2014 agustos gelinleride buradaa

Ayy canim bizde kapadokya dusunuyoruz. Kirsehirde oturacagim uzak olsun istemedim. Bide 5 yildizli bi otel varmis cok ovuyorlar orayi ama bi arastir derim :)

canım gelinliğine bayıldım ucu tam benim istedigim gibi :)) hemen kaydettim bilgisayara :))
bende tesettürlüyüm :)) elimizdeki gelinlik modellerini paylaşalım fikir olsun birbirimize kızlar ne dersiniz ??

canım gelinliğine bayıldım ucu tam benim istedigim gibi :)) hemen kaydettim bilgisayara :))
bende tesettürlüyüm :)) elimizdeki gelinlik modellerini paylaşalım fikir olsun birbirimize kızlar ne dersiniz ??

ayy beğenmene çoookkk sevindiiimmm aslında ben çok daha sade şeyler bakıyordum mesela üst kısmı taşlı aklımdan bile geçirmiyordum nişanlımda sade şeyleri çok sever ama bianda bunu çok beğendim deyince içim ısındı benimde Tabiiii paylaşalıım hem hepimize fikir olurrr iyi oluurrr birleştirip yeni bir model bile çıkarırırz ortayaa

evet güzel canım düşünebilirsin çok güzel duruyor :)ekleyelim vaktimiz olunca gelinlik resimlerini benim hala hiç bi fikrim yokkk (

Ben izmirde yasiyorum kizlar ismim busra bu arada :) Sizlere sorum olucak. Sevdiceklerinizden evlenme teklifi aldiniz mi?

Bende tek çocuğum, aynı şeyleri yaşamışız..
Her özel gün bir buruk yaşanmaya başlandı bizde de..
Annem de özel ama babam bambaşka, o düğün günü evden nasıl çıkacağım bilmiyorum..
Ayyyy gene başladım ağlamaya..

Ben böyle milletin içinde de ağlayamam hiç..
Çok üzülsem kırılsam bile kaçar bir köşeye ağlar boncuk boncuk geri dönerim..
Kına gecesinde nasıl olacak ki, ağlasam olmaz ağlayamazsam gitmeye amma meraklı diyecek elalem..
Püüfffff..
Gelin mi oluyorsun derdin var?

Afra_G .!.:
Ben izmirde yasiyorum kizlar ismim busra bu arada :) Sizlere sorum olucak. Sevdiceklerinizden evlenme teklifi aldiniz mi?

Ben de İzmirliyim..
Hoşgeldin aramıza..
Evlenme teklifi demeyelim, yüzüğü aldığını öğrenince binbir ısrar ettim vermesi için,
o da bir iki lafla oturma odasında evlenme teklif etti..
Bu böyle olmadı, kafamda bir şeyler vardı ısrarınla bozdun, telafi edeceğim dese de üzerinden neredeyse 2 yıl geçti..
Hatırladığını bile sanmıyorum.. :)

Hosbulduk canım. Izmırı cok sevıyorum ve bu denızı olan sehırden denıze kıyısı bıle bulunmayan sehre gelın gıdıyorum. Evımız sahıle cok yakın bu yuzden her cıktıgımda denız havası mutlaka alıyorum nasıl alıcagım bılmıyorum.
Evlenme teklıfın ıcın "sabırsız" ısmını koydum cok severız bız boyle seylerı :) ama dogal olmus aslında cıkarmıs yuzugu vermıs :) erkekler hep yapar suprız falan nedense de hep bozulur ben anlamıyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…