiyim bende canım dediğin gibi harika hissediyorum evet kendi zevkimize göre alıyoruz yaptırıyoruz herşeyi ama okadar masraflı kii anlatamam canım daha evimizde gözle görülür şeyler yok camlar takıldı petekler falan döşendi boya alçı yapıldı kapılarla mutfak dolapları için peşinat verildi ama daha olmadı onlar 20.000e geldik masrafta daha ne beyaz eşyamızı aldık ne mobilya off off balayıda side kemer alanya derken didime gidiyoruz kısmetse canım otelimizi oradan tuttuk..

inşallah canım benim 8 ay sonra başlayıp sonsuza kadar ilk günki gibi sürsün inşallahhh altınkumda canım herkes orayı çok güzel diyor bakalım gidip görücez

inşallah canım benim 8 ay sonra başlayıp sonsuza kadar ilk günki gibi sürsün inşallahhh altınkumda canım herkes orayı çok güzel diyor bakalım gidip görücez

Amin canım inşallah Denizi kumsalı çok güzeldir inşallah memnun kalırsınız canım ben 2 kere gittim gerçi bi tanesini hatırlıyorum tuntaş otel var denizin dibinde orda kaldık o kumsalı o denizin güzelliğini unutmam yani :)

Son düzenleme:

Ayy bılıyorum en masraflı senınkı yaptırmak cok pahalı ablamlar yaptırdı o parayla 1 ev alınırdı belkı :) hergun ıkea'da ıdıler bıkmıstı artık parkeden tastan musluk ıcın bıle heryerı dolastılar :) allah yardımcın olsun ama hos heyecanlar. Balayında harıkaymıss rabbım hep mutluluk versın hayırlı olsun canım

venosa beach resort&spa bizimkinin adı canım ben hiç gitmedim bakalım giidp görücez kısmetsee bodrum zaten müthiş biyer ama otelleri bizim bütçemizi aşıyor biraz ev masraflarınında bukadar çok olduğu görünce seneye erteledik bodrum taraflarını

Son düzenleme:

sağol canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin çoookk mutlu olalım inşallahhh sen hangi şehirde oturcaksın canım ?

Canıım öncelikle sınava yetişebilmene çook sevindim Allah razı olsun o polislerdeen hayırlı bi sonuç gelir inşallah sınavdan da benimde nişanlım girdi istanbulda o da trafik sıkıntısı çekmiş zar zor yetişmiş hayırlısıyla bitirir kurtulursunuz inşallah

bizim balayı bedavaya geldi canım ondan benimkinin amcası düğün hediyesi olarak oteli ayarladı bize :) inşallah memnun kalırsın canım masraf falan ama insanın kendi evi sonuçta bizim gibi kirada uğraşmıcaksın bi de her yerinde senin dokunuşların senin zevkin var :)

Canım benım cok tesekkur ederım. Allah bın kere razı olsun ınsallah o polıslerden. Su sınavı gecseydım hayırlısıyla off delı oluyorum. Insallah nısanlında derslerden gecer vee kurtuluru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…