14 ağustos
Kızlaaar son 1 ay kaldı :) 1 ay sonra bugün evleniyo olucam :) cok heyecanlıym sznle paylşmk ıstedm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O nasıl oluyor canım ?
Günn yaklaştıkça heyecan oluyo canm yaaa geçen hafta bende hiç yoktu valla :))) bana 60 dedi iki kuaförde. Aynen cnm ikisinede gitme şansım var ama su bazlı nasıl durur bilmiyorum hiç ücret ödemeden diğerinemi gitsemki
14 ağustos
Kızlaaar son 1 ay kaldı :) 1 ay sonra bugün evleniyo olucam :) cok heyecanlıym sznle paylşmk ıstedm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldinn :)
az kaldı azzz muradımıza ericez, başımız göğe ericek hepimizin :)
Iyi bayramlar arkadaşlar :) nişanlımın tarafini gezmek için bursaya geldim ne kadar sıcak burasi ya😧
kızlaar, malum ay geldi çattı benim de 3 gün var.. :26::18:allah herkese kolaylıklar versin. cemiyetleriniz gönlünüze göre geçer inş.
Iyi bayramlar arkadaşlar :) nişanlımın tarafini gezmek için bursaya geldim ne kadar sıcak burasi ya😧
Kiz tarafındaki düğünü atlattik şuan Ordu yollarindayiz cumartesi gunude orda dugunumuz var çok stresli bi o kadar güzel ve duygusal oluyor kizlar ben çok ağladım kına yakilirken darısı başınıza :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz tarafındaki düğünü atlattik şuan Ordu yollarindayiz cumartesi gunude orda dugunumuz var çok stresli bi o kadar güzel ve duygusal oluyor kizlar ben çok ağladım kına yakilirken darısı başınıza :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende burdayım 17 Ağustos!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?