- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
ohh ıohh masallah bende oradaydım baktım sende resım atmıssın :) belkı caddede denk geldık ama tanıyamadık :)
perlaa :)
tutkku alıntı yaptım cıkmamıs yaa :) yok kuzum cok sukur hersey yolunda ohh masallah sızın orayada baya kar yagmıs hee :)
evet canım gecen hafta salı oradaydımm :)Yaaa sen de gelmiş miydin Zeytinburnu na :)) Hmmm belki de olur mu olur :)
tşk canımmohh ıohh masallah bende oradaydım baktım sende resım atmıssın :) belkı caddede denk geldık ama tanıyamadık :)
perlaa :)
tutkku alıntı yaptım cıkmamıs yaa :) yok kuzum cok sukur hersey yolunda ohh masallah sızın orayada baya kar yagmıs hee :)
slm canımcımmCaniim selam :)
Oncelikle perla diyeyim.bende.. Daha sade daha modern geldi bana :)
Hayirdir ne zaman dugun :)
slm canımcımmfikir için teşekkürler ağustos düşünüyoruz Allah izin verirse
çook teşekkür ederim iyi dileklerin içinHee az kalmis masallah :)
Insallah en guzel ve huzurlu sekilde atlatirsiniz canim dugunu falan :)
Oraya kosyur buraya kostur bakmissin zaman gelivermis nasipse :)
Selam kizlaar :)
Edam evet cok kar yagdi. 5 gundur cogu yerler elektiksiz .. Yiyeceklerde tukenmis..
Bizim oldugumuz yer cok sukur az eridi kar ve cook sukur elektriklerimiz geldi, ne zormus gercekten.
Herseyin iyisine ne cok alismisiz
Selamlar :)
Burada havalar iyi....
Kredi kartımıda iptal ettim üstümden büyük bir yük kalktı :)
Selam kızlarr yazamıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum :):) içimden bi ses bu konu altında yemi hamişlerin olacağını söylüyor hayırlısı olsun inşallahhh içime doğuyo sankiiii
@sumeyra1990 Hadi canım gözünaydııın.. :)) Bence de çok iyi olmuş.Bizde de iki kart var, birinin borcu btmek üzere, biz de tek karta düşürücez inşallah.Kredi kartı güzel bir şey ama kullanmayı becerebilene. :)
nasılsın kuzumSelam kizlaarr :)
CennetiMelegiM cok sukur iyisiniz canim he :)
Hayirdir nerden hissettin onu :)
Varmidir hamis acepp
Kızlar merhaba, burada Günlerim çok güzel geçiyor ama donuste yorucu bir maraton beni bekliyor, olsun inşallah alnimin akiyla o isi basarabilirim.. Hepinize kucak dolusu sevgiler hayirli geceler optum
Kızlar merhaba, burada Günlerim çok güzel geçiyor ama donuste yorucu bir maraton beni bekliyor, olsun inşallah alnimin akiyla o isi basarabilirim.. Hepinize kucak dolusu sevgiler hayirli geceler optum
ohh ohh canım ne kadar guzell :)
kızlar ya nerelerdesınız hıcc sohbet edemıyoruzz
Ben yokum ya o yuzdendirohh ohh canım ne kadar guzell :)
kızlar ya nerelerdesınız hıcc sohbet edemıyoruzz
Olsun canım sen şimdilik tadını çıkar, tekrarı yokDönüşte elbet halledersin işini gücünü :)
Evet tıkandı bu ara burası..Yaa bende bir kasvet var, yarın olsun da haftasonuna girelim artık..Sen nasılsın canım?
Ay insallah canim baya baya cikariyorum iste :)Olsun canım sen şimdilik tadını çıkar, tekrarı yokDönüşte elbet halledersin işini gücünü :)
Evet tıkandı bu ara burası..Yaa bende bir kasvet var, yarın olsun da haftasonuna girelim artık..Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?