2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben günlük bilmiyorum ama geçen bir arkadas demişti simdi ki şimdiki kilo eksi doğum kilosu bölü gün sayısı günlük kilo alımı diye
5 kiloyu az bulmaktan ziyade son 15 günde günlük 14 gr almış. daha önce 38 gr alıyordu.. günlük en az 20 gr almalıymış...

Canım benim onceden 5-6 saat uyuyordu 4-5 gün oldu 7 ye çıktı ilk uyandırdim..Sonra sgalik ocagindaki doktor uyandırma kendi ayarlar dedi ama ben yinede 7 saat olunca eliyle yüzüyle oynuyorum ışığı açınca uyanıyor. .aci evet birşey yapıyor ama ne bilmiyorum ben karabiber bile yemiyorum uzun zaman oldu çok severim Oysaki tursuda severim yavaş yavaş başlamayi düşünüyorum ama bence senin bebiste gaz var... bi ara böyle oldu çıkmasada gaz vardır

Emziren anneler turşu ve acı yerse sütüne geçermiş ve bebek emmek istemezmiş... O yüzden ben de elimden geldiğince baharatlı gıdalardan ve turşudan uzak duruyorum..

merhbalar bebegım önceden bıberonu alırken sımdı almıor zorladığımda cıglık cıglıga ağlıyor,goreve baslıcam sutumu sağıp bırakıcam bakıcıya,benım bebegım sımdı nasıl beslenecek,ne yapmalıyım sasırdım,cocugu ben gelene kadr ac mı kalacak,bıberonu nasıl tutturabılırım,fıkırlerınıze ıhtıyacım var

merhbalar bebegım önceden bıberonu alırken sımdı almıor zorladığımda cıglık cıglıga ağlıyor,goreve baslıcam sutumu sağıp bırakıcam bakıcıya,benım bebegım sımdı nasıl beslenecek,ne yapmalıyım sasırdım,cocugu ben gelene kadr ac mı kalacak,bıberonu nasıl tutturabılırım,fıkırlerınıze ıhtıyacım var
Biberon akışı artık hoşuna gitmiyor olabilir, ya da farklı bir biberon deneyebilirsiniz

benim kız en fazla 60 cc
benimki de aynı durumda.biberona alışıverir derken veremez olduk.uykuda ver dediler o da olmadı napacağım bilmiyorum.çözüm bulursanız lütfen haber verin ben de bulursam veririm

Oy kuzum benim ağrı kanama filan olmuyormus doktor bakti mi çekişine..ben tip Fakültesinde yaptım doğumu dr.um orada hoca. Ama yeni doğan bebeklerin popo deliklerine kadar bakıyorlar bi kiz çocuğunun vajina deliği açık değilmiş onu bile dediler tedavi filan için. .dili minicik sipamin çıkmıyor azıcık çıkıyor cok tatli
bizimki hic cikaramiyo dilini ben sans eseri kendi doktoruma gidemedim malesef burda yoktu

selam güzel anneler nihayet forma girmeye başlıyorum ağustos annesi olacakken temmuzda gelmişti oğlum fazla içeride durmk istememişti..3.ayımız dolacak oğlum şükür iyi ama ben daha yeni yeni toparlanıyorum,göğüs ucu yaralarım geçmek bilmiyor daha yeni yeni biraz acısı azaldı Allah düşmanıma vermesin bunu:((

Kizlar kusuyordu. Bugün cok daha saskinim, saat 18.30da 110 anne sütü icti, bir saat sonra aglamaya basladi, ben de 60 aptamil verdim, hala agliyor. Bir daha 60 aptamil verdim, hala agliyor, bir daha verdim ancak sustu. Yani 110 anne sütünün üzerine bir saat sonra 180 aptamil icti ya... Kafam karisti. Cok mu verdim birden? Yoksa o ne kadar iciyorsa vermeli miyim? Sonra karni agriyacak diye de korkuyorum.

Bu arada aptamil pre kullaniyordum. 2 aylik olduk acaba Aptamil 1 e mi gecmem lazim? Bilgisi olan var mi?

merhaba kizlar biz 61gunluk olduk mama hero baby kullandik sizler aptamil kullaniypnuz bendemi onu kullansam acaba hangisini kullansam bilgisi olan arkadaslar yardim bekliyorum.allahtan kk var yoksa neyapardk bilmm

Canım benim onceden 5-6 saat uyuyordu 4-5 gün oldu 7 ye çıktı ilk uyandırdim..Sonra sgalik ocagindaki doktor uyandırma kendi ayarlar dedi ama ben yinede 7 saat olunca eliyle yüzüyle oynuyorum ışığı açınca uyanıyor. .aci evet birşey yapıyor ama ne bilmiyorum ben karabiber bile yemiyorum uzun zaman oldu çok severim Oysaki tursuda severim yavaş yavaş başlamayi düşünüyorum ama bence senin bebiste gaz var... bi ara böyle oldu çıkmasada gaz vardır
doktorda hep aynı saatlerde huzursuzlaşıyorsa gaz sancısıdır dedi.. dediğin gibi galiba

Tambur canım iki haftada alır merak etme oo 500gr şimdiyse iki haftada o kadar alsa 1 kilo.hatirlarsan kontrolüme iki hafta vardı demiştim sanada tarttim 5700 dü. Dijital tartıda.alir sen endişe etme amaç 5 kilo üstü olmasi değil 1 kiloya yakın alması. .600+ alması

sagol canim ya rahatladim yine yazdiklarini okuyunca. Birden panik oluyorum ben de niye takildim bilmiyorum. Doktora daha var ya ondan herhalde. Insallah evet 500gr aldi, yine alsa dedigin gibi doktora gidene kadar bes kiloya gelecek, ki haklisin ya önemli olan saglikli olmasi, diger mesajinda dedigin gibi

canım total kiloya bakma günlük alınan kiloyu hesapla. doğru yöntem o. bebek memeyi istedikçe vermek lazım. 3 saat geçsin diye beklemek bana doğru gelmiyor. bu arada kalça sorunu bizdede vardı. çift bez bağladım 1 ay. kalçalarından biri 58di. 2 gün önce tekrar ultrasona gittik. düzelmişti. için rahat olsun o ciddi bir sorun değil.. sizinkinin değeri kaç?

doktor degerlerini söylemedi. :( umarim düzelmistir ben de hic eksik etmedim cift bezi. sag olun ya rahatlattiniz beni. benimki son iki haftada 33 gr almis gunluk o zaman yakalayacak yasitlarini. gecmis olsun size de, kalca sorunundan kurtulmussunuz ailecek. 3 saat beklememi doktor önerdi, cünkü cidden sindiremiyo kizim, cok agliyor daha sorunlu oluyor.

merhaba kizlar biz 61gunluk olduk mama hero baby kullandik sizler aptamil kullaniypnuz bendemi onu kullansam acaba hangisini kullansam bilgisi olan arkadaslar yardim bekliyorum.allahtan kk var yoksa neyapardk bilmm
ben SM mama veriyorum en yakın anne sütünü
ben SM marka mama kullanıyorum anne sütünü en yakınmış birde kızlar milupayı Gdo lu diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bilginize...

selam kızlar bende nu konuyu yazmak için foruma girdim. sizdede aynı durum varmış.. benim bebeğimde 23 gibi uyuyor 4e 5e kadar uyanmıyor.. doktorum çok fazla dedi. uyandırmamı söyledi.. birde bebeklerinizin kilosu nasıl doktor bizimkini az buldu.. 60 günlük 5.050 gr.. 2-3 gündür bebeğim memeye gelince ağlamaya başlıyor çok zor emziriyorum, o emmeyince sütümde ciddi anlamda azalmaya başladı.. ne önerirsiniz ??? böyle bir durum yaşayan varmı???
Canim benimki 66 gunlukken 5270 gr di. 3030 gr dogmustu dr gayet iyi dedi bence seninki de iyi. Ama tabi dogum kilosuna gore degisir heralde. Neden almiyo acaba memeyi? Benim ilk bebek zaten bunda da oyle bisey yasamadim bilemedim ki simdi

Back