- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.981
Benim kızın bu salondaki ışığa takıklığı nedir allah aşkıma ya bakıp bakıp gülüyor bana böyle gülmüyor gülünç ama lambayı kıskancam heeebide hani melakeler gözüküyorua bebişlere bizim kıZa lambanın oralarda bişeyler gözüküyor olabilirmi tırstım şu an
kurban olurum onların diline ben :)Çok tatlı :)) ay bu bebisler ne tatlı
Benimkide iki sabah kalkınca agularken üü diyip çıkmayan dili çıkarmaya çalışıyor dil bağını yediğim
Bebekler için en iyi uyku derecesi gece 20-22 derece gündiz 22-24 dereceymiş ben sadece badi üstüne pijama bide battaniye örtüyorum okadar üşüyüp üşemediğini ensesinden kontrol ediyorum bi sorun olmadı aşırı sıcağa alışsın da istemiyom zatenKizlr bebislere bu havada ne giydiriyorsunuz ben evdeyken (istanbul) iki tane badi giydiriyorum. Ayaginda da corabi oluyor. Penye battaniyesiyle uyuyor uzerine birde kislik battaniye ortuyorum gece uyurken. Oda sicakligi 24.5 derece oluyor. VuCut sicakligi hep 36 36.1 oluyor usuyormudur bebisim .
Evet bana da öyle dedi doktor, ben kalsiyum hapi filan almadim ama hergun duzenli sut ictim bol bol ceviz yedim, karpuz ve kiraz cok tukettim. O yuzden bebegin kemik sistemi cok saglammis, bebegin basinda bingildak bile yoktu dogdugundaBenimde bir tanıdığımın bebeği çok erken çıkarmıştı dişlerini. Sebebi hamileyken fazla kalsiyum alımıymış doktoru öyle demişti.
Hahahha ay ne güldüm güzel taktik yani bilinç altina hadi emzir hadi emzir mesajını veriyor.tosuncuk olsum diye çabalıyor büyük ihtimalle
Okurken İçimden senin kaynanana ben küfür ettim valla kusura bakma
uyuz karı hepsi mi böyle bunların bu cümleler ne anlatıyo üstü kspalı bi şekilde sütün yatmiyo çocuk aç doymuyo aynısından benim evde de var herşeyi süte bağlıyo bana bağlıyo çocuk tozdan bişiyden hapşırıyo üşüttün mü cocuğu oranı buranı açma hasta değil diyorum anlamıyo vs vs bitmez anam bunların tripleri takma
göğüslerden su fiskiyesi gibi süt fışkırsa bile kayınvalideler bunun renginde bi tuhaflık mı var der .....
Aç olup olmadığını en iyi sen anlarsın, kv degil mesala 3 saatte bir emzirin diyorlar ama benim bebek 2 saat zor dayanıyor:)) sen anne olarak kararlı olursan emin ol emzirmene karışamaz
selm kizlar benim oglusumda guluyo
oguldukce ben agliyirm haftaya calismaya baslyrm nasil dayancm ben ya ufff napalim oglumda bnde alisicz bide herkez ne olck alisirsn dmsi yokmu deli oluyorum. sanki beni unutucakms gibi geliyor allaktn ev yakin grcm hep yavrumu. sutum az gelip ac kalckms gibi geliyo piskolojim bozuldu. neyapayim ben yaa cuma gunu 2.ay asisi var sizinkiler ateslndimi acaba arkadaslar ne yapcm ben yaaa
selm kizlar benim oglusumda guluyo
oguldukce ben agliyirm haftaya calismaya baslyrm nasil dayancm ben ya ufff napalim oglumda bnde alisicz bide herkez ne olck alisirsn dmsi yokmu deli oluyorum. sanki beni unutucakms gibi geliyor allaktn ev yakin grcm hep yavrumu. sutum az gelip ac kalckms gibi geliyo piskolojim bozuldu. neyapayim ben yaa cuma gunu 2.ay asisi var sizinkiler ateslndimi acaba arkadaslar ne yapcm ben yaaa
Bende de tık hiç istek yok 52 günlüğüz senin yine arada olmuş bizde hiç yok sorun olduğunu sanmıyorum geçiçi diye düşünüyprum çünkü gece bebekle boğuşuyorum uyutcam diye eee sonrada halim kalmıyor eşimde saolsun anlayışla karşılıyor ama artık vakit geldi galibamerhaba kızlar nasılsınız..
bu konu çok canımı sıkmaya başladı sizlere yazmak fikir almak istedim..
ben doğumdan sonra cinsellik anlamında çok ama çok isteksizim yaa(
doğru düzgün birliklte bile olmadık eşimle 3 ay oldu doğum yapalı 3 kere olmadı afedersin ama anlatmak istedim..
bide yanma gibi bir acı oluyor sanırım ben istemediğim için
benim gibi olan var mı aranızda siz de herşey normal mi?
dr.a mı gitsem napsam ? eşime üzülüyorum artık
Kizlr bebislere bu havada ne giydiriyorsunuz ben evdeyken (istanbul) iki tane badi giydiriyorum. Ayaginda da corabi oluyor. Penye battaniyesiyle uyuyor uzerine birde kislik battaniye ortuyorum gece uyurken. Oda sicakligi 24.5 derece oluyor. VuCut sicakligi hep 36 36.1 oluyor usuyormudur bebisim .
Canim merhaba ben doğum yaptımmerhaba kızlar nasılsınız..
doğru düzgün birliklte bile olmadık eşimle 3 ay oldu doğum yapalı 3 kere olmadı afedersin ama anlatmak istedim..
merhaba kızlar nasılsınız..
Benm bebekde bi haftada 350gr alms, gunde bi mama veriyordum, dr gerek yok dedi, gunde bi kere mamayla bebek bu kiloyu alamaz, sutunden alms dediKızlar bebeğim 63 günlük 6400gr oldu sağlık ocağında ki hemşire çok kilo almış dedi akşam bir kere mama veriyorum o kadar hep beni emiyor hemşire mama sisligi bu diyor moralimi bozdu günde bir kere mama yla bebek şişer mi benim hiç mi sutum yaramaz.
merhaba kızlar nasılsınız..
yalniz degilsin cnm bende ayni durudayimmerhaba kızlar nasılsınız..
neyle korunucanaherkes kaarar verdi mi ki ciinsellik konuşuyosunuz.bu benim ikinci,hamile kalırım diye ödüm kopuyo ve biz uzlaşamadık bi türlü.. .(yalniz degilsin cnm bende ayni durudayim
cnm ben kendim korunmayi teklif ettm esime spiral ile. kabul etmedi malesef kendi korunacagini soyledi. aama ben sevinemedim cunku esim yakin zamanda tekrar cocuk istiyo.onun korunmasina guvenemiyorum oyuzden ne yapacagimi bilmiyorum bende.bu aramizda ciddi bi sorunneyle korunucanaherkes kaarar verdi mi ki ciinsellik konuşuyosunuz.bu benim ikinci,hamile kalırım diye ödüm kopuyo ve biz uzlaşamadık bi türlü.. .(
Prezervatif ile korunacagiZ ama korkuyorum yinedeneyle korunucanaherkes kaarar verdi mi ki ciinsellik konuşuyosunuz.bu benim ikinci,hamile kalırım diye ödüm kopuyo ve biz uzlaşamadık bi türlü.. .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?