- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #38.021
canım ben giydirmiyorum artık. keşif yapması için çok takmaması gerekirmiş. tırnaklarını kesiyorum uzadıkça.Arkadaşlar bebeğe eldiven takmayı ne zaman bırakmak lazım?? Birde kıyafetlerini ütülüyormusunuz??
benimki elinide emmeye başladı. başta engel olduk felan ama araştırdık ki engel olmamak gerekiyouş.
ben ütülemiyorum vallahi. doğumdan önce ki hazırlığımda ütülediğimle kaldım. zaten çabuk kirletiyor. altını değiştirirken etrafa işemesi hiç bitmiyor. iki güne bi yıkanıyo kıyafetleri. e ben onları ütülersem zaten hiç bişeye yetişemem
hamak bende aldım. sallarsan başında uyuyo. aynen yanındn ayrılınca uyanıyo. bu da beni deli ediyo. tek derdim ev temizliğimi yapamamak. bunu da çözersem başka bişey istemiyorum artık.Canım ev işlerini yapmak çok zor gerçekten bu konuda önerileri olan varsa bende isterim. Hamak yaptırdım eve o biraz yükümü hafifletti ama yinede ben yanında değilsem uyanıyor. Bu arada bende normal doğum yaptım. Ağrı olmuyor diyemem ama rahatladıkça azalıyor kendini kasmaman gerek.