2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anne adayları ve minik melekler,ya kızlar bu gece beni uykumda sıtma tuttu iki kere,sıtma iyi deil diyolar bilgisi olan varmı?
 

sabah eşim koçak farmayı aradı, bir doktorla konuştu. progestanda kullanılan jelatin yüzde yüz sığır jelatini demiş doktor. artık içimiz rahat içebiliriz ..
 
kızlar ben bu konuda şanslıyım sanırım zaten çalışmıyorum. bir de kışın 3-4 ay eşimin ailesi bizde kalıyor.. şu an resmen bütün gün yatıyorum herşeyi annem hallediyor sağolsun

ooo valla kıymetini bil çok çok çok şanslısın. sabah 5 bucukta kalıyorum cocugun esyalarını hazırla, kocaya kahvaltısını hazırla, evi ustunden topla, hazırlan, çık işe git çalış, akşam olunca cocugu okuldan al, akşam için alışveriş yap, eve git yemek yap, evi sil supur, cocukla ilgilen,oyna zıpla, sofrayı kur kaldır, mutfagı topla kocayla ilgilen... benim rutinim... bu arada eve kadın falanda almıyorum haa :)
 

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla allah yardımcın olsun arkadaşım. allahım sana güç sabır versinnn..
 

evet bazen cidden anlayışsız oluyorlar ve kırıcı demek hepsi bizi ağlatıyorlar erkekler iste ne kadar duygu bekleye bilrisin ki ?
 

Allah kolaylık versin nasıl dayanıyorsun
 
Güzel anne adayları inşallah bebişlerimizin katı besine başlamalarını da konuşcaz burdan.

kızlar h.sonu şehir dışından kayınvalidem,3 görümcem ve onların 3 te çocukları geliyolarmış.hayır bu evime yeni taşındım sayılır o kadar adamı yatoracak yerim olmadığı gibi müsait misin gelelim mi diye bile sormadılar.sadece kayınvalidem geliyoruz c.tesi dedi.
her geldiklerinde ev yerinden oynuyo.gittiklerinde kadın alayım diye evi kendim parça parça temizliyorum bikaç gündür.
offf işten gelince ayağımı uzatıp oturamıcam rahatça,yatamıcam. 1hafta-10 gün dururlar heralde.
 

ayy canım ALLAH sbaır ve güç versin sana ben bütün gün evde olduğum halde akşam oğlumu almaya genelde eşim yetişiyor iyice yetişemicek durumda olursa ben zorla gidiyorum çok fazla yük almışsın üstüne kendine dikkat et..

sabah eşim koçak farmayı aradı, bir doktorla konuştu. progestanda kullanılan jelatin yüzde yüz sığır jelatini demiş doktor. artık içimiz rahat içebiliriz ..

:)) sevindim cnm zatten her yazan domuz jelatini olmaz ama
olanda deşifre oldu işte ALLAH a şükür Rabbim yardımcımız olsun bu konuda
 
Banada doktor yaptiralimmi dedi istemedim ben de.. cevremde bilac kisinin yanlis cikmis.. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

amin canım inşaallah. Hiççç kötü şeyler düşünmeyelim. Zaten kapalı bir kutu düşünerek de bir şey yapılamıyor ki her şey Rabbimin elinde. Allahım innş tüm anne adaylarına sağlıkla hayırlısıyla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin.
 
Merhaba güzel anneler,

Bugün çok neşeliyim :) Aslında dün gece neredeyse hiç uyumadım göğüs kafesime bir ağrı girdi uykumdan uyandırdı ezana kadar ağrımdan ağladım, istifra ettim :84: Tabi sabah ilk iş doktoruma gittim. Doktorum sağolsun rahatlattı bu ağrının hamilelik ile ilgisi şu an mümkün değil dedi, üşütmüş veya gaz sancısı ihtimali olabilirmiş. Ultrasonda bebişime baktım uzanmış uyuyor bu adam dedi, doktor adam deyince neden adam diye boşta bulundu eşim O kız ben erkek hissediyordum çünkü. Normalde tahminde bulunmaz doktorum beni üzgün gördüğü için böyle yaptı, %60 erkek bi çıkıntı gördüm dedi. Kalp atışlarını dinlettirdi güm güm seslerini duyarken ilk defa ağladım. 3Boyutlu baktım orada tam bi uzaylı gibi göründü sıpa. 5 cm olmuş. Bunları duyunca ne geceki uykusuzluk ne ağrı hiç birşey kalmıyor. Sanırım bugün ilk kez anneliği hissettim. Allah onları sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
 

ayyy ne güzell, ben de cumartesiyi iple çekiyorum bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum kaç haftalık seninki canım?
 

ÇOK güzel bi yazı.çok sevindim erkek annesi olcaksın demekki! tecrübelerimden biliyorum.dr erkek derse %100 erkek,ama kız derse %100 kız olamıyo.pipiyi görememiş oluyo ama pipiyi bir kere gördüyse tamam (kaybolacak diil ya )
Allahım hepimize hayırlı haberler neticesinde hayırlı evlatlar versin
 

Evet canım sanırım erkek ama bazen kordon ya da uzuvlardan biri ile karıştırabiliyorlarmış:) Hepimizin hayırlı haberlerini duyarız inş. buradan. Sana hiç tahminde bulundular mı?
 
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…