2014 agustos gelinleride buradaa

Kızlar aynı gün kına ve düğün yapıcak olanlar programınızı nasıl yapıyosunuz anlatırmısınızzzz?????

aynı şeyi bende düşündüm. Bursa gelinleri toplanalım mutlaka yaa

Kızlar aynı gün kına ve düğün yapıcak olanlar programınızı nasıl yapıyosunuz anlatırmısınızzzz?????

Haftaya bugün evimden gelin çıkacağımmmm (

Günaydınnn

Ben kınamla düğünümü aynı gün yapmayacağım ama sabah 8 - akşam 5 çalıştığım günün akşamında evde ev kınam olacak. Nasıl ama :)

Az kaldı senin? Ne kadar heyecanlısın? Annen baban nasıllar? Herkes duygusal mı?

Doğum kontrol hapını uzat. Yani 21 tablet bitince ara verme, devam et kullanmaya. hapı bırakana kadar adet olmazsın neticede

Aaa çok teşekkür ederim. Bi sakıncası olmaz dimi ? Bi yöntem iyi oldu rahatladım şimid biraz. Olsamda olmasamda olur artık ... :)

Aaa çok teşekkür ederim. Bi sakıncası olmaz dimi ? Bi yöntem iyi oldu rahatladım şimid biraz. Olsamda olmasamda olur artık ... :)

Doğum kontrol hapları uzun vadede belki olumsuz yan etkilere sebep olur ki kısa süreli kullanımlarda ne olacak ki sanki.

Yani bir de düşünsene evleniyorsun, gelinlik giyiyorsun, ilk gecen oluyor, balayına gidiyorsun ama hepsine regl dönemindesin. Çok ürkütücü. Yani ben böyle hayatımda 1 kez yaşayacağım en özel anlarımın regl ile geçmesini istemezdim.

Bende aynı düşüncedeyim. ondan tedirgin oluyordum zaten. ama bu şekil gecikiyor ise artık rahatım çünkü hala olmadım yüksek ihtimal düğünüme denk gelecekti. ara vermeden devam ederim teşekkürler tekrardan

Geçen yaz bir arkadaşımız evlenecekti. Kadın doğum doktoru olan bir arkadaşımıza da danışmıştık aynı şeyi, o da böyle önermişti.

senin son bir haftaannnn süperr
canım salona gelinlikle giricem belli bir saatten sonra gelinliği çıkarıp bindallı giyicem kına olcak. salon yönlendirir seni sanırım

kizlar bnde 24agustos da evleniorm.bende kinada önce gelinlik snra bindalli giyicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar birdw nasil koruncaksnz konuyu cok okumadim ama.napsam bilemedim kimseye soramadm da utandm herhangi bir saglik ocagina gitsm bilgilendlrirler mi bni.hap veriolarmi.offf bu konuda banada yardmci olrmsn

Kına iyi fikirmiş canm ama bizim ev çok büyük değil ve ben iki iki stres yaşamamak için bigün yaptım ve kınamdan bigün önce gelin hamamı yapıyoruz arkadaşlarla :)

Heycan yavaş yavaş artıyo ama herşey tam derken birden bi aksilik çıkıyo canm çok sıkılıyo bide maddi sıkıntmız var bunaldım biraz. Annemle ara ara ağlıyoruz bile biz babam hissettirmiyo ama üzülüyo biliyorum

senin son bir haftaannnn süperr
canım salona gelinlikle giricem belli bir saatten sonra gelinliği çıkarıp bindallı giyicem kına olcak. salon yönlendirir seni sanırım

Bende öyle yapıcam cnm organizasyonu öğrenmek istedim nasıl yapıyosunuz diye :)
Evet ya son 6 gün hatta nasıl olucak nasıl geçicek çok merak ediyorum sakinleştirici falan kullansam olurmuki çünkü ben çok stres yaparım ya

Ben yasmin aldm cnm bi süre hapla koruncam ama çok uzun olmaz inş. Yumurtalıkları yavaşlattığını duydum çünkü.doktora falan sormadım eczacı arkadaşım var ona sordum bide burdaki kzlarda bilgilerini paylaşıyolar ya sıkıntı yaşamazsın.ama ben biraz geç başladım adetin ilk günü başlamak gerekiyomuş

organizasyondan kastın ne ki canım sor söyleyim aklıma bişi gelmedi böyle
salonla çok ayrıntı konuşmadık biz. kuzenlerimin de böyle olduğu için biliyorum neler yapılacağını

Kizlar davetiye içi yazisi ariyorumm aklinizda güzel bisy varmi. Siradanlasmamis çok fazla kimsede olmayan bisy istiyorumm. :)

bnmde adet biteli 4gun oldu baslasam.ilac bittiginde direk balayi tarihine demk gelicek regl dönim vucut biyolojimide bozacam iyice bakalm naacam

kizlar bnde 24agustos da evleniorm.bende kinada önce gelinlik snra bindalli giyicem.

hoşgeldin canım :)
korunma için ben hemşire arkadaşıma sordum canım yasmin kullanmamı önerdi. adetin ilk günü başlamak daha iyi oluyormuş ama ilk 5 gün içinde başlasan da oluyormuş. sağlık ocağına giderim diyorsan orda daha güzel bilgilendirirler, ben gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…