- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.641
aman tansiyonun düşük olsun.. çok zor bir şey bu yüksek tansiyon illeti.. umarım bu defa olmaz bende de(
Allah razı olsun serap inşallah hepimiz de hayırla kucağımıza alırız.
bir tek ben miyim?
Canım benım daha belli değil,sabah 6,30 da gittim kan verdim..
Daha önce boş gebelik ve düşüğüm var..
Doktorda şüphelendi hemen yaptıralım testi dedi..
ASlında önlem için hrkesin yptırması lazım ama bizde çok ilgilenmiyoruz hrhalde,başımıza gelmeden neyin ne oldugunu bilmiyoruzki işte.
kızlar peki bu testler neler, doktorum bana yaptırmıstı ama kan pıhtılaşması için mi emin değilim. Protein C, S, Faktör V gibi testlerdi dogrumu
merhaba arkadşım
inş hamam dan dolayı bir sorun yaşamazsın..
kalbini duymaya gittiğinde testlere başlayabilir dr.un
mesela ben 7. haftamda gittim 23 aralıkta
ama mesela bana dr.um 6 ocakta tekrar gel dedi ve bazı testler istedi onları yaptırdım
yarısı da özelde çok tutuyor diye yarın devlet hastanesinde yaptırcam ve 6 sında dr.um sonuçlarına bakçak..
ama konuşkan bir dr. umarım bulursun yoksa ölee bişey sölemeyip ağzından cımbızla laf alındımı bi işe yaramıyor!!
Kizlar merhaba size bi sorum olacak 4+5günlük hamileyim cok fazla adet agrisi var normal mi sizce bu durum
Kizlar merhaba size bi sorum olacak 4+5günlük hamileyim cok fazla adet agrisi var normal mi sizce bu durum
Kızlar açık olarak birisi tahlil kağıtlarına bakarak bu pıhtılaşma için hangi testi istedi doktorlarınız ve nasıl yorumlamıyor sonuç biliyor musunuz bnde bazı tahliller yaptırdm ama cumartesiyi beklicem soncu göstermek için bnde çok korkuyorum pıhtılaşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?