2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ohh ıohh masallah bende oradaydım baktım sende resım atmıssın :) belkı caddede denk geldık ama tanıyamadık :)

perlaa :)

tutkku tutkku alıntı yaptım cıkmamıs yaa :) yok kuzum cok sukur hersey yolunda ohh masallah sızın orayada baya kar yagmıs hee :)

Yaaa sen de gelmiş miydin Zeytinburnu na :)) Hmmm belki de olur mu olur :)

ohh ıohh masallah bende oradaydım baktım sende resım atmıssın :) belkı caddede denk geldık ama tanıyamadık :)

perlaa :)

tutkku tutkku alıntı yaptım cıkmamıs yaa :) yok kuzum cok sukur hersey yolunda ohh masallah sızın orayada baya kar yagmıs hee :)
tşk canımm:KK68:

slm canımcımm:KK25: fikir için teşekkürler:KK68: ağustos düşünüyoruz Allah izin verirse:KK51:

Hee az kalmis masallah :)
Insallah en guzel ve huzurlu sekilde atlatirsiniz canim dugunu falan :)
Oraya kosyur buraya kostur bakmissin zaman gelivermis nasipse :)

Selam kizlaar :)

Edam evet cok kar yagdi. 5 gundur cogu yerler elektiksiz .. Yiyeceklerde tukenmis..
Bizim oldugumuz yer cok sukur az eridi kar ve cook sukur elektriklerimiz geldi, ne zormus gercekten.
Herseyin iyisine ne cok alismisiz

Selamlar :)
Burada havalar iyi....
Kredi kartımıda iptal ettim üstümden büyük bir yük kalktı :)

Selam kızlarr yazamıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum :):) içimden bi ses bu konu altında yemi hamişlerin olacağını söylüyor hayırlısı olsun inşallahhh içime doğuyo sankiiii :KK68:

Hee az kalmis masallah :)
Insallah en guzel ve huzurlu sekilde atlatirsiniz canim dugunu falan :)
Oraya kosyur buraya kostur bakmissin zaman gelivermis nasipse :)
çook teşekkür ederim iyi dileklerin için:KK15:inşallah öyle olur:KK68:

Selam kizlaar :)

Edam evet cok kar yagdi. 5 gundur cogu yerler elektiksiz .. Yiyeceklerde tukenmis..
Bizim oldugumuz yer cok sukur az eridi kar ve cook sukur elektriklerimiz geldi, ne zormus gercekten.
Herseyin iyisine ne cok alismisiz

Selamlar :)
Burada havalar iyi....
Kredi kartımıda iptal ettim üstümden büyük bir yük kalktı :)

Selam kızlarr yazamıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum :):) içimden bi ses bu konu altında yemi hamişlerin olacağını söylüyor hayırlısı olsun inşallahhh içime doğuyo sankiiii :KK68:

Aleyküm selam canlaaar.. :)

tutkku tutkku Sizin oralar bayagı kötü olmuş canım ya, ama cidden öyle o elektirk ve özellikle su olmaması.Oyyy..Nasıl yapıyorlarmış önceden.

Mia- Mia- Hadi canım gözünaydııın.. :)) Bence de çok iyi olmuş.Bizde de iki kart var, birinin borcu btmek üzere, biz de tek karta düşürücez inşallah.Kredi kartı güzel bir şey ama kullanmayı becerebilene. :)

CennetiMelegiM CennetiMelegiM Nasılsın peki canım, iyi misin? Maşallah son haftalara girmişsiniz.Rabbim hayırlı ,sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Kimbilir kızların birinden bir ses çıkabilir belki yakında. :)

@sumeyra1990 Hadi canım gözünaydııın.. :)) Bence de çok iyi olmuş.Bizde de iki kart var, birinin borcu btmek üzere, biz de tek karta düşürücez inşallah.Kredi kartı güzel bir şey ama kullanmayı becerebilene. :)

Evet canım kart borcum maaşımı geçmiyor ama araya fuzuli alışveriş girince maaşımdan da birşey kalmıyor böylelikle kıyafet alamıcagım içinde parada birikmiş olucak ilerde bebek için int alabilirim ama kendime asla :)

Kızlar merhaba, burada Günlerim çok güzel geçiyor ama donuste yorucu bir maraton beni bekliyor, olsun inşallah alnimin akiyla o isi basarabilirim.. Hepinize kucak dolusu sevgiler hayirli geceler optum

Kızlar merhaba, burada Günlerim çok güzel geçiyor ama donuste yorucu bir maraton beni bekliyor, olsun inşallah alnimin akiyla o isi basarabilirim.. Hepinize kucak dolusu sevgiler hayirli geceler optum

ohh ohh canım ne kadar guzell :)
kızlar ya nerelerdesınız hıcc sohbet edemıyoruzz :(

Olsun canım sen şimdilik tadını çıkar, tekrarı yok ;) Dönüşte elbet halledersin işini gücünü :)

ohh ohh canım ne kadar guzell :)
kızlar ya nerelerdesınız hıcc sohbet edemıyoruzz :KK43:

Evet tıkandı bu ara burası..Yaa bende bir kasvet var, yarın olsun da haftasonuna girelim artık..Sen nasılsın canım?

Olsun canım sen şimdilik tadını çıkar, tekrarı yok :KK66: Dönüşte elbet halledersin işini gücünü :)

Evet tıkandı bu ara burası..Yaa bende bir kasvet var, yarın olsun da haftasonuna girelim artık..Sen nasılsın canım?

Iyıyım canım bende 2 gundur bır durgunluk var bende hıc bısey yapasım gelmıyor nıyeyse ama bıraz gunes acınca ıyı gelıyo :KK76:havalar ısınsın dıye beklıyorum bahar havasını :21:

Olsun canım sen şimdilik tadını çıkar, tekrarı yok :KK66: Dönüşte elbet halledersin işini gücünü :)

Ay insallah canim baya baya cikariyorum iste :)

Back