Bazen anne babalar öyle olabiliyor, hoş görmek lazım :)
Nasıl olsa düğün gününüz belli, ona gün say :)
Benden de bir hafta önce evleniyormuşsun :)
anlatmak istediğim de tam olarak bu canım işte başta sormuştumya iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum bilemedim diye. Nişanlım bazen çok sinirleniyor ortam gerilecek oluyor bir yolunu bulup yatıştıyorum neşe getirmeye çalışıyorum zaten ayda yılda bir görüşüyoruz genellikle üstü kapalı streslerle gerginliklerle geçiyor resmen... Nişanlımdan önce ben kıyamıyorum eşini kaybetmiş kolay değil nişanlımda uzakta ama liseyi bi başına okumuş üniversite iş hayatı derken zaten uzak yaşamışlar ve biz nişanlımla tanışmadan önce aralarında bi anne oğul ilişkisi bile yoktu annesinin kıymetini bilmeyen annesiyle kopuk olan bi insan karısının kıymetini de bilmez diye elimden geleni yapıp sık görüşmelerine ortam hazırladım teşvik ettim annesinin ona ihtiyacı olabileceğini söyleyip durdum yine çok can ciğer olmasa da iyiler ama annesi tabiki bir şey diyemez demesini de istemem asla anne oğul arasına giremem bir gün bende anne olacağım Allah nasip ederse... Anlayacağın iki arada bi derede kaldım bir yanda bir daha elime geçmeyecek yıllar nişanlılık dönemi diğer yanda ailesi,ailem...
Senbir meleksin bence. Baska biri olsa bu mudahaleye tepkisiz kalmazdi. Sonucta yine diyorum ama siz nisanlisiniz ya. Biraz anlayis. Eskiler berbatmis ya gorusmuyolarmis belki ama gizliden edepsiz seyler yapanlar varmis. Daha bugun bor blogta okudum eskilerin nisanlilik donemlerini. Hem biraz gelisin degisin canim eskilerde kalmayin sayin kayinvallideler. Ama sen gercekten meleksin. Nisanlinla esinle bir omur boyu mutlu olursun insallah
Est. canım güzel düşüncelerin için Allah razı olsun sadece empati kurmaya çalışıyorum onların yapmadıkları şeyi ben deniyorum elimden geldiği kadar sabır gösteriyorum. Üzülmüyor muyum çoookk üzülüyorum,dediğim gibi nişanlımla çok mutluyum çok şükür ama iş onda kalmıyor sadece ister istemez iki ailede dahil oluyor her şeye. Bir gün bende anne olurum bir gün benim anneminde bir gelini olur kimsenin ahını almamayım diye çabalıyorum ama insan falasıyla yıpranıyor.Ayrıca eskilerin nişanlılık dönemini az çok duydum ve gerçekten dediğin gibi hoş olmayan bir çok şey... Annemin bana da nişanlıma da güveni sonsuz ki bir hata yapacak olsam 16 yaşımda tanışmışım çoktaan yapardım şükür eğitimli bilinçli aklı başındayız nerde ne yapacağımızı biliriz ki bu kadar yıl bekleyip evlilik hayalleri kurmuşuz... Hem uzak bir yere evleneceğim için üzülüyorum hem de artık sadece ikimizin olacağı bir düzeni kuracağımız için sabırsızlanıyorum sonuçta iki ailede uzakta iyi yada kötü biz bizeyiz birbirimizden başka kimsemiz olmayacak orada, bunun için sabretmekten başka yol da yok sanırım...
Hayırlısıyla birde şu alış-veriş düğün merasimi bitsede hers sağ biz selamet
Hakkını helal et ne kadar çok konuştum kafanı meşgul ettim çokkk teşekkür ederiiiimm
Cok olgunsun masallah sana. Nisanlin ve dogacak yavrulariniz cok sansli bence. Haklisin bende senin gibi dusunuyorum annemin gelini olursa benim gibi olsun diyorum fena cadaloz gelin olmasin :) annem cok tatli cunku asla kaynana olamaz. :) kayinvalidem de oyle allaha sukur. O yuzden iyilik hep bize en guzel hediyeyi getirir. Iyi niyetli olmak en ama en guzeli. Her olayda iyiligi gormek falan. Sonucta yillarca beklemissin evlendiginizde hayal gibi gelecektir zaman. Dusunsene yillarca sevdigin adamla evlenmeyi beklemissin. Ayy bende dusununce sabirsizlaniyorum. Ayy fatihh hadi evlenelim diyorum :) oda hep kahkaha atiyor :) allaha sukur cokta sukrediyorum cok sansliyiz bak :) sevdigiin adamla evleniyorsun :) yine heyecanladim bak benn :) hem ne hakki nolucak. Seninle muhabbet etmek guzeldi arkadasim
Sorma canım ya hemde ne duygusal. 2 kız kardeşiz biz ben bi de büyüğüm bütün duyguları bende tadıyor babacımIlk damat degil kacinci damadi adam alisti artik :) ama ben evin en kucuguyum nisanimda cok agladi ondan sonra bi kac gun daha. Babamda uzak bi sehirde yasamak sadece zor geliyor bana. Annemde bilahare oyle. Dert yok allaha sukur senin baban fazla duygusal sanirim
Kızlar bende Ağustos geliniyim, düğünüm 22 ağustosta. Umarım herşey gönlümüzce olur
İnşallah inşallah annem nişanlıma hiç olumsuz bi davranışta bulunmadı bulunacağınıda sanmıyorum abimi kıskandıracak kadar çok seviyor :) nihayetinde abimlede öyle şükür ki kardeş gibi oldular buda bi şans benim için :) Babam sertti otoriterdir ama onunlada karşılıklı birbirini kırmışlıkları yok...
Kayınvalidemde Allah için karşıma geçip bişey demedi kötü davranmadı hakaret etmedi bağırmadı ama düşüncesizlikleri ilginç hal ve hareketleri beni çok kırıyor işte... Birde nişanlımı çok özlüyorumya ne olsa göüme batıyor işte :) Haklısın hepsi gelip geçecek geride kalacak hepsi bazı şeyler içimde kalacak ama ne yapalım Allah daha büyük dert vermesinAynen bazen ömrümü onunla birleştirmek için sabırsızlanıyoruuuummm Sevgimiz muhabbetimiz eksik olmasın tatlım hiç birimiziiiinnn inanıyorum bizde konuşacağız evliliğin güzel yanları topiğinde, yeni evliler topğinde, bebek bekleyenler topiğinde mutlu mutlu Her şey İçin çoookkkk şüküüürrr...
Teşekkür ederim her şey içiiiinnnn
Kızlar bende Ağustos geliniyim, düğünüm 22 ağustosta. Umarım herşey gönlümüzce olur
Ayy sen ilk goz agrisi.. Babanin yerine ben duygulandim.. Gelinlikle evden cikisini dusunemiyorum cok zor ya.Sorma canım ya hemde ne duygusal. 2 kız kardeşiz biz ben bi de büyüğüm bütün duyguları bende tadıyor babacımen küçüklerde en kıymetlilerdir. Aileden uzakta yaşamak benimde kaderim biz huzurlu oldukça onlarda mutlu olurlar canım öyle düşün
Hoşgeldiiiin :) mutluluklar şimdiden
Ayy sen ilk goz agrisi.. Babanin yerine ben duygulandim.. Gelinlikle evden cikisini dusunemiyorum cok zor ya.
Deme öyle ya daha 8 ay var ama bende hep onu düşünüyorum babamı görürsem ağlarım onu ağlarken görürsem işte o zaman nalarım bilmiyorumama hem ağlarım hem giderim :) yeter 23 senedir ailemin yanındayım ömrüm varsa bi 23 sene de sevdiceğimin yanında olayım
Annenle enistecik masallah valla iyi kaynatmislar :) genelde anneler damatlarini severler nazarlar degmesiin amaan :) nisanlimi cok ozluyorum demissin ya tam bendensin :) hersey banada batiyor bi sinirliyim ki sorma :) uzak olunca cok zor bide askerlik kisa donem ama batiyor bana :) gerci her hafta gorusuyoruz. Ayy ben cook seviyorumm onu ya. Sabirsizlaniyorum falan :). Bide hepsi gelip gececek beraber olucaksiniz dusunsene masallah yaa :) gelinlik ceyiz isini ne yaptin? Aklinda varmi gelinlik modelleri falan. Bu stres te cok heyecanli ama yaa
Özlenmez mi yaa hemde nasılŞükür canım evet iyi kaynatıyorlar maşallah,anneler de genelde problem olmuyor zaten evin tek kızı olunca sulu gözler orkestrası gibi anne baba hep birlikte ağladığımız bile oluyor hemen duygulanıyoruz da doğanın kanunu bu olacak artık Oh ne güzel şanslısın sık sık görebildiğine göre ... Bende 9 ağustos itibari ile her gün göreceğim 16 ağustostan itibaren de resmen kocişim olac k :124: Çeyizler ufak ufak yapılıyor bakalım ama henüz büyük eşyaları almadık erken mayıs gibi ev tutarsak hepsini o ara alırız.Gelinliğim de bi kaç model beğenmiş nişanlım gönderdi benimde hoşuma gitti diktirmeyi planlıyoruz uygun biyerle de anlaştım bakalım nasip olursa stres heyecan eksik değil tabi de tatlı heyecanlar yaa düşünsene ömrümüz de 1 kere olacak her şey güzel olsun derken üzülüyoruz yıpratıyoruz kendimizi çok güzel yanları da var onları görüp mutlu olabiliyorum çok şüküe
Bız kızlar böyleyiz işte ağlarızda ağlatrız daMaşallah rabbom daha iyi etsin canım benim. Ayy benim çeyizimm hiç yok nerdeyse yaa :) çok car doyede cok kasmıyorum ama :) nolacak bılmıorum :26: Hele gelınlık allahım bir insan hergün mü karar değiştirir yaa :)
Yazık valla müstakbel eşime kararsız bir karısı var :)
Özlenmez mi yaa hemde nasılŞükür canım evet iyi kaynatıyorlar maşallah,anneler de genelde problem olmuyor zaten evin tek kızı olunca sulu gözler orkestrası gibi anne baba hep birlikte ağladığımız bile oluyor hemen duygulanıyoruz da doğanın kanunu bu olacak artık Oh ne güzel şanslısın sık sık görebildiğine göre ... Bende 9 ağustos itibari ile her gün göreceğim 16 ağustostan itibaren de resmen kocişim olac k :124: Çeyizler ufak ufak yapılıyor bakalım ama henüz büyük eşyaları almadık erken mayıs gibi ev tutarsak hepsini o ara alırız.Gelinliğim de bi kaç model beğenmiş nişanlım gönderdi benimde hoşuma gitti diktirmeyi planlıyoruz uygun biyerle de anlaştım bakalım nasip olursa stres heyecan eksik değil tabi de tatlı heyecanlar yaa düşünsene ömrümüz de 1 kere olacak her şey güzel olsun derken üzülüyoruz yıpratıyoruz kendimizi çok güzel yanları da var onları görüp mutlu olabiliyorum çok şüküe
Bız kızlar böyleyiz işte ağlarızda ağlatrız daMaşallah rabbom daha iyi etsin canım benim. Ayy benim çeyizimm hiç yok nerdeyse yaa :) çok car doyede cok kasmıyorum ama :) nolacak bılmıorum :26: Hele gelınlık allahım bir insan hergün mü karar değiştirir yaa :)
Yazık valla müstakbel eşime kararsız bir karısı var :)
Aynenn aynennn ama gelinlik konusunda çok acele etmeye gerek yok son anda bir şey görüp aklımız kalmaktamsa :44: dikilecek nisan mayıs gibi başlasak yeter benim gelinliğin üst kısmında bazı değişiklikler yapılacak ama fikrinizi almak isteriiimm nasııl?
kızlar balayı için nereleri düşünüyosunuz ben kapadokya karlık evi düşünüyorummmm :) sessiz sakin tam dinlenmelik yer ama BİDE ANTALYADA SAKLI KÖY EVLERİ VAR ORAYAMI GİTSEK DİYORUM KARIŞIĞIM ÇOK KARIŞIK :)))
canım balayı topiğine bakarsan daha net fkirler edinebilirsin tecrübeler paylaşılıyor daha iyi karar verirsinkapadokya da çok güzel otantik bi balayı olacak deseneee Antalya zaten doğa harikasııı
Hoşgeldiiinnn tatlıımSırası gelen gidiyor sıralanmışız 1'er hafta arayla İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşeeeyyy ...
çok seviyorum ben bunlarıı bende almıştım markafoniden :) Hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah canıımm
Aynenn aynennn ama gelinlik konusunda çok acele etmeye gerek yok son anda bir şey görüp aklımız kalmaktamsa :44: dikilecek nisan mayıs gibi başlasak yeter benim gelinliğin üst kısmında bazı değişiklikler yapılacak ama fikrinizi almak isteriiimm nasııl? Eki Görüntüle 895028 Eki Görüntüle 895030
canım balayı topiğine bakarsan daha net fkirler edinebilirsin tecrübeler paylaşılıyor daha iyi karar verirsinkapadokya da çok güzel otantik bi balayı olacak deseneee Antalya zaten doğa harikasııı
Caniimmm sende mi tesetturusun :) bende oyle cok hos kapali modeller var seninkide cook guzelmis :) bende prenses model istiyorum ama nasil olur bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?