2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Iyıyım canım bende 2 gundur bır durgunluk var bende hıc bısey yapasım gelmıyor nıyeyse ama bıraz gunes acınca ıyı gelıyo havalar ısınsın dıye beklıyorum bahar havasını
Oyyy evet bir an önce gelsin.Sen iyileştin mi iyice?
 
ıyılestım canım cok sukurrr =) hastalık cok zor valla.siz napıyorsunuz bebısle =)))
İyi iyi, zor olmaz mı.Hele evde teksen daha zor. Biz de iyiyiz şükür.Büyümeye devam.Bu ara bayağı farketti, karnım geriliyo hissediyorum.Artık göbeğimi içime çekemiyorum :)))
 
İyi iyi, zor olmaz mı.Hele evde teksen daha zor. Biz de iyiyiz şükür.Büyümeye devam.Bu ara bayağı farketti, karnım geriliyo hissediyorum.Artık göbeğimi içime çekemiyorum :)))
oyy bak ıstıyodun dımı hamıle gobegım olsun dıyee :) az once ımzana baktımda 4.5 ay olmus masallah :) kıyafet falan almaya basladın mı canım ?
 
oyy bak ıstıyodun dımı hamıle gobegım olsun dıyee :) az once ımzana baktımda 4.5 ay olmus masallah :) kıyafet falan almaya basladın mı canım ?
Aynen öyle canım hoşuma gitmeye başlıyor artık kilolarım :)) Yaa işin ilinç tarafı evet 4 buçuk diyo orda, ayrıca devlet hastanesine gidiyorum orda da öyle ama özele gittim iki hafta önce cinsiyet için o zaman dedi daha 14 hafta yeni dolu .Tam anlamadım kaç haftalık.Ayrıca diyolar sen son adet tarihine göre hesapla haftanı.Bilemedim. :) Şİmdilik sorana dört ay diyorum. :)

Cinsiyet öğrendiğimiz gün bir heves gittik iki zıbın aldık. Bak göstereyim canım
 

Eklentiler

  • 18296_10153178063324456_3878735213379900667_n.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 11051743_10153178063939456_3704832490448339890_n.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 11058281_10153178064054456_6141940550068661435_n.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 64
yaaaaa yaaaaa ben bunlara bıtttımmmm bıtttımmm ne tatlılar oyle yaa baktıkca bakasın gelır sımdı senın gelıp gıdıp seversın sanırım yanı ben oyle yapardım offf bende ıstıyorumm ıcındekı tontıs bacakları hayal edıyorum suannn Saglıkla dogsunda gıysın ınsallah canımmm hadı yaa demek ufaklıgın tarıh karıstı zaman gecınce tam bellı olur sanırım bılmıyorum ama olsun annesı orgu oruyor mu bebısıne bakayımm
 

bu arada dolabada ne kadar cok yakısmıslarr :)


Sağol kuzucum..Ah ah hiç sorma, dolabı her açtığımda bakıp iç çekiyorum. :)) Henüz onun bir dolabı yok, gardolaptan bir bölme ayırdım. :)) Amin canım inşallah, bana hala garip geliyor, inanamıyorum.Diyorum ben mi hamileyim şimdi, anne mi olucam, yok artık... Hani etrafta yakınlarınkini görüyorsun konduruyorsun da, benim kızım demek , Allah ım ne başka bir şeymiş yaa, şaka gibi. Sen de bak bak heveslen madem :)) Hyaırlı zamanda nasip olsun canım inşallah size de.
Aynen gerçi ilerleyen tarihlerde iki tarih birbirini yakalar diyorlar ama bakalım, iki hafta sonra devlet hastanesine gidicez kontrole, bakalım orda ne diycek bu sefer.
 


Hani ben bir battaniye örüyordum ya, örüyorum devam ama amacından şaştı , yastık olacak Ör ör bitmiyor arkadaş, bu kadar uzun yollu şeyler bana göre değil, çok sabırsızım, hevesim kaçıyor. :) Biraz daha örücem sonra kenarlardan dikip yastık kılıfı yapıcam.Dün beyaz bir kumaşla , elyaf da aldım. :))
Bir de kayınvalidemler iki tane kalın battanıye almış, halam da ince bir battaniye işliyormuş, dedim bana gferek kalmadı :)
 


Inanamıyor ınsan hee Amınnn canımm dogumu ozelde mı devlettemı dusunuyorsun canım hayırlısıyla
ayy bende oyleyım aslında kucuk kucuk parcalarda olacak bıtecek yenısıne baslayacagım ıyı yapmıssın yastıkta guzel olur.masallah bakk onlarda yapıyormus ne guzel kayınvalıdenın ılk torun mu
 
Kafamı koydum masaya, yarım saat uyumuşum, oooy oy uyku durumu fena :))

İşte ben de o sebepten onu bitiriyorum, hatta yuvarlak bir desene başladım, ondan da yuvarlak yastık yapıcam. :) Hı hı sağolsunlar, çok hevesliler. İki tarafın da ilk torunu canım, şımarık bir şey olmazsa bizim kız iyi. :)
 
kızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii

ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

Allahıma binlerce kez şüküürr

pazartesi kesin öğrendik


SirriEyvan
ayyyyyy Ladypurple nın yazdıgını okumadan gordum msjını uzanıyodum resmen ayyyyyy dıye kalktım yerımden tebrıkkkk ederımmm canımmmm benımmm ne guzel haber burda aradas yazmıstı ıcımden gecıyo dıye ayyy nasıl temız kalplıymıs hemen aldık haberııı tebrık ederımmmmm
 

ayyy gördun mu tutkunun haberınııı ohh yenı yastıkta yapıyorsun he cok hos olur canım ohh ne guzel ballı torun
 


edaaam çook sağol.. inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza
hala inanamıyorumkii, melteminde dediği gibi bu ben değilim sankii..

sorma 1 ayı atlatmışız bile
6 haftalık dedi doktor ama pc da hesaplamama göre 5 buçuk haftalık olması gerek..
bu hesaplamak çok karıştırdı kafamı ya,hani nasılda saysam 6 haftalık olmuyo herhalde 1-2 hafta fazladan yazılıyo..sonra erken doğuma karşı hani

Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah

hiç fenalaşmazken öğrendikten beri midem bi bulanıyo anlatamam, akşam çıkardım ilk defa, yorgunluk ise ay anlatamam çok uykum var, yorgunum.. hani grip olmadan önce nasıl takadiin kesilir aynı, aman sağ hoş olsunlarda inşallah dayanıcaz artık hayırlısıyla
 
kızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii

ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

Allahıma binlerce kez şüküürr

pazartesi kesin öğrendik


SirriEyvan

Neeeeeeeee :))) Aneeeeeem..Kuzuuuuum ya var ya şuan moralim çok feci bozuktu, ağlamaklı haldeydim geri kaçtı yahuuu.. Oyy , seninki de çok beklemedi hee..Tebrik ederim canım benim, yoksa CennetiMelegiM in haberi var mıydı? :)))
Ne kadarlık peki??? :)
 
ayyy gördun mu tutkunun haberınııı ohh yenı yastıkta yapıyorsun he cok hos olur canım ohh ne guzel ballı torun
Sayfayı acınca direk senin bu yazdıgını gördüm,okumadan anında dank etti hamile diye :)))) Çok sevindim, çoğalıyoruz ne güzel. :)))
 
Vaaaaay maşallah büyümüş seninki, iyi sabırsızlık yapmamış zamanını beklemişsin :))) Peki ne zaman öğrendiniz kuzum? :)

O hesaplamalar karışıyor malesef canım, ileri zamanda tam belli olur diycem ama bende ıkı ayrı hastane farklı hafta söylüyo :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…