2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahha ay ne güldüm güzel taktik yani bilinç altina hadi emzir hadi emzir mesajını veriyor.tosuncuk olsum diye çabalıyor büyük ihtimalle[/Q
uyuz karı hepsi mi böyle bunların bu cümleler ne anlatıyo üstü kspalı bi şekilde sütün yatmiyo çocuk aç doymuyo aynısından benim evde de var herşeyi süte bağlıyo bana bağlıyo çocuk tozdan bişiyden hapşırıyo üşüttün mü cocuğu oranı buranı açma hasta değil diyorum anlamıyo vs vs bitmez anam bunların tripleri takma

bende beklemek istiyorum canım ya ama gece çok huzursuz oluyo kıyamıyorum

Aç olup olmadığını en iyi sen anlarsın, kv degil mesala 3 saatte bir emzirin diyorlar ama benim bebek 2 saat zor dayanıyor:)) sen anne olarak kararlı olursan emin ol emzirmene karışamaz

Bitanade bende var onlardancocuk hapsiriyo usudumu kusuyo usudumu osuruyo ah kesin usuttu bu cocuk delirtecek beni herseyi usutmeye bagliyo en sonunda ben kafayi usutecem o olcak yani

Sezaryen olup korse kullanan faydasını gören var mı? Nasıl gidecek bu göbekler

Kızlar bebeğim 63 günlük 6400gr oldu sağlık ocağında ki hemşire çok kilo almış dedi akşam bir kere mama veriyorum o kadar hep beni emiyor hemşire mama sisligi bu diyor moralimi bozdu günde bir kere mama yla bebek şişer mi benim hiç mi sutum yaramaz.

Hangi mamayı veriyosun bilmiyorum ama benim kızım son ay nerdeyse tamamen mamayla beslenmek zorunda kaldı (aptamil) ve geçen aya göre kilo alımı azalmıştı. Geçen ay 1200 gr almıştı ve mama günde bir yada iki veriyordum en fazla. Bence o senin sutunun yaramasıdır.

Bitanade bende var onlardancocuk hapsiriyo usudumu kusuyo usudumu osuruyo ah kesin usuttu bu cocuk delirtecek beni herseyi usutmeye bagliyo en sonunda ben kafayi usutecem o olcak yani
Aynı benimkini anlatmışsın. Evin içinde biz tişortle dolaşıyoruz benim kız ikiler kat alt üst giyimli ustune kalın bi hırka kapşonlu ustune de kalın polar bahtaniyeye sarmalanmış halde duruyo yavrum tere kesti hep. Daha halen yetiyomudurki diyo.

Kizlar oglum 24.08 dogumlu ve bugun butun gun kivrim kivrim kivrandi, ne gazi vardi ne karni acti surekli ellerini agzina goturuyordu, acayip huysuzdu, ve sok sok sok meger oglusun disleri cikiyormus, evet dogru duydunuz, oglum dis agrisi cekiyormus, jel aldik surduk neyseki agrisini dindirdi. Aranizda ayni durumu yasayanlar varmi cok merak ediyorum.
2 aylik dis cikarmasi binde bir rastlanan bir durummus kalsiyum fazlaligindan oluyormus, oglum anne sutu ile besleniyor, ben hamileligim boyunca bol bol sut ictim ceviz yedim ondan herhalde saglikli bir kemik yapisina sahip.
3870 gram 55 cm dogdu ve su anda 6070 gram 62 cm

Kızlar bu gece uyuyamiyorum.yavrum mışıl mışıl uyuyor.bu aralar çok güzel şeyler hissediyorum.oğlumu sürekli öpüp kokluyorum.birde ağlayasim geliyor allahim yavrumu koru bizi ayırma birbirimizden diye.ilk zamanlar birşey hissedemeyecegim gibi geliyordu ama şimdi öyle farklı ki bana gülümsüyor damaklarını göstere göstere eriyorum o an çok seviyorum ya.eminim hepimiz böyleyiz.allah isteyen herkese nasip etsin acılarını göstermesin dusunmesi bile çok kötü.amin.

seni çoooook iyi anlıyorum.ama çok sıkıldığımda aklıma günahlarımıza kefaret olacağı geliyor.bizim minnoşlarda büyüyecek akıllanacak(inş)uslanacak.hem biliyormusun geçen bi sitede kolik bebekler aşırı sinirlenip hırpalanmazsa sabırla diğer bebişler gibi güle oynaya büyütülürse daha zeki oluyorlarmış.rabbim yardımcımız olsun

Efendimizin(sav) çocuk sevgisiyle alakalı bikaç hadis i şerifi;

Cocuk, cennet nimetlerinden biridir

Cocuk kokusu, cennet kokularindandir

Her agacin bir meyvasi vardir Gonulun meyvasi da cocuktur

Cocuklarinizi cok opun, her opuste Cennetteki dereceniz yukselir

Cocuk sevgisi, Cehennem atesine karsi perdedir

Cocuklara iyilik etmek, Sirati gecmeye sebeptir Onlarla beraber yiyip icmek, Cehennemden kurtulustur

Cennetteki "Sevinc sarayi"na, ancak cocuklari sevindirenler girer

Evladiniza ikram edin, nasil ana-babanizin sizde hakki varsa, evladinizin da sizde hakki vardir

Maşallah allah esirgesin..

Benimde bir tanıdığımın bebeği çok erken çıkarmıştı dişlerini. Sebebi hamileyken fazla kalsiyum alımıymış doktoru öyle demişti.

cnm bu benım 2. sezeryanım ılk sezeryandan 8 ay ssonra geçmeye başladı uyuşukluk 1 yıla tam grcmişti
bunda ise uyuukluk neredeyse hıc yok 75 gun oldu bugun baslarda diliş yerinde vardı uyuşukluk ama su an hıc uyuşukluk yok bende sasırıyorum normal mı acaba?????

Benim kızın bu salondaki ışığa takıklığı nedir allah aşkıma ya bakıp bakıp gülüyor bana böyle gülmüyor gülünç ama lambayı kıskancam heee bide hani melakeler gözüküyorua bebişlere bizim kıZa lambanın oralarda bişeyler gözüküyor olabilirmi tırstım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…