- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.561
amooo çok mu konuşuyorum, burda en az yazan benim hacısen konuşurken çıktım ben ,dedim susmaz bu şimdi 1 saat ,ben iyisimi gidip geleyim
canım arkadaşım çok sağol ,seninde az kalmış doğuma ,hayırlıyla gelsin seninde yavrun inşallah vakti zamanında ..
kız naptın düğün filan ahahhhaha allah hepimize sağlık sıhhatle doğduklarını göstersin inşallah ..
Bebegimi kaybettim.. Kalbi durmus..
çok çok teşekkürler canım arkadaşlarım ,iyiki varsınız ,rabbime binlerce şükürler olsun ki ,keseyi gördüm çok şükür ,bir takım testler verdi ,15 gün sonra kalp atışı için bekliyorum ,testleride yaptırmış ol dedi ..
çok mutluyum çoookkkkkk
kese göründü ama bebek görünğrde yktu geçen ctesi, yarın tekrar kontrole gidicem kızlar dualarınızı esirgemeyin :18:
ya rabbi ne oluyo topıgımızın mercımeklerıneBen de bebeğimi kaybettim .. Kese embriyo yolk görünüyor. Kalp atışlarını alamadık . Sat a göre 8 hafta ama 6+5 günlük . Kesinlikle 2 gün içinde kürtaj dediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. 7 - 8 hatta 9 diyorlar kalp atışı için... Nasıl olur da bu kadar kesin söylenir .. Çok üzgünüm, sizi de üzdüysem moralinizi bozduysam kusura bakmayın...
Hukukcu arkadaşımla beraber bekliyorduk sonuçları onunda kaybetmiş olduğunu öğrendim .. Çok üzgünüm çok..
Ben de bebeğimi kaybettim .. Kese embriyo yolk görünüyor. Kalp atışlarını alamadık . Sat a göre 8 hafta ama 6+5 günlük . Kesinlikle 2 gün içinde kürtaj dediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. 7 - 8 hatta 9 diyorlar kalp atışı için... Nasıl olur da bu kadar kesin söylenir .. Çok üzgünüm, sizi de üzdüysem moralinizi bozduysam kusura bakmayın...
Hukukcu arkadaşımla beraber bekliyorduk sonuçları onunda kaybetmiş olduğunu öğrendim .. Çok üzgünüm çok..
Ben de bebeğimi kaybettim .. Kese embriyo yolk görünüyor. Kalp atışlarını alamadık . Sat a göre 8 hafta ama 6+5 günlük . Kesinlikle 2 gün içinde kürtaj dediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. 7 - 8 hatta 9 diyorlar kalp atışı için... Nasıl olur da bu kadar kesin söylenir .. Çok üzgünüm, sizi de üzdüysem moralinizi bozduysam kusura bakmayın...
Aranızda kürtaj olan arkadaşlar var mı zor mu hem ağlıyorum hem yazıyorum yaa
Aranızda kürtaj olan arkadaşlar var mı zor mu hem ağlıyorum hem yazıyorum yaa
Hepiniz sağolun yaa.. Dua edin ne olurr .. Bir doktora daha gidecem umutlarım tükendi ama sadece ultrason haftasına göre yani 6 buçuk haftaya göre neden bu kadar kesin konuştuklarını anlayamadım , vaginal da baktırdım sonuç aynı..bir arkadaş sormuş Daha önce duymamıştık kalp atışlarını ...
Hayırlısı olsun hakkımızda ne yapalım Allahım sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin.
Çaresizim. Güçlü olmaya çalışmaktan başka çarem yok galiba. İlk gebeliğimdi kürtajla sonuçlanması çok kötü..
Bebegimi kaybettim.. Kalbi durmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?