2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm 1 kasik salca 2 kasik biber salcasi 1 tatli kasigi pul biber 1 tatli kasigi karabiber 1 caybardagi siviyag 1 cay bardagi su 1 cay bardagi galeta unu 1bucuk corba kasigi kimyon.1 corba kasigi nane.diledigin kadar ceviz.2 dis sarimsak.iyice karistiriyoruz hepsini.ben sabah kahvaltida ve aksam biraz yiyorum gun boyu hatta gece boyu goguslerimtas gibi sutten uzerim islaniyo hep sagiyorum sutumu surekli bebek emdigi halde.kimyon oldugu icin bebegin gazina da iyi geliyo.sarimsak ve baharat olmasini sordum doktora bebege zarari olurmu diye olmaz dedi.tavsiye ederim
güzel bir tarife benziyor mutlaka deneyeceğim paylaştığın için çok sağol...

Şu koslayı hiç sevmiyodum ama istemediğin ot burnunda biter alıcaz artık ne yapalım :KK43:
Canım ya senin bebekte kusuyor ya kendi üstünü nasıl temiz tutuyorsun..benimki hep kusmuk günde bilmem kaç defa değiştiriyorum ama sıkıldım, halı dersen ablamin evdeyiz yeni Hali aldı ana sipacik kusup duruyor gaz çıkarirken kusuyor zaten artık halinin olmadığı yerde gazı alıyorum yorulup otursam koltuklar ama üstün nasıl

Bebeklerinize geceleeri ne ortuyorsunuz havalar aniden sogudu hasta zaten benimki kararsiz kaldim ortu konusunda
cnm ben vucud ısısına bakıp oyle ortuyorum soguksa kalın battanıyenyunlu. sıcaksa penye battanıye ınce ortuyorum. hayırdır bebısın nesı var gecmıs olsun

erkek bebıs anneleri..................
sunnet olayı hakkında ne dusunuyorsunuz??
ben 3 aylık olunca yapayım dıyorum sızler ne dusunuyorsunuz??
bi de bi arkadas dedı kı yaktırma sakın hıs kaybı oluyomus kesi yerınde sız boyle bısey duydunuz mu

Bende de tık hiç istek yok 52 günlüğüz senin yine arada olmuş bizde hiç yok sorun olduğunu sanmıyorum geçiçi diye düşünüyprum çünkü gece bebekle boğuşuyorum uyutcam diye eee sonrada halim kalmıyor eşimde saolsun anlayışla karşılıyor ama artık vakit geldi galiba :KK66:

kız benimde aada olmuyor işte yanmadan dolayı denedik ama olmadı.. şimdilik beimki de anlayışla karşılıyor ama bakalım nolcak sonu.. sonuçta onlar için bi ihtiyaç :(

Canim merhaba ben doğum yaptım
18 gün kv de kaldık annem yurt dışında o geldi ablama geçtik hala burdayım evi taşıyor eşim tabi geldi gitti 40 çıktı tabiki ben istemedim annem filan vardi birde bizim hamileykende 4.aydan sonra ilişki olmadı. ..bayramda da geldi ee bu sefer karşı koymadim koydum ama bozuldu ama hiç rahat olamadım aklım hep çocukta uyanirsa banyo yapana kadar uyarsa geri,sanki evli değil gizli kaçak oluyormuş gibi sıkıntı bastı yanlış yapıyor gibi hissettim. .en kötüsü kasildim kaldım çok affedersiniz ama ilk yaparken gibiydi o zamanda bir hafta olmadı ve aynı şey oldu..kastım kastım çok zor oldu. .Allah izin verirse hafta sonu evime gidecem ve şimdiden sinyal veriyor eşim he hı diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. .

aynen benimde ilk yaparken gibi oldu yaa.. diyorum eşime dr. beni tam tekmil dikti herhalde diye.

bendede aynı sorun var ayça eşim anlayışla karşılıyor ama ne zamana kadar sürecek diede soruyor açıkcası bende bilmiyorum , napcaz doktora gitmeyi düşünüyorum artık 3 aydır tık yok bende sıfır........

bende dr. a gitmeyi düşünüyorum eğer kasımın 4 ünden sonrada düzelmezse dr.a görünrüm.. çünkğ kasım 4 te tam 3 ayımız doluyor.. 3 aydan sonra normale dönmesi gerekiyormuş yavaş yavaş çnkü.

Canim sen yine iyisin üc kere olmus. Ben hamile kaldigimdan beri olmadi, ben istemedim, hala da yok. Bebek de 2 aylik oldu. Icimde istek yok ki.. Hayir olsa bile vakit yok. Bütün gün tek basima bebekle ilgilendikten sonra halim kalmiyor ki.. :KK43: Bazen bütün gün acim aksam esim gelene kadar, karnimi doyurup ancak uyuyorum. :)

Ama esim hic lafini bile etmiyor, o da yorgun cünkü :)

aynen vakit te yok ama insan istese bi vakit bulur.. isteksizlik.. bebeğin yorgunluğu neyse gececek bugünlerde bakalım..

yalniz degilsin cnm bende ayni durudayim

ALLAH yardımcımız olsun

O yanma hamileligimde bende olmustu doktor baktigin da mantar olmus demisti hamileligim boyunca ilacla bile gecmek bilmedi simdi yok cok sükür. Sende bi görün yanman mantardan olabilir.

benim mantarım vardı daha önceden de ilk doğumdan sonra başladı.. bunda da hafif hafif kaşıntılar oldu ama.. ondan olabilir benimde evet..

Canım bizim bebişte 65 günlük oldu. 2 kere eşimi kıramadım da oldu yoksa bana kalsa hiç istek yok. Birde normal doğum yaptığım için dikişlerin acıycağından korktum hep. Rahat değilim hala ve sanki ayıp bişey yapıyormuşum gibi hissediyorum aklıma oğlum geliyor ve tuhaf ama ben nasıl anneyim diyorum :)

evet o duyguda en hat safhada şuan hepimizde bakalım nolcak böyle kardeş kardeş nereye kadar..

ilk doğumdan sonra 2 ayda normale dönmüştüm ben bunda noldu anlamıyorum yaa :((

erkek bebıs anneleri..................
sunnet olayı hakkında ne dusunuyorsunuz??
ben 3 aylık olunca yapayım dıyorum sızler ne dusunuyorsunuz??
bi de bi arkadas dedı kı yaktırma sakın hıs kaybı oluyomus kesi yerınde sız boyle bısey duydunuz mu

ben öyle bişey duymadım çok yaptıran var çevremde ve hiçbir sorun yaşayana denk gelmedim daha..
byüyncede psikolojileri etkileniyor ama.. benim ilk oğlum olmadı hala şuan çocuk nasıl korkuyor..
dün akşamda benim aklıma geldi yaptırsak mı diye ama kıyamıyorumda biyandan bi yandan da mantıklı düşünmek lazım.. diyorum ikisi ayrı zamanlarda yaptırsa dahamı iyi olur ikisinle aynı anda olması zor olur gibi bakalım ..

peki kızlar eldiven meselesine gelince ben takmadığım zaman buz gibi oluypr oğlumun elleri
bu sorun yok mu sizde?

Canım ya senin bebekte kusuyor ya kendi üstünü nasıl temiz tutuyorsun..benimki hep kusmuk günde bilmem kaç defa değiştiriyorum ama sıkıldım, halı dersen ablamin evdeyiz yeni Hali aldı ana sipacik kusup duruyor gaz çıkarirken kusuyor zaten artık halinin olmadığı yerde gazı alıyorum yorulup otursam koltuklar ama üstün nasıl
Aynı senin gibi kusmuk içinde geziyom akşama kadar akşamları değiştiriyorum hergün duruma göre bir iki tişört hatta bazen eşofmanıma kadar geliyor onuda değiştiriyorum hepsi iki ayda eskidi valla yıkamaktan ama ne yapalım canları sağolsun :)

Benim bı zamana kadar her sabah bir kere düzenli yapıyodu ama bu üçüncü gün oldu yapmayalı dönem dönem oluyo heralde bebişlerde
bizimde öyleydi canım netten de baktım anne sütü ile beslenenlerde 10 güne kadar normalmiş ama ben kabızlıkdan çok muzdarip olduğum için yavrum da sıkıntıya girerse diye çokk üzülüyorum,nazar değdi galiba kuzuma :((

bizimde öyleydi canım netten de baktım anne sütü ile beslenenlerde 10 güne kadar normalmiş ama ben kabızlıkdan çok muzdarip olduğum için yavrum da sıkıntıya girerse diye çokk üzülüyorum,nazar değdi galiba kuzuma :KK43:(
İnş olmaz canım daha bağırsakları oturcak minnoşların

peki kızlar eldiven meselesine gelince ben takmadığım zaman buz gibi oluypr oğlumun elleri
bu sorun yok mu sizde?

Benimkininde soğuk oluyor ..tırnak kesildiği halde yüzünü çizmiş iz kalır mi yaaa

Arkadaşlar burada söyledikten sonra çıkardım tırnakları kestigim halde cizmis yüzünü elleri de soğuktu tekrar taktım
Arkadaslar benim kuzumun elleri de buz gibi oluyor bazen doktoruna sordum o bebeklerde el soguklugu olabilir onlar vucüt isisini kafalarindan ayarliyorlar dedi kafasi soguk yada cok sicak olmamasina dikkat et dedi ama ben yinede elleri cok soguk olunca odanin isisini biraz daha yükseltiyorum. Eldiven takmiyorum elleriyle oynuyor yüzünüde ciziyor cogu zaman ama böylece cizmemesi gerektogini ögrenecek yavas yavas cizikler geciyor arkadaslar iz kalmiyor yani en azindan benim kizimda iz kalmadi cizdigi yerler geciyor.

Back