- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.041
Ben eldiveni çıkardım onu emmeye başladı burdaki arkadaşlarda dedi tirnagini kestiğim halde yüzü çiziliyor acaba iz kalir mı?
uyurken filan hemen kıyafetlerini Ütüluyorum yıkarken ekstra durulma yapıyorum.bekarken ütü yaptığımı bilmem annem yapardı birde çorap hariç herseyi Ütüluyoruz.evlenince yaptım yine çocuk doğduğundan
Haa o mesele bizimkide gece uyuyorYoo bir sırrı yok sadece gece 3de 4de yatıyor oyüzden gündüz uyuyor genelde gündüz iş yapıyorum ama gece bitiyorum malesef
Yok canım iyi seninki maşallah düzenini kurmuşYa
uYumadigi zaman ne yapıyor benimki uyumadiginda iki yüzüne gülüyor agu gugu sonra sıkılıyor ağlıyor. ..benim bebek emziriyorum yatağa koyuyorum emzigi veriyorum uyuyor 1-1.5 saat sonra uyanıyor ben geri emzik vererek baya zorlu oluyor 2 saate kadar bekliyorum..aksama kadar böyle en son 9-10 gibi emziriyorum sabaha kadar uyuyor. .benimki cok mu uykucu ya tabi deliksiz uyumuyor gündüz bir ağlama kalkıyor gazina bakıyorum az seviyorum filan
İyi sevindim :) inşallah eşinde bırakırCanim zaten içemem eşimde izin vermiyor inşallah kocamda bırakir..
Emziğe nasıl alıştırdın?Ya
uYumadigi zaman ne yapıyor benimki uyumadiginda iki yüzüne gülüyor agu gugu sonra sıkılıyor ağlıyor. ..benim bebek emziriyorum yatağa koyuyorum emzigi veriyorum uyuyor 1-1.5 saat sonra uyanıyor ben geri emzik vererek baya zorlu oluyor 2 saate kadar bekliyorum..aksama kadar böyle en son 9-10 gibi emziriyorum sabaha kadar uyuyor. .benimki cok mu uykucu ya tabi deliksiz uyumuyor gündüz bir ağlama kalkıyor gazina bakıyorum az seviyorum filan
Benimki uyumadığı zaman eğer gazı falan yoksa öyle etrafa bakınıp duruyor koyıyorum ana kuvağına onlarla oyalanıyor ama tabi belli zamana kadar sonra benimkide sıkılıyor seninki nasıl öule dokuzda yatıyor yaawwwwwwww maşallah bide sabaha kadar deliksiz uyuyor ben görebilecekmiyim acaba o günleriYa
Inis ve kalkista emzirmen yeterli ben de 45 gunlukkenucak yolculugu yaptim. Ucakta sakindi ta ki inene kadar eve gelene kadar havaalanini ayaga kaldirdi :)Kızlar ben uçak yolculuğu yapicam yakin zamanda. Bebis iki buçuk aylık. Dikkat etmem gereken şeyler var mi bildiğiniz? İnip kalkarken emzirmek gerekiyormus onu biliyorum. Başka bildiğiniz ??
Ya zor oldu doğar doğmaz vermek lazımmış emzirmeyi yapayım diye ona geç oldu. .veriyorum ağzına almıyor o tutacak yerini tik tik emzige vuruyorum ya da parmağmla emzige tik tik vuruyorum aslında bu emzik ağlarken sussun diye deli gibi ağlarken fayda etmiyor. .Emziğe nasıl alıştırdın?
bende işte vermeyeceğim dedim ama olacak gibi değil sürekli göğsümde kalmak istiyor. Meme ucumu emzik niyetine kullanıyor çekince ağlıyor öyle uykuya dalıyor. Bende ucu yassı olan emzik tipi var acaba değiştirip biberon başı gibi olandanmı alsam. Sende hangisi var?Ya zor oldu doğar doğmaz vermek lazımmış emzirmeyi yapayım diye ona geç oldu. .veriyorum ağzına almıyor o tutacak yerini tik tik emzige vuruyorum ya da parmağmla emzige tik tik vuruyorum aslında bu emzik ağlarken sussun diye deli gibi ağlarken fayda etmiyor. .
Bu arada iki saattir mutfak oda mekik dokudum sipa yanına geliyorum susuyor gidiyorum ağlıyor. .
Canım benim sipa doğdu bir uyku bir uyku resmen canını acıtıyordukuyandırmak için iki saate bir uyandırma vardı ya ay bize eziyet eşimle 11de başlardik 2.30a kadr bes dk zor emerdi..önceleri gündüz daha iyi uyuyordu kesintisiz tabi değişiyor. .gece uykusu olsun o rahat oluyor. .Benimki uyumadığı zaman eğer gazı falan yoksa öyle etrafa bakınıp duruyor koyıyorum ana kuvağına onlarla oyalanıyor ama tabi belli zamana kadar sonra benimkide sıkılıyor seninki nasıl öule dokuzda yatıyor yaawwwwwwww maşallah bide sabaha kadar deliksiz uyuyor ben görebilecekmiyim acaba o günleri
canim ben evin tozlarini banyo ve tuvaleti aksam bebek uyuyunca temizliyorum gunduz uyumuyo cunku. sabah sadece yatak odasi dagilmis oluyo hemen topluyorum uyaninca.sonra bebegi emzirip yatiriyorm 15 dk hemen ev supuruyorm bebek tekrar bagirmaya basliyo tekrar emziriyorum yatirip altini aciyorum havalansin diye oda cok seviyo acik kalmasini.o havalanirken hemen yerleri siliyorum yetistigi kadar tabi nefes nefese.at gibi kosturuyorum resmen cok temiz oldugu soylenemez tabi ama gunluk temizlik icin yeterli oluyo.yemek isine gelince Allah sonumuzu hayretsin cok fena kocacim perisan oluyo yemek sectigi icin ama malesef en pratik seyleri yapiyorum makarna menemen vs :)annişler herkese selam olsun
giremiyorum bayağıdır. inanın afedersiniz tuvalete gidecek vakit bulamıyorum.
bebeğim 56 günlük oldu ama halen bazı şeyleri yoluna koymuş değiliz.
gece uykusu düzeldi. ama gündüz uyutup yanından ayrılıyorum beş dk sonra uyanıyor.
evim pislik içinde. temizlik yapamıyorum. yardımcı olan kimsem yok yanımda şuan.
terelellli durumdayım vallahi.kendime bakamıyorum,tüyler saçlar amazon kadını oldum iyice
akşam yemeğini eşim işten gelince yapabiliyorum. nerdeyse yememiz saat 10u buluyo.
güzdüz bebişi uyumayan var mı?? ev işlerinizi taktik olarak nasıl hallediyorsunuz nolur yardım edin bana.
çöp ev diye ihbar edecekler yakında
isteksizlikten bahsetmişssiniz. bende aynı durumdayım. daha doğrusu benim dikişlerim çok fazla olduğu için acıyacak korkusu var. bi kaç arkadaşımda evet gerçekten dopumdan sonra acı oluyo dediği için iyice tırstım.
bu doğru mu acaba
cnm nuk kaucuk emzikler var ucu yumusak oldugu icin emzik almayan bebekler emzige alisabiliyo bi arastir istersenbende işte vermeyeceğim dedim ama olacak gibi değil sürekli göğsümde kalmak istiyor. Meme ucumu emzik niyetine kullanıyor çekince ağlıyor öyle uykuya dalıyor. Bende ucu yassı olan emzik tipi var acaba değiştirip biberon başı gibi olandanmı alsam. Sende hangisi var?
Bende avent var 0-3 aylık olanbende işte vermeyeceğim dedim ama olacak gibi değil sürekli göğsümde kalmak istiyor. Meme ucumu emzik niyetine kullanıyor çekince ağlıyor öyle uykuya dalıyor. Bende ucu yassı olan emzik tipi var acaba değiştirip biberon başı gibi olandanmı alsam. Sende hangisi var?
Emzire dönemindede saçlar boyanmamalı malesefkizlar saclarini boyayan var mi dogumdan sonra
Canim nasilsin?korkularini atlattin mi yoksa yaptirdin mi kromozom testini?bizim de hamilelikte böbrek kanalında genişleme var demişti.baktirdim normale donmuş ama böbrekte kum ve idrar yolu enfeksiyonu ciktiBak simdi tedırgın oldum yrın gotırım ozmn
ya bazi doktorlar bi zarari yok diyo bazilari boyamayin diyo anlamadim.saclarim perisan halde kendimi cok kotu hissediyorum rengi iyice akti.dipler aldi basini gidiyo tiftik kecisi gibiyimEmzire dönemindede saçlar boyanmamalı malesef
Ayni benim cadimYoo bir sırrı yok sadece gece 3de 4de yatıyor oyüzden gündüz uyuyor genelde gündüz iş yapıyorum ama gece bitiyorum malesef
Canım benim oğlan üç ayı devirdi ama hala senin anlattığın durumdayım hatta gece uykusu son bir haftadır çok fena günde toplam 3-4 saat uyuyabiliyorum. Yemeğimi yer suyumu içer birde tuvalete gidebilirsem benden iyisi yok o gün çok iyi geçti diye düşünüyorum. Benimde kimsem yok yakında bitleniriz diyorum eşimin umrunda değil vallahi zar zor çocuğa bakıyor evdeyken ondada ancak yemek yapabiliyorum.annişler herkese selam olsun
giremiyorum bayağıdır. inanın afedersiniz tuvalete gidecek vakit bulamıyorum.
bebeğim 56 günlük oldu ama halen bazı şeyleri yoluna koymuş değiliz.
gece uykusu düzeldi. ama gündüz uyutup yanından ayrılıyorum beş dk sonra uyanıyor.
evim pislik içinde. temizlik yapamıyorum. yardımcı olan kimsem yok yanımda şuan.
terelellli durumdayım vallahi.kendime bakamıyorum,tüyler saçlar amazon kadını oldum iyice
akşam yemeğini eşim işten gelince yapabiliyorum. nerdeyse yememiz saat 10u buluyo.
güzdüz bebişi uyumayan var mı?? ev işlerinizi taktik olarak nasıl hallediyorsunuz nolur yardım edin bana.
çöp ev diye ihbar edecekler yakında
isteksizlikten bahsetmişssiniz. bende aynı durumdayım. daha doğrusu benim dikişlerim çok fazla olduğu için acıyacak korkusu var. bi kaç arkadaşımda evet gerçekten dopumdan sonra acı oluyo dediği için iyice tırstım.
bu doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?