ARKADAŞLAR BANADA Bİ YARDIMCI OLUN 10,000 TL TAŞ ÇATLASIN 12,000 TL LİMİTLİ KIR DÜĞÜNÜ ALLAH'IN İZNİ İLE AÇIK ALAN Bİ DÜĞÜN YAPMAK İSTİYORUZ AMA BİR TÜRLÜ YERLER BULAMIYORUM :18: YADA BEN BULMAYI BECEREMİYORUM HADİ BANA BİR YARDIMCI OLUN AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUM HALKALI TARAFINDA NİŞANLIMDA BAĞCILARDA EEE BİZEDE NEREDE YAPMAK DÜŞER BİLEMİYORUM AMA BİRAN ÖNCE BUNU HALLETMEK LAZIM ENGİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
canım bende konu açtım az kişiyle nerede düğün yapabilirim avrupa yakasında diye ama kimse yazmadı. sana site adı veremiyorum yasak ama google düğün mekanları yazıp dugun. uzantısı malum sıteyı tavsıye ederım. bırde anca telefon aça aça öğrenmeni tavsiye ederim. bu arada mekan için sayı da önemli eğer 200-250 kişiyse belediyenin florya tesislerini, topkapı tesislerini, bakırköydeki gönül davet salonlarını, öğretmen evlerini tavsiye ederim. eğer benim gibi daha az kişiyle yapacaksan daha restaurant tarzı yerleri tercih edebilirsin. eğer düğün yemekli olacaksa otelleri de düşün derim, bakırköydeki blue regency otel güzeldir ama menü fiyatına 1 kişi için100 tl istiyorlar. oteller daha pahalı. umarım fikir verebilmişimdir. kolay gelsin.
canım bende konu açtım az kişiyle nerede düğün yapabilirim avrupa yakasında diye ama kimse yazmadı. sana site adı veremiyorum yasak ama google düğün mekanları yazıp dugun. uzantısı malum sıteyı tavsıye ederım. bırde anca telefon aça aça öğrenmeni tavsiye ederim. bu arada mekan için sayı da önemli eğer 200-250 kişiyse belediyenin florya tesislerini, topkapı tesislerini, bakırköydeki gönül davet salonlarını, öğretmen evlerini tavsiye ederim. eğer benim gibi daha az kişiyle yapacaksan daha restaurant tarzı yerleri tercih edebilirsin. eğer düğün yemekli olacaksa otelleri de düşün derim, bakırköydeki blue regency otel güzeldir ama menü fiyatına 1 kişi için100 tl istiyorlar. oteller daha pahalı. umarım fikir verebilmişimdir. kolay gelsin.
Canım öncelikle cevabın için tşkr ederim ama bizim kişi sayımız tahminen 500-600 kişi ve bütcemizde bu nişanlımda illaki kır düğünü olsun açık alan olsun diyor hayır anlamadım benmiyim kız omu kız nedir yahu bi kaç yeri aradım ama hemen hemen 30,000-35,000 diyorlar bu gidişle salon en iyisi olacak sanırsam birde yemekli düşünmüyoruz yoksa altından hiç kalkılmazki
Canım öncelikle cevabın için tşkr ederim ama bizim kişi sayımız tahminen 500-600 kişi ve bütcemizde bu nişanlımda illaki kır düğünü olsun açık alan olsun diyor hayır anlamadım benmiyim kız omu kız nedir yahu bi kaç yeri aradım ama hemen hemen 30,000-35,000 diyorlar bu gidişle salon en iyisi olacak sanırsam birde yemekli düşünmüyoruz yoksa altından hiç kalkılmazki
O kadar kişiye kır düğünü masraflı olur bence, salon en iyisi. Bakırköy de gönül davet salonları var, google a yazınca çıkıyor ama bize uzak dersen avcılar tarafında da düğün salonları güzelmiş ben görmesem de. Zor işler Allah kolaylık versin.
Canım 12.000 ile yemekli çok zor hatta imkansız bence. Biliyosun hep kişi başı fiyat veriyolar. 500 600 demişsin bi de :) Bütçenizle ve o kadar kalabalıkla kır düğünü olur evet ama kokteyl tarzında yapabilirsin. Biz de yemekli istedik çünkü bi de baya araştırdım malum hepimiz gibi. en uygunu kişi başı 45 50 tl civarında buldum. Ama kokteyl dersen var yani benim yapacağım yer Atapark. Avcılar'da. Bi bak istersen sen de oraya. Çünkü kır düğününde en uygun fiyatı orası verdi bana. Ama dediğim gibi anca kokteyl yapabilirsiniz. Benim davetlim çok değil,seninki kadar çok olsaydı ben de kokteyl düşünürdüm.
Arkadaşlar bende aynı konudan muzdaribim ama anadolu yakasındayım.hiç bir yer bulamıyorum bu fiyata.yemekli istemiyorum,500 kişi civarı sayı kokteyl tarzı istiyoruz.bilen varsa yazsın lütfen ...