2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlı :)) ay bu bebisler ne tatlı
Benimkide iki sabah kalkınca agularken üü diyip çıkmayan dili çıkarmaya çalışıyor dil bağını yediğim
Benim kızın bu salondaki ışığa takıklığı nedir allah aşkıma ya bakıp bakıp gülüyor bana böyle gülmüyor gülünç ama lambayı kıskancam heee :p bide hani melakeler gözüküyorua bebişlere bizim kıZa lambanın oralarda bişeyler gözüküyor olabilirmi tırstım şu an :KK17:

Benim ağrım var diyordum karnındaki yırtıklar ağrıyor..benimde sanırım uyuşukluk yok
Ya ben bi kere baktım aynada dikiş yerine bendede cinslik var korkuyorum yamuk gibi ay neden korkuların üstüne gidemiyorum

Kizlr bebislere bu havada ne giydiriyorsunuz ben evdeyken (istanbul) iki tane badi giydiriyorum. Ayaginda da corabi oluyor. Penye battaniyesiyle uyuyor uzerine birde kislik battaniye ortuyorum gece uyurken. Oda sicakligi 24.5 derece oluyor. VuCut sicakligi hep 36 36.1 oluyor usuyormudur bebisim .

selm kizlar benim oglusumda guluyo
oguldukce ben agliyirm haftaya calismaya baslyrm nasil dayancm ben ya ufff napalim oglumda bnde alisicz bide herkez ne olck alisirsn dmsi yokmu deli oluyorum. sanki beni unutucakms gibi geliyor allaktn ev yakin grcm hep yavrumu. sutum az gelip ac kalckms gibi geliyo piskolojim bozuldu. neyapayim ben yaa cuma gunu 2.ay asisi var sizinkiler ateslndimi acaba arkadaslar ne yapcm ben yaaa

Kizlr bebislere bu havada ne giydiriyorsunuz ben evdeyken (istanbul) iki tane badi giydiriyorum. Ayaginda da corabi oluyor. Penye battaniyesiyle uyuyor uzerine birde kislik battaniye ortuyorum gece uyurken. Oda sicakligi 24.5 derece oluyor. VuCut sicakligi hep 36 36.1 oluyor usuyormudur bebisim .
Bebekler için en iyi uyku derecesi gece 20-22 derece gündiz 22-24 dereceymiş ben sadece badi üstüne pijama bide battaniye örtüyorum okadar üşüyüp üşemediğini ensesinden kontrol ediyorum bi sorun olmadı aşırı sıcağa alışsın da istemiyom zaten

Benimde bir tanıdığımın bebeği çok erken çıkarmıştı dişlerini. Sebebi hamileyken fazla kalsiyum alımıymış doktoru öyle demişti.
Evet bana da öyle dedi doktor, ben kalsiyum hapi filan almadim ama hergun duzenli sut ictim bol bol ceviz yedim, karpuz ve kiraz cok tukettim. O yuzden bebegin kemik sistemi cok saglammis, bebegin basinda bingildak bile yoktu dogdugunda

Hahahha ay ne güldüm güzel taktik yani bilinç altina hadi emzir hadi emzir mesajını veriyor.tosuncuk olsum diye çabalıyor büyük ihtimalle

Okurken İçimden senin kaynanana ben küfür ettim valla kusura bakma

uyuz karı hepsi mi böyle bunların bu cümleler ne anlatıyo üstü kspalı bi şekilde sütün yatmiyo çocuk aç doymuyo aynısından benim evde de var herşeyi süte bağlıyo bana bağlıyo çocuk tozdan bişiyden hapşırıyo üşüttün mü cocuğu oranı buranı açma hasta değil diyorum anlamıyo vs vs bitmez anam bunların tripleri takma

göğüslerden su fiskiyesi gibi süt fışkırsa bile kayınvalideler bunun renginde bi tuhaflık mı var der .....

Aç olup olmadığını en iyi sen anlarsın, kv degil mesala 3 saatte bir emzirin diyorlar ama benim bebek 2 saat zor dayanıyor:)) sen anne olarak kararlı olursan emin ol emzirmene karışamaz:KK66:

Allahım en azından yalnız değilim :( Kocama söylüyorum bak daralıyorum diyorum, o da annesine uyuz oluyorum diye bana uyuz oluyor. Az önce telefonla konuştuk zaten annem batıyor sana emzirmek bu kadar mı zor geliyor diyor. Ben ne diyim şimdi. Çekicez napalım allah sabır versin.

merhaba kızlar nasılsınız..
bu konu çok canımı sıkmaya başladı sizlere yazmak fikir almak istedim..
ben doğumdan sonra cinsellik anlamında çok ama çok isteksizim yaa :((
doğru düzgün birliklte bile olmadık eşimle 3 ay oldu doğum yapalı 3 kere olmadı afedersin ama anlatmak istedim..
bide yanma gibi bir acı oluyor sanırım ben istemediğim için :(
benim gibi olan var mı aranızda siz de herşey normal mi?
dr.a mı gitsem napsam ? eşime üzülüyorum artık :(

oguldukce ben agliyirm haftaya calismaya baslyrm nasil dayancm ben ya ufff napalim oglumda bnde alisicz bide herkez ne olck alisirsn dmsi yokmu deli oluyorum. sanki beni unutucakms gibi geliyor allaktn ev yakin grcm hep yavrumu. sutum az gelip ac kalckms gibi geliyo piskolojim bozuldu. neyapayim ben yaa cuma gunu 2.ay asisi var sizinkiler ateslndimi acaba arkadaslar ne yapcm ben yaaa

Canim bizde olduk asimizi bizde ates oldu 38.7 ye cikinca direk fitil verdim ates dustu geceyi rahat gecirdik. Tabi iki gun boyunca asi vurulan kolu yokmus gibi davrandi kuzucugum kolu agriodu sanirm . Atesini surekli kontrol et o gece uykusuz gecirdim ben insallah sizde ates olmaz...

canım ayrılmak çok zordur anlıyorum seni.. Allah sabır versin..
bizim aşıdan sonra ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu ve bütün gece ağladı :(

ben doğumdan sonra cinsellik anlamında çok ama çok isteksizim yaa :KK43:(
doğru düzgün birliklte bile olmadık eşimle 3 ay oldu doğum yapalı 3 kere olmadı afedersin ama anlatmak istedim..
bide yanma gibi bir acı oluyor sanırım ben istemediğim için :KK43:
dr.a mı gitsem napsam ? eşime üzülüyorum artık :KK43:
Bende de tık hiç istek yok 52 günlüğüz senin yine arada olmuş bizde hiç yok sorun olduğunu sanmıyorum geçiçi diye düşünüyprum çünkü gece bebekle boğuşuyorum uyutcam diye eee sonrada halim kalmıyor eşimde saolsun anlayışla karşılıyor ama artık vakit geldi galiba ;)

Canim merhaba ben doğum yaptım
18 gün kv de kaldık annem yurt dışında o geldi ablama geçtik hala burdayım evi taşıyor eşim tabi geldi gitti 40 çıktı tabiki ben istemedim annem filan vardi birde bizim hamileykende 4.aydan sonra ilişki olmadı. ..bayramda da geldi ee bu sefer karşı koymadim koydum ama bozuldu ama hiç rahat olamadım aklım hep çocukta uyanirsa banyo yapana kadar uyarsa geri,sanki evli değil gizli kaçak oluyormuş gibi sıkıntı bastı yanlış yapıyor gibi hissettim. .en kötüsü kasildim kaldım çok affedersiniz ama ilk yaparken gibiydi o zamanda bir hafta olmadı ve aynı şey oldu..kastım kastım çok zor oldu. .Allah izin verirse hafta sonu evime gidecem ve şimdiden sinyal veriyor eşim he hı diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. .

bendede aynı sorun var ayça eşim anlayışla karşılıyor ama ne zamana kadar sürecek diede soruyor açıkcası bende bilmiyorum , napcaz doktora gitmeyi düşünüyorum artık 3 aydır tık yok bende sıfır........

Kızlar bebeğim 63 günlük 6400gr oldu sağlık ocağında ki hemşire çok kilo almış dedi akşam bir kere mama veriyorum o kadar hep beni emiyor hemşire mama sisligi bu diyor moralimi bozdu günde bir kere mama yla bebek şişer mi benim hiç mi sutum yaramaz.
Benm bebekde bi haftada 350gr alms, gunde bi mama veriyordum, dr gerek yok dedi, gunde bi kere mamayla bebek bu kiloyu alamaz, sutunden alms dedi

Canim sen yine iyisin üc kere olmus. Ben hamile kaldigimdan beri olmadi, ben istemedim, hala da yok. Bebek de 2 aylik oldu. Icimde istek yok ki.. Hayir olsa bile vakit yok. Bütün gün tek basima bebekle ilgilendikten sonra halim kalmiyor ki.. :( Bazen bütün gün acim aksam esim gelene kadar, karnimi doyurup ancak uyuyorum. :)

Ama esim hic lafini bile etmiyor, o da yorgun cünkü :)

yalniz degilsin cnm bende ayni durudayim

neyle korunucanaherkes kaarar verdi mi ki ciinsellik konuşuyosunuz.bu benim ikinci,hamile kalırım diye ödüm kopuyo ve biz uzlaşamadık bi türlü.. .(
cnm ben kendim korunmayi teklif ettm esime spiral ile. kabul etmedi malesef kendi korunacagini soyledi. aama ben sevinemedim cunku esim yakin zamanda tekrar cocuk istiyo.onun korunmasina guvenemiyorum oyuzden ne yapacagimi bilmiyorum bende.bu aramizda ciddi bi sorun

Back