- 14 Ağustos 2013
- 155
- 73
- 73
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.601
Ya kızlar bişey sorucam daha önce düşüğüm oldu diye doktorum progestan verdi..
Günde 3 kere içiyorm,fakat sabah ve akşam bişey yok ama öğlen içtiğim ilaç beni mahfediyo kendimden geçiyorum resmen neen böyle oluyp yan etkimi yaptı bana..
elm kolum kalkmıyo herşey yavaş ilerliyo resme neden böyle oluyoki..
Bende öyle kullanayım caım o zaman şnanki çekileek dert değil yani mahfetti beni..
Kendimden geçtim resmen..
200 mg bide..
Doktor vajinal alsan çok iyi olur dedi ama bi türlü yapamam diye almadım,ama günümü çok etkiliyor..
Yemek yapıcaktım inankı kalkamıyorum..
Aranızda kürtaj olan arkadaşlar var mı zor mu hem ağlıyorum hem yazıyorum yaa
kese düzensizliği benim ilk gebeliğimde olmuştu ,haftasına düzeldi sorun olmadı hiç.seninkide düzelir canım üzülme
Herkese Merhaba yeni yıl hepimiz ve bebişlerimiz için hayırlı olsun kızlar.Bu gün akşam doktora gitcem inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım.Aranızda benim gibi clexane iğne kullanan var mı canlar?
bir tek ben miyim?
Bebegimi kaybettim.. Kalbi durmus..
Ben iğne kullanmıyorum canım adını da ilk defa senden duydum ne için kullanılıyor?:26:
kan pıhtılaşmam var tatlım benim,trombofili.Yani hamileyken ortaya çıkıyor sadece,oğlumda da kullanmıştım çok şükür sorunsuz geçirdik.Bu hamileliğimde de kullanıyorum doktor kontrolünde.clexane iğne :kan cıvıtıcı
kan pıhtılaşmam var tatlım benim,trombofili.Yani hamileyken ortaya çıkıyor sadece,oğlumda da kullanmıştım çok şükür sorunsuz geçirdik.Bu hamileliğimde de kullanıyorum doktor kontrolünde.clexane iğne :kan cıvıtıcı
bu iğneyi benim bi arkadaşım kullanıyor cnm onda da pıhtılaşma sorunu var şu anda yaklaşık 5 aylık hamile bi sıkıntısıda yok inşallah sen de güzel bi hamilelik geçirirsin allah yardımcın olsun
Anladım canım Allah şifa versin inşallah bir sıkıntı yapmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
bende de pıhtılaşma var canım aynen bende clexane kullanıyorum ....sen kaçlık kullanıyosun canım...ben 4000 lik...
ben dee 4000 lik.ayy kusura bakma senin adına üzüldüm ama kendi adıma da yalnız olmadığım için sevindim.
cnım banada bugun testler yapıldı pıhtılaşmayla,bi sürü testim olmuştu daha nce 2 kaybım var doktor dediki bunları vakit geçmeden yaptırmamız lazım..en azından pıhtılaşma varsa iğneye başlıyalım dedi..
Ama 5 haftadayım eğerki pıhtılaşma çıkarsa geç olamz dimi şu an başlamam..
Bide bu pıhtılaşmanın bir belirtisi varmı acaba..?
cnım banada bugun testler yapıldı pıhtılaşmayla,bi sürü testim olmuştu daha nce 2 kaybım var doktor dediki bunları vakit geçmeden yaptırmamız lazım..en azından pıhtılaşma varsa iğneye başlıyalım dedi..
Ama 5 haftadayım eğerki pıhtılaşma çıkarsa geç olamz dimi şu an başlamam..
Bide bu pıhtılaşmanın bir belirtisi varmı acaba..?
Kızlar kusura bakmayın ve lütfen yanlış anlamayın, bilmediğim için soruyorum.
Nasıl belli oldu pıhtılaşmanızın olduğu herhangi bir test falan mı yapıldı, bizlerin de baktırması gerekir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?