2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bazi doktorlar bi zarari yok diyo bazilari boyamayin diyo anlamadim.saclarim perisan halde kendimi cok kotu hissediyorum rengi iyice akti.dipler aldi basini gidiyo tiftik kecisi gibiyim :(

Ben boyuyorum malesef yaaa. Beyazlarım çok fazla benim garnienin amonyaksız bi boyası var onu kullanıyorum.

kizlar ben kendime bi ezme yaptim kahvaltida yemek icin 2 3 gundur yiyorum inanilmaz sut yapti bana. gogus pedlerinden sut sızıyo yatagi falan islatiyo sut

Canım kaç tane sigara içiyorsun, süte karışmıyor mu? Bazen çok içesim geliyor süt meselesinden içmiyorum gecen sene aralıktan beri içmiyorum hamileyken aklıma gelmiyordu şimdi arada geliyor içmiyorum. ..
hamileyken içilmesi kadar etkilemiyomuş.bir de iki saat sonra kandan çekiliyomuş.emzirme sonrası içiyorum.valla zaten stresliyim napiim o kadar da keyfim olsun biliyorum yanlış ama o da benim zevkim.5 tane günde

annişler herkese selam olsun
giremiyorum bayağıdır. inanın afedersiniz tuvalete gidecek vakit bulamıyorum.
bebeğim 56 günlük oldu ama halen bazı şeyleri yoluna koymuş değiliz.
gece uykusu düzeldi. ama gündüz uyutup yanından ayrılıyorum beş dk sonra uyanıyor.
evim pislik içinde. temizlik yapamıyorum. yardımcı olan kimsem yok yanımda şuan.
terelellli durumdayım vallahi.kendime bakamıyorum,tüyler saçlar amazon kadını oldum iyice
akşam yemeğini eşim işten gelince yapabiliyorum. nerdeyse yememiz saat 10u buluyo.

güzdüz bebişi uyumayan var mı?? ev işlerinizi taktik olarak nasıl hallediyorsunuz nolur yardım edin bana.
çöp ev diye ihbar edecekler yakında :mad:

isteksizlikten bahsetmişssiniz. bende aynı durumdayım. daha doğrusu benim dikişlerim çok fazla olduğu için acıyacak korkusu var. bi kaç arkadaşımda evet gerçekten dopumdan sonra acı oluyo dediği için iyice tırstım.
bu doğru mu acaba :oops::oops::oops:
BEnmki de uyumuo, 30 dk en uzun, ne yapablrsem yapabiliom, hala camasir askida, aksam yapiom yemegi, sabir bakalm

hamileyken içilmesi kadar etkilemiyomuş.bir de iki saat sonra kandan çekiliyomuş.emzirme sonrası içiyorum.valla zaten stresliyim napiim o kadar da keyfim olsun biliyorum yanlış ama o da benim zevkim.5 tane günde
Bende artik tutamiyorum kendimi stresden kilo alimimda bu sigara yüzünden hep icmeyeyim diye ha bire yemek yiyorum hamileyken hic icmedim simdi arada bir, bir tane kahveyle iciyorum vicdan azabida cekiyorum ictigimde :(

annişler herkese selam olsun
giremiyorum bayağıdır. inanın afedersiniz tuvalete gidecek vakit bulamıyorum.
bebeğim 56 günlük oldu ama halen bazı şeyleri yoluna koymuş değiliz.
gece uykusu düzeldi. ama gündüz uyutup yanından ayrılıyorum beş dk sonra uyanıyor.
evim pislik içinde. temizlik yapamıyorum. yardımcı olan kimsem yok yanımda şuan.
terelellli durumdayım vallahi.kendime bakamıyorum,tüyler saçlar amazon kadını oldum iyice
akşam yemeğini eşim işten gelince yapabiliyorum. nerdeyse yememiz saat 10u buluyo.

güzdüz bebişi uyumayan var mı?? ev işlerinizi taktik olarak nasıl hallediyorsunuz nolur yardım edin bana.
çöp ev diye ihbar edecekler yakında :mad:

isteksizlikten bahsetmişssiniz. bende aynı durumdayım. daha doğrusu benim dikişlerim çok fazla olduğu için acıyacak korkusu var. bi kaç arkadaşımda evet gerçekten dopumdan sonra acı oluyo dediği için iyice tırstım.
bu doğru mu acaba :oops::oops::oops:

Ev işi mi o da ne :) Ben saldım gitti eğer çözümü bulabilen varsa vallahi söylesin çok sevaba girecek :)

Normal doğum yaptım ben ama benim hiç dikişim yok. 45. gün ilişki oldu, ilkinde biraz ama çok az acıdı neden çünkü ben acıyacak dedim çok kasıldım. Sonrakilerde hiç bişi olmadı. Kendini rahat bırakmak gerekiyor sanırım.

2. Ay aşısini yaptiran var mi bugun aşımiz var ateş yapiyormus sanırım korkuyorum bende inşallah olmaz
Aşıdan sonra 4 saat uyudu. aslında hiç bişi olmadı ama kayınvalide zorla bir çay kaşığı calpol verdirdi ateşi çıkacak diye. aşı olalı 6 saat olmuştu gece çıkar ateş verelim dedi verdik mecbur. Ekstra bir huysuzluğu yok çok şükür hala. Bu sabah olduk aşıları.

merhaba kızlar nasılsınız..
bu konu çok canımı sıkmaya başladı sizlere yazmak fikir almak istedim..
ben doğumdan sonra cinsellik anlamında çok ama çok isteksizim yaa :KK43:(
doğru düzgün birliklte bile olmadık eşimle 3 ay oldu doğum yapalı 3 kere olmadı afedersin ama anlatmak istedim..
bide yanma gibi bir acı oluyor sanırım ben istemediğim için :KK43:
benim gibi olan var mı aranızda siz de herşey normal mi?
dr.a mı gitsem napsam ? eşime üzülüyorum artık :KK43:

Ben ilk adetimi gördüm sonra düzeldi isteksizlik. Kayganlaştırıcı kullanırsan en azından acı çekmezsin :(

seni çoooook iyi anlıyorum.ama çok sıkıldığımda aklıma günahlarımıza kefaret olacağı geliyor.bizim minnoşlarda büyüyecek makıllanacak(inş)uslanacak.hem biliyormusun geçen bi sitede kolik bebekler aşırı sinirlenip hırpalanmazsa sabırla diğer bebişler gibi güle oynaya büyütülürse daha zeki oluyorlarmış.rabbim yardımcımız olsun
n
Ya mümkün olduğunca sabır gösteriyorum ama uykusuzluk devreye girince pek takatîm kalmıyo ama hiç kızıp bağırmadım şu zmana kadar ama çok zor Rabbim yardımcım olsun

Back