2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O yanma hamileligimde bende olmustu doktor baktigin da mantar olmus demisti hamileligim boyunca ilacla bile gecmek bilmedi simdi yok cok sükür. Sende bi görün yanman mantardan olabilir.

Kızlar bebegımın kakası cok kotu kokuyo mamayla beslenıyo ama bı haftadır cok kotu kokuyo doktora gtrmktn skldm artk normal mı acep rengıde cok garıp

sabah uykusuna hasretim kızlar.. her sabah 6.30 fix. 1 saat emzirme sonra ıkınıyo,gazi kakası derken oğlumu okula hazırlamam gerekiyo sürüne sürüne kalkıyorum yataktan.hala daha uyumadık.. uykuuuuuuu

mrb.lar

anladığım kadarıyla herkes aynı durumda tabi bende öyle isteksizlik bende de var. O zaman bu durum bence hormonlarla ilgili gibi geliyor bana.

bende bu isteksizlik sadece bendemi var diye internete bakmıştımda süt veren annelerde prolaktin hormonu östrojen hormonunu bastırıyormuş genelolarak bu bayanlarda isteksizlik olması çok normalmiş.normalmiş normal olmasınada adamcağızlarla neyaparız bilmem

ya bizim kolikten dolayı gaz sıkıntımız çok ya yemek yapamıyorum zaten çocuktan ama yapacağımdada aklıma yemek gelmiyor bana gaz yapmayacak bi yemek söylermisiniz.et hariç bi patates yemeği geliyor aklıma en ufak gaz yapıcılığı bile olmaması lazım

sabah uykusuna hasretim kızlar.. her sabah 6.30 fix. 1 saat emzirme sonra ıkınıyo,gazi kakası derken oğlumu okula hazırlamam gerekiyo sürüne sürüne kalkıyorum yataktan.hala daha uyumadık.. uykuuuuuuu

Ben gece 4`te uyaniyorum 6`ya kadar uyumuyor. Su an süt sagiyorum. Birazdan zaten uyanacak... Ben de uyku istiyorummmmm :) Beni en cok zorlayan uykusuzluk...

Canım her Bebekte olmuyor, benim bebeğimde ateş olmadı ..ağladı her uyanmada şükür güzel atlattık..ağlıyordu cok bende calpol verdim pişman oldum ateşi olmadan verdim.agrisi var diye düşündüm
2. Ay aşısini yaptiran var mi bugun aşımiz var ateş yapiyormus sanırım korkuyorum bende inşallah olmaz

2. Ay aşısini yaptiran var mi bugun aşımiz var ateş yapiyormus sanırım korkuyorum bende inşallah olmaz
Daha şimdi aşıdan geldik. Biraz huzursuz bebiş devamlı beni yanında istiyor. Ateş ölçer yanımda sık sık ölçüm yapıyorum şimdilik yok şükür çıkmaz inşallah

Canım bizim bebişte 65 günlük oldu. 2 kere eşimi kıramadım da oldu yoksa bana kalsa hiç istek yok. Birde normal doğum yaptığım için dikişlerin acıycağından korktum hep. Rahat değilim hala ve sanki ayıp bişey yapıyormuşum gibi hissediyorum aklıma oğlum geliyor ve tuhaf ama ben nasıl anneyim diyorum :)

Isteksizlik konusu bende de var ama bence adet gordukden sojra gecicek simdi hormonlar karmakarisik napalim.bende esimi kirmiyorum ama istemediyimin farkindayim.. bu arada. yesilsis aynen bende oglumu dusunuyorum ondaa ayip birsey gibi geliyo:)

Isteksizlik konusu bende de var ama bence adet gordukden sojra gecicek simdi hormonlar karmakarisik napalim.bende esimi kirmiyorum ama istemediyimin farkindayim.. bu arada. yesilsis aynen bende oglumu dusunuyorum ondaa ayip birsey gibi geliyo:)
Canım ben adet oldum ama hala aynı. Sanırım annelik duygusunun yoğunluğu diğerlerini bastırıyor

annişler herkese selam olsun
giremiyorum bayağıdır. inanın afedersiniz tuvalete gidecek vakit bulamıyorum.
bebeğim 56 günlük oldu ama halen bazı şeyleri yoluna koymuş değiliz.
gece uykusu düzeldi. ama gündüz uyutup yanından ayrılıyorum beş dk sonra uyanıyor.
evim pislik içinde. temizlik yapamıyorum. yardımcı olan kimsem yok yanımda şuan.
terelellli durumdayım vallahi.kendime bakamıyorum,tüyler saçlar amazon kadını oldum iyice
akşam yemeğini eşim işten gelince yapabiliyorum. nerdeyse yememiz saat 10u buluyo.

güzdüz bebişi uyumayan var mı?? ev işlerinizi taktik olarak nasıl hallediyorsunuz nolur yardım edin bana.
çöp ev diye ihbar edecekler yakında

isteksizlikten bahsetmişssiniz. bende aynı durumdayım. daha doğrusu benim dikişlerim çok fazla olduğu için acıyacak korkusu var. bi kaç arkadaşımda evet gerçekten dopumdan sonra acı oluyo dediği için iyice tırstım.
bu doğru mu acaba

Canım o tarz cümleler bende duyuyorum ve nedense kızıyorum. Sanki annelik yapamıyorsun çocuğu aç bırakıyorsun mesajı alıyorum ve kızıyorum.hele birde sütün yaramıyor diyenler var. Halbuki her annenin sütü bebeği için yapılmış en uyumlu besindir. O an kendine ben bebeğime çok iyi bakıyorum de ve kimseye bu konuda çok cevap verme. Anne sensin gerisi teferruat..

Canım ev işlerini yapmak çok zor gerçekten bu konuda önerileri olan varsa bende isterim. Hamak yaptırdım eve o biraz yükümü hafifletti ama yinede ben yanında değilsem uyanıyor. Bu arada bende normal doğum yaptım. Ağrı olmuyor diyemem ama rahatladıkça azalıyor kendini kasmaman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…