2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde oglum 22 agustosta dunyaya geldi. 3.490 dogdu 30 gun sonra 4.600 olmustu ilk ay sut cok geliyor 2. Ay sut azaldi bende surekli emzirdim. Ama ne kadar icse kusuyordu sonra cozumu surekli gaz cikarmakta buldum artik hic kusmuyo emmeye basliyo 3-4 dak sonra dikip gazini cikariyorum sonra emmeye devam .emmesi bitince kucagimda gaz cikarir poz 15 dak yuruyoruz hafifce sirtina vurarak sanirim 6 kiloyu gecti carsamba kontrolumuz var.

Bende cok agladim baslarda ama geciyo:)

Kizlar sezeryan olan arkadaslar sezeryan yerinizi hissediyormusunuz benim 73 gun oldu hala o bolgeyi hissetmiyorum. Gobek deliginin iki parmak altina kadar olan yer ile kesi yeri arasi.sicak ve soguk hic hissetmiyorum o bölgede dokunuyorum hissetmiyorum

Canım ben sezeryan oldum 16 temmuzda doğum yaptım dediğin gibi o bölgeyi hissetmiyorum. Teyzem rahim ameliyatı olmuştu onun 1 sene oldu hala hissetmiyor. Sanırım daha sürecek hissizlik

Kızlar bebeğim şapur şupur elini emmeye başladı, sizinkiler de yapıyor mu?

2. ayın sonuna doğru emmeye başlamıştı benim oğlum 3 ayı bitti bayılıyor elini ağzına sokup şapırdatmaya. Ben çekiyordum elini ağzından ama bir makale okudum çekmemek gerekirmiş bebeği serbest bırakmak kendini keşfetmesini sağlamak lazımmış. Nasılda tam zamanlarında tüm bebekler başlıyor değilmi. 3. ayda daha fazla gülmeye kahkaha atmaya sizinle sohbet etmeye bile başlayacak. Büyümelerini izlemek çok güzel :)

2. ayın sonuna doğru emmeye başlamıştı benim oğlum 3 ayı bitti bayılıyor elini ağzına sokup şapırdatmaya. Ben çekiyordum elini ağzından ama bir makale okudum çekmemek gerekirmiş bebeği serbest bırakmak kendini keşfetmesini sağlamak lazımmış. Nasılda tam zamanlarında tüm bebekler başlıyor değilmi. 3. ayda daha fazla gülmeye kahkaha atmaya sizinle sohbet etmeye bile başlayacak. Büyümelerini izlemek çok güzel :)

Aynen bizimde uç ayımız yeni bitti dediğin gibi sesli gülücükler sohbetler bizde de başladı bişeyler anlatıp ona susuyorum bi heyecanlanıyo önce sonra konuşmaya başlıyo. İçi eriyo insanın çok güzel bişey gerçekten.

Bizimki 58 günlük açlıktan değil ona eminim :) doyduktan sonra emiyor çünkü

Canım benimkide emiyor ikisini sokmaya çalışıyor birde sol elinin bas ve işaret parmağını sokuyor eldivenle eldiven olmasa midesi bulanip çıkarıyor

Bizimki de öyle eller hep ıslak bide yuzunu çok yolmaya başladı eldivende takmak istemiyorum tırnaklarını kesiyorum ama kenarları kalıyo. Torpuleyim dedim ama acıdı heralde ağladı bıraktım bende.

Bizimki de öyle eller hep ıslak bide yuzunu çok yolmaya başladı eldivende takmak istemiyorum tırnaklarını kesiyorum ama kenarları kalıyo. Torpuleyim dedim ama acıdı heralde ağladı bıraktım bende.
Ya benim bebeğimde öyle tırnak kesili ama yine yüzüne çıziyor.
Ben eldiven takıyorum artık takmayim bari. .
Birde ilk ay süt çok olurmuş sonra bebeğe yetecek kadar olurmuş hep ilk zamanki gibi olsa ooo benim o zamanlar kafam kadardı göğüslerim

Ya benim bebeğimde öyle tırnak kesili ama yine yüzüne çıziyor.
Ben eldiven takıyorum artık takmayim bari. .
Birde ilk ay süt çok olurmuş sonra bebeğe yetecek kadar olurmuş hep ilk zamanki gibi olsa ooo benim o zamanlar kafam kadardı göğüslerim

:)))))
Eldiven takınca elleri nemli nemli kalıyo bide pis kokuyo gibi geldi bana. Gelişimi ve ellerini tanıması içinde eldiven takmayın diyorlar.

Maşallah kuzucuğa, kv çok takma kafana:))
KV beni emzirmekten soğutmak üzere zaten. Oğlum doğmadan bile önce en merak ettiğim şey emzirmek idi. Doğduğu anda en keyifli şey yine emzirmekti. Ama kayınvalide beni delirtiyor bu konuda. Evine götürüyor eşim beni. Tam kapıdan giriyoruz anakucağından alıyor oğlumu kaldırıyor havaya, hoşgeldin babaannem benim bakıyım aaaa emmek mi istiyosun sen !!!!
Ve bu durum biz ondan kalkıp eve gelene kadar devam ediyor. Sokak kapısına gelmişim artık gidicez ayakkabı giyiyoruz, alıyor kucağına aaaa emmek mi istiyorsun yoksa sen !!! emmem mi istiyorsun, aranıyor bu bebek, aç bu bebek. Bu üçleme şuan anneme küfür hükmünde benim için. Küfür et alınmam bunlara alındığım kadar ya :(

KV beni emzirmekten soğutmak üzere zaten. Oğlum doğmadan bile önce en merak ettiğim şey emzirmek idi. Doğduğu anda en keyifli şey yine emzirmekti. Ama kayınvalide beni delirtiyor bu konuda. Evine götürüyor eşim beni. Tam kapıdan giriyoruz anakucağından alıyor oğlumu kaldırıyor havaya, hoşgeldin babaannem benim bakıyım aaaa emmek mi istiyosun sen !!!!
Ve bu durum biz ondan kalkıp eve gelene kadar devam ediyor. Sokak kapısına gelmişim artık gidicez ayakkabı giyiyoruz, alıyor kucağına aaaa emmek mi istiyorsun yoksa sen !!! emmem mi istiyorsun, aranıyor bu bebek, aç bu bebek. Bu üçleme şuan anneme küfür hükmünde benim için. Küfür et alınmam bunlara alındığım kadar ya :KK43:
Hahahha ay ne güldüm güzel taktik yani bilinç altina hadi emzir hadi emzir mesajını veriyor.tosuncuk olsum diye çabalıyor büyük ihtimalle

Mrb kızlar, koltuk altindan olculen vucut sicakligi 36 derece cikiyor yanaklari bi kac gundur hep soguk diger yerlerinde sogukluk yok. Bebegim usuyormu bu durumda. Internet te 36.1 in altina duserse usuyor demektir yaziyor. Bizim surekli 36.1 cikardi dunden beri 36 cikiyor normal mk degilmi acaba
Benim ki de bazen düsüyor 36.5 e ama 1 e hic düsmemisti vucüt isisinin düsmesi üsümesi anlamina gelir sicak tutmaya calis kucagina al isit bi süre sonra tekrar ölc ben öyle yapiyorum. Birde en dogru ölcüm poposundan olandir dedi doktorumuz .

Ve bu durum biz ondan kalkıp eve gelene kadar devam ediyor. Sokak kapısına gelmişim artık gidicez ayakkabı giyiyoruz, alıyor kucağına aaaa emmek mi istiyorsun yoksa sen !!! emmem mi istiyorsun, aranıyor bu bebek, aç bu bebek. Bu üçleme şuan anneme küfür hükmünde benim için. Küfür et alınmam bunlara alındığım kadar ya :KK43:
Okurken İçimden senin kaynanana ben küfür ettim valla kusura bakma

Canım benimkide emiyor ikisini sokmaya çalışıyor birde sol elinin bas ve işaret parmağını sokuyor eldivenle eldiven olmasa midesi bulanip çıkarıyor
Slm canim bence eldiven takmamlisin artik ben ilk günden beri takmiyorum doktoru takmayin birakin ellerini kullanmayi ögrensin demisti tirnaklarini kestim kendini cizmemesi icin ve eldiven hic takmadim bebekler suan yeterli büyüklkte ellerini ac ki kesfetsin biseyleri tutmayi ögrensin.

Benim kızım da kabiz gerci anne sütüyle beslenen bebekler kabiz olmaz diyolar ama 6 gun yapmadigi oldu sabun koyup yaptırdım bi iki kez şimdi komuyorum 1 kez de lavman yaptim :KK43: simdi yine 3 gundur yok ve bugun yine karni taş gibi... hep mudahsle etmek istemiyorum bakalim kendisi yapsın diye beklicem bu kez cok aci veriyodur eminim büyükler bile dayanamio :KK43:
sorma acımazmı bende mudahele etmek istemiyorum ama canının acıgını hissediyorum yapamayıncada geceleri de hep ıkınıyo ağlıyo dokturunu aradım bağırsak tembelliği vardır dedi başka hiçbişi yapamayız dedi galiba bizimkiler fitilsiz sabun yapamayacaklar benim oğlan daha önce öle değildir 20 gündür falan işte öyle senin ne zamn oldu bi de sendemi anne sütü veriyorsun

Back