- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.081
Evet okumuş ve görmüştüm çok şükür çatlağımda sarkmamda olmadı göbişimde baya az kaldıAnnler bunu okumus muydunuz?
http://www.nolm.us/dogum-catlaklari...riyle-guzelligin-tanimini-yeniden-yapiyorlar/
ben denedim benimkinde işe yaramadı emzik çalışmalarını bıraktım artıkcnm nuk kaucuk emzikler var ucu yumusak oldugu icin emzik almayan bebekler emzige alisabiliyo bi arastir istersen
Bide bakkal emziği diye tabir edilem bişey var nasıl bişey görmedim ama genelde onu seviyolarmışben denedim benimkinde işe yaramadı emzik çalışmalarını bıraktım artık
Tarifini verir misin?kizlar ben kendime bi ezme yaptim kahvaltida yemek icin 2 3 gundur yiyorum inanilmaz sut yapti bana. gogus pedlerinden sut sızıyo yatagi falan islatiyo sut
Maşallah ya ben neden böyleyim; )))Evet okumuş ve görmüştüm çok şükür çatlağımda sarkmamda olmadı göbişimde baya az kaldı
Maşallah ya ben neden böyleyim; )))Evet okumuş ve görmüştüm çok şükür çatlağımda sarkmamda olmadı göbişimde baya az kaldı
cnm 1 kasik salca 2 kasik biber salcasi 1 tatli kasigi pul biber 1 tatli kasigi karabiber 1 caybardagi siviyag 1 cay bardagi su 1 cay bardagi galeta unu 1bucuk corba kasigi kimyon.1 corba kasigi nane.diledigin kadar ceviz.2 dis sarimsak.iyice karistiriyoruz hepsini.ben sabah kahvaltida ve aksam biraz yiyorum gun boyu hatta gece boyu goguslerimtas gibi sutten uzerim islaniyo hep sagiyorum sutumu surekli bebek emdigi halde.kimyon oldugu icin bebegin gazina da iyi geliyo.sarimsak ve baharat olmasini sordum doktora bebege zarari olurmu diye olmaz dedi.tavsiye ederimTarifini verir misin?
cnm benim oturma odamda ayni seninki gibi ama ben kullaniyorum ikisinide tasima bence berjeriMaşallah ya ben neden böyleyim; )))
Eşim evi taşıyor ama oturma odası çok küçük canım sıkıldı iki tane berjer var ikisi sıkış tepis çirkin duruyor, tek dururkende çirkin ...birini yatak odasına koyabilirim ama bilmiyorum resime yükleyim fikir verin
Üçlüleri kapının oraya çek dedim kapi sonmus ama bi tarafta boş var kanepenin biri karşıdakine eşit olmasa belki olur ne diyorsunuz
.Eki Görüntüle 1278678 Eki Görüntüle 1278678 Eki Görüntüle 1278676
ben dogar dogmaz gogsumden once yarim saat emzik verdim o gun bugun birakmadi cok seviyo gogsumdr uyumuyo emzikle uyuyoben denedim benimkinde işe yaramadı emzik çalışmalarını bıraktım artık
cnm benim oturma odamda ayni seninki gibi ama ben kullaniyorum ikisinide tasima bence berjeri
Canım benim 40 çıktıktan sonra hafif leke oldu biraz ama rengi pembe gibiydiKızlar bugün doğum sonrası 55.gunum.sezaryenle doğum yaptım.lekem sarı-açık yeşil arası geliyor.zaten koyu lekemin bitmesi 50gunu buldu.bu renk akıntısı olan var mı yoksa enfeksiyon mu acaba.
cnm huzurla oturun insallah.haliyi serince daha dar durmuyo aksine genis gosteriyo odayi benimde berjerler birlesik ve koltuklarla arada hic mesafe yok.dusun o kucuk odada tv unitesi sehpa bile var benimgörüntü nasıl duruyor sence ay halida kötü duracak eşime o kadar sordum sığar mı iyi mi diye olur olur tutacam dedi durum bu :))
Ben nasıl yerleşeceğim çocukla sıkıntı bastı eşim annesi için mutfağı yerleştirsin dedi ama ben olmadan olmaz inşallah yerleşebilirim kisa sürede..Artık Evimi özledim nisandan beri orada burdayım..
tadı nasıl oluyor peki bu karışımın bide ne kadar yiyosun kahvaltıdacnm 1 kasik salca 2 kasik biber salcasi 1 tatli kasigi pul biber 1 tatli kasigi karabiber 1 caybardagi siviyag 1 cay bardagi su 1 cay bardagi galeta unu 1bucuk corba kasigi kimyon.1 corba kasigi nane.diledigin kadar ceviz.2 dis sarimsak.iyice karistiriyoruz hepsini.ben sabah kahvaltida ve aksam biraz yiyorum gun boyu hatta gece boyu goguslerimtas gibi sutten uzerim islaniyo hep sagiyorum sutumu surekli bebek emdigi halde.kimyon oldugu icin bebegin gazina da iyi geliyo.sarimsak ve baharat olmasini sordum doktora bebege zarari olurmu diye olmaz dedi.tavsiye ederim
Canim bence guzel duruyo takma kafana ayrica kanepelerin rengine bayildimmmmm.ya ben sezeryan olali 76 gun oluyi ama hala dikis yerim ve sag tarafim agriyo ara ara yaa. Varya artik doktora bile gitmek istemiyorunMaşallah ya ben neden böyleyim; )))
Eşim evi taşıyor ama oturma odası çok küçük canım sıkıldı iki tane berjer var ikisi sıkış tepis çirkin duruyor, tek dururkende çirkin ...birini yatak odasına koyabilirim ama bilmiyorum resime yükleyim fikir verin
Üçlüleri kapının oraya çek dedim kapi sonmus ama bi tarafta boş var kanepenin biri karşıdakine eşit olmasa belki olur ne diyorsunuz
kosla hali cnmYa kızlar benim kız kusuyorua eee tabi halıyada geldi ama çıkartamdım bir türlü biliyormusunuz ne ile temizlemir?
tadi cok guzel gercekten. yani tum kahvaltiliklarla birlikte doyacak kadar yiyorum belirli bi olcusu yok cnmtadı nasıl oluyor peki bu karışımın bide ne kadar yiyosun kahvaltıda
Ayrica ankarada cocuk doktoru sormussun canim ben turgut ozal hastanesine goturuyorum cocugu orda bi doktora götürdüm memnun kalmadim emel urun diye.baska bi doktora gittiğimizde memnun kalirsam soyleeinMaşallah ya ben neden böyleyim; )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?