kızlar balayı için nereleri düşünüyosunuz ben kapadokya karlık evi düşünüyorummmm :) sessiz sakin tam dinlenmelik yer ama BİDE ANTALYADA SAKLI KÖY EVLERİ VAR ORAYAMI GİTSEK DİYORUM KARIŞIĞIM ÇOK KARIŞIK :)))
çok seviyorum ben bunlarıı bende almıştım markafoniden :) Hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah canıımm
Caniimmm sende mi tesetturusun :) bende oyle cok hos kapali modeller var seninkide cook guzelmis :) bende prenses model istiyorum ama nasil olur bilmiyorum :)
Evet canım bindallıma varana kadar her şeyi kapalı beğendim açık modellere göre baya külfetli oluyor maddi olarakta hazırlık aşamasındada ama inşallah gönlümüze göre oluuuurrrModel çokta nişanlım bunu bulmuş beğenmiş yollamış içine sinerse bu model ve bu duvak olsun dedi bende beğendim ama açıkcası daha bi araştırmada yapmadım gidip gezmek görmek lazım o aman net karar veririm yine alırım fikrinizi burada paylaşııp boyumda kısa biraz prenses model beğeniyorum ama yakışır mı bilemiyorum Platform topuklar sağolsun hallederiz de yine de iyi araştırmak gerek nasıl heyecanlandım durduk yeree ayyy
çok seviyorum ben bunlarıı bende almıştım markafoniden :) Hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah canıımm
inşşallahh canımm sende güle güle kullanırız inşallah :))) aynısındanmı aldın hepp :))
Aynenn aynennn ama gelinlik konusunda çok acele etmeye gerek yok son anda bir şey görüp aklımız kalmaktamsa :44: dikilecek nisan mayıs gibi başlasak yeter benim gelinliğin üst kısmında bazı değişiklikler yapılacak ama fikrinizi almak isteriiimm nasııl? Eki Görüntüle 895028 Eki Görüntüle 895030
canım balayı topiğine bakarsan daha net fkirler edinebilirsin tecrübeler paylaşılıyor daha iyi karar verirsinkapadokya da çok güzel otantik bi balayı olacak deseneee Antalya zaten doğa harikasııı
canım karlık evi çok harika bide bi otel daha vardı orda ama adını unuttum çok pahalı karlık evi fiyat bakımındanda çok uygun geldi bize balayı için para biriktiiriyoruz karar verip yer ayırtmak istiyoruzzz amaa nerdeee :))
çok tatlılar güle güle kullan canımm daha geçen gün bakmıştım alsam mı diye baharatlıklarım 2takım oldu alamam ama peçetelik ve bulaşık takımını alabilirim bende heran
canım benim hiç baharatlık takımım yoktu bende ne alsam ne alsam diye bakınıyodum bunu görünce tam takım yapıyımm dedim bayıldımm baksana tatlılıklarına :)) 2 tane düşünmüyorum ben hiç birini yaa nerde kullancam iki takımıı anam ona yer bulamam ben yaa :)) ıvır zıvır doldu çeyizim hep yaa :))
Ayy canim bizde kapadokya dusunuyoruz. Kirsehirde oturacagim uzak olsun istemedim. Bide 5 yildizli bi otel varmis cok ovuyorlar orayi ama bi arastir derim :)
özel havuzlu bi otel var bide kapadaokyada orasıda çok güzel ama bilmem kaç bin dediler fiyatını hemen vazgeçtik napalmm :))
canım gelinliğine bayıldım ucu tam benim istedigim gibi :)) hemen kaydettim bilgisayara :))
bende tesettürlüyüm :)) elimizdeki gelinlik modellerini paylaşalım fikir olsun birbirimize kızlar ne dersiniz ??
Evet canım bindallıma varana kadar her şeyi kapalı beğendim açık modellere göre baya külfetli oluyor maddi olarakta hazırlık aşamasındada ama inşallah gönlümüze göre oluuuurrrModel çokta nişanlım bunu bulmuş beğenmiş yollamış içine sinerse bu model ve bu duvak olsun dedi bende beğendim ama açıkcası daha bi araştırmada yapmadım gidip gezmek görmek lazım o aman net karar veririm yine alırım fikrinizi burada paylaşııp boyumda kısa biraz prenses model beğeniyorum ama yakışır mı bilemiyorum Platform topuklar sağolsun hallederiz de yine de iyi araştırmak gerek nasıl heyecanlandım durduk yeree ayyy
Modeli bende begendim duvak olarak duz beyaz basortusumu yoksa taslimi dusunuyorusun? Hem boyla ne alakasi var canim benim kim giyerse cok yakisiyor valla :) ben gecen oyle gecerken gelinlik dukkani gordum girdimm her gelinlige asik oldum biliyomusun :) adamda diyoki ne guzel zayifsin gelinlik hos durur :) dedim birde bana sor. :) bir suru gelinliik denemek istiyorumm yaa cok heyecanli
ayy beğenmene çoookkk sevindiiimmm aslında ben çok daha sade şeyler bakıyordum mesela üst kısmı taşlı aklımdan bile geçirmiyordum nişanlımda sade şeyleri çok sever ama bianda bunu çok beğendim deyince içim ısındı benimdeTabiiii paylaşalıım hem hepimize fikir olurrr iyi oluurrr birleştirip yeni bir model bile çıkarırırz ortayaa
canım karlık evi çok harika bide bi otel daha vardı orda ama adını unuttum çok pahalı karlık evi fiyat bakımındanda çok uygun geldi bize balayı için para biriktiiriyoruz karar verip yer ayırtmak istiyoruzzz amaa nerdeee :))
canım benim hiç baharatlık takımım yoktu bende ne alsam ne alsam diye bakınıyodum bunu görünce tam takım yapıyımm dedim bayıldımm baksana tatlılıklarına :)) 2 tane düşünmüyorum ben hiç birini yaa nerde kullancam iki takımıı anam ona yer bulamam ben yaa :)) ıvır zıvır doldu çeyizim hep yaa :))
özel havuzlu bi otel var bide kapadaokyada orasıda çok güzel ama bilmem kaç bin dediler fiyatını hemen vazgeçtik napalmm :))
Aa ama cok uygunmus aslinda hatta ben cok sasirmistim ben iyice ogrenip sana bildirecegim canimm
Modeli bende begendim duvak olarak duz beyaz basortusumu yoksa taslimi dusunuyorusun? Hem boyla ne alakasi var canim benim kim giyerse cok yakisiyor valla :) ben gecen oyle gecerken gelinlik dukkani gordum girdimm her gelinlige asik oldum biliyomusun :) adamda diyoki ne guzel zayifsin gelinlik hos durur :) dedim birde bana sor. :) bir suru gelinliik denemek istiyorumm yaa cok heyecanli
Her tarafım tas olsun istemiyorum acıkcası ama genel duruma göre de değişir :) cok istiyorum öyle gireyim cesit cesit deneyeyiiim:) ohh sen öyle girip bakmaya baslamıssin ne güzeeel ilk fırsatta bi bakcam piyasa arastircam bakalim :)
evet güzel canım düşünebilirsin çok güzel duruyor :)ekleyelim vaktimiz olunca gelinlik resimlerini benim hala hiç bi fikrim yokkk(
Sagolasın kuzuum bakcam tüm alternatifleri degerlendircem bakalım haberlesiriz buradaaa :)
Aa ama cok uygunmus aslinda hatta ben cok sasirmistim ben iyice ogrenip sana bildirecegim canimm
tamam canım haberini bekliyorum o zaman sen yurtdısındasın sanırım nereye geliin olucaksın bakalım :))
Her tarafım tas olsun istemiyorum acıkcası ama genel duruma göre de değişir :) cok istiyorum öyle gireyim cesit cesit deneyeyiiim:) ohh sen öyle girip bakmaya baslamıssin ne güzeeel ilk fırsatta bi bakcam piyasa arastircam bakalim :)
Sagolasın kuzuum bakcam tüm alternatifleri degerlendircem bakalım haberlesiriz buradaaa :)
aynen canım haberleselim tabiki :)) benım bakmaya su an için pek vaktim yok calısıtıgım için netten bakıyorum sadece gidip bakamıyorum deneyemiyorum
Ben izmirde yasiyorum kizlar ismim busra bu arada :) Sizlere sorum olucak. Sevdiceklerinizden evlenme teklifi aldiniz mi?
evettttt aldımm :)))) zaten almasaydım evlenmezdimm dermişim:)))
gerçekten çok zor bende düşünüyorum hep nasıl olucak diyeen ufak bişeyde rahatmı battı evleniyosun diye söyleniyorum kendi kendime bende bi evin bi kızıyım başka kardeş falanda yok geçen doğum günümde okadar kötü oldum ki annem babam bi durgun bu sene bizimle son d.günün falan diye dedim demeyin öyleee seneye geliriz yine ama öyle değil işte baba evimdeki son d.günümdü oda geçti gitti insan hem seviniyo günler geçiyo zaman yaklaşıyo diye hemde üzülüyo işte canım biz kızlarıda anlamak mümkün değil hem ağlar hemde gideriz hihhiihooyhtt
Afra_G .!.:Ben izmirde yasiyorum kizlar ismim busra bu arada :) Sizlere sorum olucak. Sevdiceklerinizden evlenme teklifi aldiniz mi?
Bende tek çocuğum, aynı şeyleri yaşamışız..
Her özel gün bir buruk yaşanmaya başlandı bizde de..
Annem de özel ama babam bambaşka, o düğün günü evden nasıl çıkacağım bilmiyorum..
Ayyyy gene başladım ağlamaya..
Ben böyle milletin içinde de ağlayamam hiç..
Çok üzülsem kırılsam bile kaçar bir köşeye ağlar boncuk boncuk geri dönerim..
Kına gecesinde nasıl olacak ki, ağlasam olmaz ağlayamazsam gitmeye amma meraklı diyecek elalem..
Püüfffff..
Gelin mi oluyorsun derdin var?
Ben de İzmirliyim..
Hoşgeldin aramıza..
Evlenme teklifi demeyelim, yüzüğü aldığını öğrenince binbir ısrar ettim vermesi için,
o da bir iki lafla oturma odasında evlenme teklif etti..
Bu böyle olmadı, kafamda bir şeyler vardı ısrarınla bozdun, telafi edeceğim dese de üzerinden neredeyse 2 yıl geçti..
Hatırladığını bile sanmıyorum.. :)
tamam canım haberini bekliyorum o zaman sen yurtdısındasın sanırım nereye geliin olucaksın bakalım :))
aynen canım haberleselim tabiki :)) benım bakmaya su an için pek vaktim yok calısıtıgım için netten bakıyorum sadece gidip bakamıyorum deneyemiyorum
tamam canım haberleşiriz :) ben bu aralar çok üstüne düşmüyorum yeni yıldan sonra yoğun bi şekilde araştırmaya koyulurum
Ben izmirde yasiyorum kizlar ismim busra bu arada :) Sizlere sorum olucak. Sevdiceklerinizden evlenme teklifi aldiniz mi?
6 yıllık ilişkinin ardından sözlendik sözlenmeden önce ayak üstü sıradan teklifler illaki oldu ama öyle ciddi ciddi henüz olmadı ve sanırım artık çok geç düğün tarihimiz bile belli oldu :)
Bayıldım canım ya çok sevimliler
Kızlaaar beyaz eşyalarımı aldım ben =)
Eki Görüntüle 895537 Eki Görüntüle 895539 Eki Görüntüle 895541 Eki Görüntüle 895540 Eki Görüntüle 895538
Güle güle kullan :) çok güzel görünüyorlar buzdolabın çok kullanışlı duruyor iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?