2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bebeğe eldiven takmayı ne zaman bırakmak lazım?? Birde kıyafetlerini ütülüyormusunuz??
canım ben giydirmiyorum artık. keşif yapması için çok takmaması gerekirmiş. tırnaklarını kesiyorum uzadıkça.
benimki elinide emmeye başladı. başta engel olduk felan ama araştırdık ki engel olmamak gerekiyouş.
ben ütülemiyorum vallahi. doğumdan önce ki hazırlığımda ütülediğimle kaldım. zaten çabuk kirletiyor. altını değiştirirken etrafa işemesi hiç bitmiyor. iki güne bi yıkanıyo kıyafetleri. e ben onları ütülersem zaten hiç bişeye yetişemem
Canım ev işlerini yapmak çok zor gerçekten bu konuda önerileri olan varsa bende isterim. Hamak yaptırdım eve o biraz yükümü hafifletti ama yinede ben yanında değilsem uyanıyor. Bu arada bende normal doğum yaptım. Ağrı olmuyor diyemem ama rahatladıkça azalıyor kendini kasmaman gerek.
hamak bende aldım. sallarsan başında uyuyo. aynen yanındn ayrılınca uyanıyo. bu da beni deli ediyo. tek derdim ev temizliğimi yapamamak. bunu da çözersem başka bişey istemiyorum artık.

canım ben giydirmiyorum artık. keşif yapması için çok takmaması gerekirmiş. tırnaklarını kesiyorum uzadıkça.
benimki elinide emmeye başladı. başta engel olduk felan ama araştırdık ki engel olmamak gerekiyouş.
ben ütülemiyorum vallahi. doğumdan önce ki hazırlığımda ütülediğimle kaldım. zaten çabuk kirletiyor. altını değiştirirken etrafa işemesi hiç bitmiyor. iki güne bi yıkanıyo kıyafetleri. e ben onları ütülersem zaten hiç bişeye yetişemem

hamak bende aldım. sallarsan başında uyuyo. aynen yanındn ayrılınca uyanıyo. bu da beni deli ediyo. tek derdim ev temizliğimi yapamamak. bunu da çözersem başka bişey istemiyorum artık.
Makineden çamaşır çıktı. Sepete çıkarana kadar ağladı geldim uyuttum. Üç beş parça serene kadar bi daha ağladı emziriyorum şimdi gidip bi daha sericem bir saatte ancak bir çamaşır serilecek düşün yani

annişler herkese selam olsun
giremiyorum bayağıdır. inanın afedersiniz tuvalete gidecek vakit bulamıyorum.
bebeğim 56 günlük oldu ama halen bazı şeyleri yoluna koymuş değiliz.
gece uykusu düzeldi. ama gündüz uyutup yanından ayrılıyorum beş dk sonra uyanıyor.
evim pislik içinde. temizlik yapamıyorum. yardımcı olan kimsem yok yanımda şuan.
terelellli durumdayım vallahi.kendime bakamıyorum,tüyler saçlar amazon kadını oldum iyice
akşam yemeğini eşim işten gelince yapabiliyorum. nerdeyse yememiz saat 10u buluyo.

güzdüz bebişi uyumayan var mı?? ev işlerinizi taktik olarak nasıl hallediyorsunuz nolur yardım edin bana.
çöp ev diye ihbar edecekler yakında :mad:

isteksizlikten bahsetmişssiniz. bende aynı durumdayım. daha doğrusu benim dikişlerim çok fazla olduğu için acıyacak korkusu var. bi kaç arkadaşımda evet gerçekten dopumdan sonra acı oluyo dediği için iyice tırstım.
bu doğru mu acaba :oops::oops::oops:
ana kucağı bana çok yardımcı.yanımda götürüyorum.mutfak masasının üstüne koyup oğlumla kahvaltı yapıyoruz.yemek yaparken aşağı alıp ağlıyorsa emziğini verip sallıyorum.makinaya çamaşır atarken falan hep yanımda oluyo ya da onun içinde uyumayı sevdiğinden uyuyosa almıyorum.eşim iş yeri kameralarından getirmişti.küçük bir kamera ve ipad kadar ekranı var o da çok iyi oluyor.oğlum 12-6.00 okulda bir de o kuzum evdeyken yardımcı bana alelacele yemek yaparken ben o sallıyor.eğer tuvalete bile gidememişsem emziğini minicik reçele batırıp veriyorum o tadı bitene kadar zaman kazanıyorum,yahut sigara içiyorum :P yemeğimi ve temizliği az çok yapıyorum ama ütü yok.ütüsüz giydiriyorum napiim

Makineden çamaşır çıktı. Sepete çıkarana kadar ağladı geldim uyuttum. Üç beş parça serene kadar bi daha ağladı emziriyorum şimdi gidip bi daha sericem bir saatte ancak bir çamaşır serilecek düşün yani
aynı aynı yemin ederim canım ya. geçen gün çamaşırların üzerine yağmur yağmaya başladı. koşa koşa gidip bir iki tane alıp geldim, kıyametleri kopardı. bıraktım gerisini artık ıslandı. en basiti bi makarnayı pişirirken kaynayan makarna hiç altı kapatılıp gidilir mi. napayım kapatıyorum yoksa ben onu emzirip susturana kadar yanar. her şey mundar oluyo anlayacağın.

ana kucağı bana çok yardımcı.yanımda götürüyorum.mutfak masasının üstüne koyup oğlumla kahvaltı yapıyoruz.yemek yaparken aşağı alıp ağlıyorsa emziğini verip sallıyorum.makinaya çamaşır atarken falan hep yanımda oluyo ya da onun içinde uyumayı sevdiğinden uyuyosa almıyorum.eşim iş yeri kameralarından getirmişti.küçük bir kamera ve ipad kadar ekranı var o da çok iyi oluyor.oğlum 12-6.00 okulda bir de o kuzum evdeyken yardımcı bana alelacele yemek yaparken ben o sallıyor.eğer tuvalete bile gidememişsem emziğini minicik reçele batırıp veriyorum o tadı bitene kadar zaman kazanıyorum,yahut sigara içiyorum :p yemeğimi ve temizliği az çok yapıyorum ama ütü yok.ütüsüz giydiriyorum napiim
ben gittiğim yere götüremiyorum canım. bizim lojmana antireye petek koymamışlar.ısıtamıyoruz. bizde taktıramıyoruz izin çıkması lazım çünkü. napıcamı şaşırdım

Arkadaşlar bebeğe eldiven takmayı ne zaman bırakmak lazım?? Birde kıyafetlerini ütülüyormusunuz??
Ben bir aydan sonra bıraktım canım eldiveni ellerini keşfetmesi zeka yönünden çok etkiliymiş en gıcık olduğum konuya parmak bastın ütü iki günde bir 1 makina dolusu çamaşır yıkıyorum ve ütülüyorum artık gına geldi bide minik minik ayyuy fenalar basıyor ama en az altı aya kadar ütülemek gerekiyormuş :(

ana kucağı bana çok yardımcı.yanımda götürüyorum.mutfak masasının üstüne koyup oğlumla kahvaltı yapıyoruz.yemek yaparken aşağı alıp ağlıyorsa emziğini verip sallıyorum.makinaya çamaşır atarken falan hep yanımda oluyo ya da onun içinde uyumayı sevdiğinden uyuyosa almıyorum.eşim iş yeri kameralarından getirmişti.küçük bir kamera ve ipad kadar ekranı var o da çok iyi oluyor.oğlum 12-6.00 okulda bir de o kuzum evdeyken yardımcı bana alelacele yemek yaparken ben o sallıyor.eğer tuvalete bile gidememişsem emziğini minicik reçele batırıp veriyorum o tadı bitene kadar zaman kazanıyorum,yahut sigara içiyorum :p yemeğimi ve temizliği az çok yapıyorum ama ütü yok.ütüsüz giydiriyorum napiim
Bende tiny love var taşımak için baya zor bana göre sen nasıl taşıyon ana kucağını dahamı portatif merak ettim allahtan benim kız uyudummu hiç bişeyi sallamıyor ben rahatça yapıyorum işlerimi bide umarım çok sigara içmiyosundur dimş :(

ben alıştıramıyorum emziğe. Çok zorlanıyorum.

Benim kızın bu salondaki ışığa takıklığı nedir allah aşkıma ya bakıp bakıp gülüyor bana böyle gülmüyor gülünç ama lambayı kıskancam heee :p bide hani melakeler gözüküyorua bebişlere bizim kıZa lambanın oralarda bişeyler gözüküyor olabilirmi tırstım şu an :KK17:

Aynen benimki de öyle. Hangi odaya gitsek avizeye bakıp bakıp gülüyor. Agladiginda sustugu bile oluyor onu görünce. Ben de anlayamadım nedenini :D

Canım kaç tane sigara içiyorsun, süte karışmıyor mu? Bazen çok içesim geliyor süt meselesinden içmiyorum gecen sene aralıktan beri içmiyorum hamileyken aklıma gelmiyordu şimdi arada geliyor içmiyorum. ..

Kızlar ben uçak yolculuğu yapicam yakin zamanda. Bebis iki buçuk aylık. Dikkat etmem gereken şeyler var mi bildiğiniz? İnip kalkarken emzirmek gerekiyormus onu biliyorum. Başka bildiğiniz ??

aynı aynı yemin ederim canım ya. geçen gün çamaşırların üzerine yağmur yağmaya başladı. koşa koşa gidip bir iki tane alıp geldim, kıyametleri kopardı. bıraktım gerisini artık ıslandı. en basiti bi makarnayı pişirirken kaynayan makarna hiç altı kapatılıp gidilir mi. napayım kapatıyorum yoksa ben onu emzirip susturana kadar yanar. her şey mundar oluyo anlayacağın.
Canım yaa geçecek bu günlerde :) trajikomik :))

Ben eldiveni çıkardım onu emmeye başladı burdaki arkadaşlarda dedi tirnagini kestiğim halde yüzü çiziliyor acaba iz kalir mı?
uyurken filan hemen kıyafetlerini Ütüluyorum yıkarken ekstra durulma yapıyorum.bekarken ütü yaptığımı bilmem annem yapardı birde çorap hariç herseyi Ütüluyoruz.evlenince yaptım yine çocuk doğduğundan beri onun herşey ütüluyorum kendimin ic çamaşırlarımi ütüleyemiyorum

Bende tiny love var taşımak için baya zor bana göre sen nasıl taşıyon ana kucağını dahamı portatif merak ettim allahtan benim kız uyudummu hiç bişeyi sallamıyor ben rahatça yapıyorum işlerimi bide umarım çok sigara içmiyosundur dimş :KK43:
Ya ne güzel uzun uyuması bir sırrı varmı bunun

Ya
Yoo bir sırrı yok sadece gece 3de 4de yatıyor oyüzden gündüz uyuyor genelde gündüz iş yapıyorum ama gece bitiyorum malesef :KK43:
uYumadigi zaman ne yapıyor benimki uyumadiginda iki yüzüne gülüyor agu gugu sonra sıkılıyor ağlıyor. ..benim bebek emziriyorum yatağa koyuyorum emzigi veriyorum uyuyor 1-1.5 saat sonra uyanıyor ben geri emzik vererek baya zorlu oluyor 2 saate kadar bekliyorum..aksama kadar böyle en son 9-10 gibi emziriyorum sabaha kadar uyuyor. .benimki cok mu uykucu ya tabi deliksiz uyumuyor gündüz bir ağlama kalkıyor gazina bakıyorum az seviyorum filan

Back