Okuluna devam edebiliyor musun canim ders basari durumun nasil
Teşekkür ederim canım İnşAllah..
Evet okulu sormuştum doğru bilmişim, ayy klima koskoca okulu nasıl ısıtır ki, dediğin gibi sobanın yerini hiçbir şey tutmaz.. :) Kansızlık var mı sende bende çok üşürüm kansızlıktan dolayı
Cok sukur canim gectim derslerimi..
Idare ediyoruz yani :)
Senin bitti demi
Var canim basim.donuyor surekli zaten kansizliktan.
Kan getirecek seyler yemem fazla zaten o yuzden sanirim.
Ama yemem gerek
Vaaaaaay gittin demek, iyi tatillee canim, senin de kutlu olsuuuun.. :)Merhaba kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun size antalya dan sesleniyorum
Evet canım gittim :)Vaaaaaay gittin demek, iyi tatillee canim, senin de kutlu olsuuuun.. :)
Benden de hepinize selam kuzular, ben de eve dönüş yolundayim artik.Bir haftalik ıstanbul gezim bitti malesef.Kocisimi de özledim ama böyle bölünmek kötü yaaa.Her türlü bir yani yarım kalıyor insanın.Neyse sağolsunlar da yeter ki, mesafeye razıyım.Rabbim ulaşılmaz mesafeler koymasin sevdiklerimizle aramıza..
Yaaaa bu sefer de sizi tuttu bayagı he ama tam yapmış yani..Anaaaa, geçmiş olsun diyeyim canım :)Kizlar selaam :)
2-3 gundur hayttan kopmustuk resmen, elektirkler yoktu, telefonlar cekmedi..
Cok kar yagdi.
Cok sukur dun ogledn sonra geldi elektrikler.
duman91 canimcim iyi tatiller diyelim sana ozaman sag saglim gelirsin insallah hadi :)
Ladypurple canimcim sende hosgelmissin..
Dedigin gibi saglik olsun insan mesalefere katlanir elbet :)
Siz iyisiniz demi
Yaaaa bu sefer de sizi tuttu bayagı he ama tam yapmış yani..Anaaaa, geçmiş olsun diyeyim canım :)
Hoşbuldum canım, iyiyiz çok şükür.Güzel bir tatilden sonra iş temposuna alışmaya çalışıyoruz napalım :)
Kar içerde güzel.Yani sen içerde olucaksın dışarı çıkmayacaksın. :) Ya da bol yağmış olacak sulanmayacak, temiz temiz gezeceksin :))Sagol canim ya .. Koylerde bele kadar kar varmis .. Kis gerideymis demek :)
Cok severim kari ama bazi yerlerde cumartesiden beri yollar kapa)liymis ekmek bile yokmus..
Rabbim yardimcilri olsun insallah.
Telefonlarda cekmeyince daha zor simdilok duzeldi ama bilmem..
Sizde guzel hasret gidermssiniz ozaman :)
Ise alismak simdi zaman alir .
8.aya kadar calisiyomusunz canim kuzenim oyle diyodu sanirim
Aleyküm selam canım, şükür iyiyiz sen nasılsııın? :)selam kızlarr nasılsınızz :)
iyiyim bende canım cok sukur nasıl gectı tatılın :)Aleyküm selam canım, şükür iyiyiz sen nasılsııın? :)
Ah ah tatil olur da güzel olmaz mı canım, bol bol gezdim.Gezmek için oldu bu tatil dinlenmek için değil ama :))iyiyim bende canım cok sukur nasıl gectı tatılın :)
ohh ohh ıyı yapmıssın canım =) kac gun kaldın toplamdaAh ah tatil olur da güzel olmaz mı canım, bol bol gezdim.Gezmek için oldu bu tatil dinlenmek için değil ama :))
6 gün :) 6 güne bir sürü akraba ve arkadaş sığdırdım. :)ohh ohh ıyı yapmıssın canım =) kac gun kaldın toplamda
selam kızlarr nasılsınızz :)
Kar içerde güzel.Yani sen içerde olucaksın dışarı çıkmayacaksın. :) Ya da bol yağmış olacak sulanmayacak, temiz temiz gezeceksin :))
Çok şükür, güzel geçti bir hafta.Evet canım zaten bayıla bayıla gelmiyorum işe.Sabır diyelim.
Hı hıı son üç haftaya kadar durucam inşallah.
Benca perlaa :)) Sanki diğeri çok klişe bir model oldu :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...istal-mi-perla-mi.803636/page-2#post-39844274
fikir verirmisiniz kızlarr
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...istal-mi-perla-mi.803636/page-2#post-39844274
6 gün :) 6 güne bir sürü akraba ve arkadaş sığdırdım. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...istal-mi-perla-mi.803636/page-2#post-39844274
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?