2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim aşı kartımı böyle bide rota virüsü üçüncü ay yapılmıyomuydu

Eklentiler

• image.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 54
Mrb kızlar, koltuk altindan olculen vucut sicakligi 36 derece cikiyor yanaklari bi kac gundur hep soguk diger yerlerinde sogukluk yok. Bebegim usuyormu bu durumda. Internet te 36.1 in altina duserse usuyor demektir yaziyor. Bizim surekli 36.1 cikardi dunden beri 36 cikiyor normal mk degilmi acaba

bizide çağırdı ama sadece boy kilo ölçümü için aşı yok :)

Bebeklerin üşüdüğü ensesinden belli olurmuş canım öyle kontrol et ama sanmam üşüdüğünü

allah kolaylık versin arkadaşım, okudum çok üzüldüm kendi bebeğim gibi inan, benim oğlum da 25 temmuz doğumlu. allaha şükür böyle şeyler yaşamadık biz ama 40 günlük olana kadar falan bazı zamanlar huysuzluklar yaptı ama şimdi sadece acıktığı zaman yaygarayı basıyor onun dışında iyi allaha şükür. İnşallah en kısa sürede senin kuzunda öyle olur.x

Belki sende biliyorsundur ama yinede yazmak istedim, dene lütfen sende. Ben huysuz olduğu o ilk zamanlar günde 2-3 defa bir çay kaşığı kimyonu kendi ağzıma atıp üzerine su içiyordum ve bebeğime çok iyi geliyordu. Tabi anne sütü veriyorsan, birde ayaklarına ve karnına ısıtılmış havlu iyi gelir...

sen muhakkak bunları araştırıp öğrenmişsindir ama denemediysen eğer kimyonu denemeni tavsiye ederim, hiç bir zararı yok zaten kendin içiyorsun ve bebek gerçekten farkediyor.

sağol arkadaşım.akıl akıldan üstünmüş geçen marketten hususi kimyon aldım baharatlığa koydum unutmuşum içmeyi iyiki hatırlattın

kızlar size bişey sorucam bizimkini uyutmaya çalışırken internette gördüm ERKIZ BEŞİK kolik bebeklerin annelerine müjde gaz sıkıntısı olan uyumayan bebeklere yazıyordu.kullanıcılarda gayet memnun gözüküyor.çingene beşiği gibi.esra erolun programındada çıkmışmış.ama sizle teyid etmeden almak istemedim duyanınız göreniniz kullananınız varmı.neolur bileniniz varsa bi yorum yazsın bana kurtarıcı olacakmış gibi geldi ama bilemedim.

Ya inş bende öyle bi düzen oturtmak istiyorum ama benimki katılıyor napicagimi şaşırıyorum bide kolik resmen benimki yani uyku akıyor gözünden aglamktn uyuyamiyo napicagini şaşırıyor gün içinde söyle yatıp etrafa baktığı yok ya kucaklayan ya beni emiyo yada uyumaya calisiyo

, post: 37323809, member: kar 495"]Hangi biberon markası kullanıyorsun canım avent kullandın mı benim kızım avent biberonu ve çift taraflı olan emziğini kullanıyo emziği tuttu biberonunda
Nuk kullaniyorum

Canim ilk kizimda o zaman lar

benim ilk kıza nuk kullanmıştı.o zamanlar pek meşhurdu.kızımda çok oburdu.güzel aldı biberonu.buna da nuk aldım mama da aptamil ama sevmedi galiba.bebelac ve aventi deneyeceğim.bu hafta doktora sorucam bi çabuk doyuyor midesi çok küçük galiba.sadece bir kere eşime bırakıp gittiğimde 60 lık mama içtiğini söyledi.ben emziriyorum öyle çok yoğun bir sütüm yok ama hemen doyuyor.anlamadım kafam karışık[/QUOTE]
Valla şu eslerde ne var anlamıyorum benim uyumaya kızıda bazen sip diye 5 dakikada uyutuyo bende uyumuyo aventi muhakkak dene tavsiye ederim doyuyordur muhakkak emiyorsa seni kilosu belli olur canım

bende var bitane :) napmak lazım yaaa birileri bişiler söylesin nolurrrr
Hiçbişey yapamıyorum ben canım bazen eşim de uyuyorum kalıyo onun enerjisi iyimi geliyo bilmiyorum ben stresleniyorum çünkü çok ağlıyor benim ki kolik müzik çalıyor bi yanda bi yanda ayagimda salliyorum öyle uyuya kalıyo yani bende anlamadım ne yapacağımı bugün anakucagi aldık dolaşırken onda hep uyuya kaldı canım mesela kundak yapıp uyutmakda çok işe yarıyor mesela kundak yap ya salla ayağında yada göğsüne yatır gez pispisle uyuyabiliyor yani Allah bizi selamete ulastirsin ve yokluklarini göstermesin yavrularımizin

Canim valla uyku konusunda hiç bir çözüme ulaşamadım eğer bi çözüm bulursam muhakkak yazıcam tamamen rast gele uyuyo benim ki

Ya arkadaşım inan aynı durum bende de var ve napicagimi bilemiyorum ve sinirlerin yiprandi depresyona giricem sanırım sürekli bir ağlama oturmak yok kucak var uyuma yok ağlama hep var ama sinirden Ağlıyorum artık ve mutlu olamıyorum korkuyorum katılıyor sabah uyanıyor benimki mesela emziriyorum karnı tok yatiriyorum etrafa baksın diye yok kucak istiyo ve ağlıyor sürekli yada sürekli göğsümde gece uykuya dalana kadar Böyleyiz insanın bir günü böyle geçerli geçiyo işte ve cok zor çok üzülüyorum da; (

Ankarada yaşayan anneler bebeklerini hangi doktora götürüyor ..doktor bulmam lazım. ..
Prof. dr. Vedat Köseoğlu na giden bilen var mı? Muayene ücretini? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar yine ensar tuğrulu uyutma macerasındayiz bırakınca ağlıyor.bir de sürekli kusuyor oğlum ya.akşamları benim gibi sütü çok azalan var mi akşamları bir kez mama veriyorum ama vicdan azabi çekiyorum ne yapsam sizce iki buçuk ayligiz kilo da biraz fazla sanki masallah 6500 kilosu.sizin bebekler kaç kilo.acaba mama verdigim için mi böyle

Benim bebeğim 58 günlükken 5050 gr dı. Şuan ne bilmiyorum. Benimde sütüm çok azaldı. Bir kaç gün özellikle. Hatta burda da sordum napayım diye. Dere otu yemeye başladım su içmeyi ihmal etmedim tahin helvası yedim. Şuan göğüsler full akşama da azalmıyor. Bence mama verme eğer bebiş doyuyorsa. Sütünü arttırmaya çalış

Maşallah canım aylık kilo alımı iyiyse mama verme..Eğer gerekli doğrultuda kilo alıyorsa mama vermek gereksiz bence sütün yetmese kilosu böyle olmaz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…