Aman ye canim aclik.daha zor.. Bazilarinin yemek.cani cekmiyor..Canimm kizimla bizde sizi yeriz
Zaten doymuyoruz bu günlerde
MaasAllah minnoslara...sayılarını arttirsin Rabbim:)
kazene mı yanı bska bırıne mı ? evet daha ıyı olur ya aklıma gelıyo ne bıleyım ceyız zamanı kac kısı dıyordu bakıyoruz ceyızlerıne dıye ben soylemedıgım halde..bı kerede kavga ettıgım bırı baskasına demıs yazdıklarını okudum falan dıye sımdıde okurlar o zaman gelci benı takıp edenlerı suan cıkaramıyorum sanırım
oyy canım ne guzelll :) @Ladypurple de annesının yanındaymıs ınstagramda gordum gezıyordu
oyy oyyyaa ama sen hıc cıcılerını paylasmadın mınıgınn
Ayy teyzesi yesin onu yaaa.... MaşAllahÖyle derler canim... Şükür benim dişlerde henüz bir problem yok, kalsiyumu kemiklerden emiyor kizim galiba.. ama düzenli fircalamak gerekiyor, dikkat ediyorum..hayırlısı yani...
Amin amin darısı başınıza olsun inşaAllah canimm... :)
Evet canım valla özlem gideriyorum... Erkek kardeşim var benim 20 yaşında iki kardeşiz işte :)Ozlenmezmi anne , aile :)
Guzel guzel hasret giderin insallah :)
Senin kardesinmi vardi canimcim ablanmi, karistirdimmi
Insallahh canim yaa..
Oy yerim bende sizi cok seviyom kii :)
Kipir kipir he masallah teyzeleri onu yeer yeer minnacik haliyle tekmelemeyed basladi he :)
Evet canım dün gitti galiba öyle diyordu :)kazene mı yanı bska bırıne mı ? evet daha ıyı olur ya aklıma gelıyo ne bıleyım ceyız zamanı kac kısı dıyordu bakıyoruz ceyızlerıne dıye ben soylemedıgım halde..bı kerede kavga ettıgım bırı baskasına demıs yazdıklarını okudum falan dıye sımdıde okurlar o zaman gelci benı takıp edenlerı suan cıkaramıyorum sanırım
oyy canım ne guzelll :) @Ladypurple de annesının yanındaymıs ınstagramda gordum gezıyordu
oyy oyyyaa ama sen hıc cıcılerını paylasmadın mınıgınn
heee nasıl gectı okul canım :)
evet degıstırdım canım kullanıcı adımıda degıstırmek ıstıyorum ama bunun ıcın ceyız topigimin adını degıstırmem lazım oda olmuyor malesef
dısıı hosgeldın aaa o kadar yakın mı tarıh azıcık kalmıs hazırlıklar nasıl gıdıyor :) ve hosgeldın
Hoşgeldin canım benim, düğününe de az kalmış,, ohh herşeyin tadını çıkar her bir an ayrı bir güzel oluyor vallahi :)
Kimler gelmiiiiss, taze nisanli gelmiiis hos gelmiiis :)
Atlattiniz demi nisani canim gecen aydi sanirim.
Dugunede azicik kalmis oh misss.. Kavusun sizde artik hayirlisiyla insallah :)
Hiic 2 ay bekleme gel buyur burayada ayak uydur :)
Kvdelerlemi kalacaksiniz canim, annenlere yakinmisin, gelinlik hazirmi
. Azcik soru yagmuruna tutayim.seni
Canim benim
7 subatta nisanlandik salonda oldu nisanimiz nisanimi anlattigim bir topik var actigim konulara baksana:)
Ev aldik canim ev annemlere de kv gile de yakin ki zaten annemgil ile kv gil ayni mahallede oturuyor hani biz nisanlimla ayni mahalle cocuklariydik yani zaten:)
Simdi kendi yuvamiz da ayni mahalle olmadi ama yakin yani
Gelinlik hazir alacagm daha almadik cubku erkek tarafini bekliyoruz :)
Hee ayni mahallede oldugunuzu atlamisim ben :)
Bosver kuzum az mesafe olsun yine, nekadarda aralar guzel olsa illa bisiler cikiyo cunki :)
Hadi insallah hayirlisiyla atlatirsiniz canim, gelinligin hazir olmasida guzel , diktirmek.cok ugrastiiyo bence :)
Aman ye canim aclik.daha zor.. Bazilarinin yemek.cani cekmiyor..
Yede buyusun minnak..
Insallah esmam ya insallah bekletmez bebislerimiz :)
Yok canim hatirlamiyorumki nickini..
Editor yonetici yaziyodu .
Cok kotu oyle bisi yazcamda herkez ogrenir diye korkuyo insan..
Ceyiz konun disinda takip ettikleri konun yoksa bulamazlar belki isim.ve konuyu degistirince.
Yaa meltem gitmismi.annesinin yanina bende diyorum gelmedi nezamandir :)
evet canım kesınlıkle o konunun ısmı degısse bulunmamKizlar ana ocagini seyreden varmi :)
sabırsızlık tabıHosbuldum canim benim hazieliklar iyi gidiyor cok sukur yuvamizda yasamaya baslamak icin cok sabirsizim 6 yil gecti şu 2 ay gecmiyor ya
Sende ne var ne yok tatlm senden 1 yil sonra evlenmis oluyorum :)
Sen neler yapiyorsun tatlim 1 yil dolacak neredeyse :)
Çok şükür canım bende iyiyim, ahh kıyamam sana üşüdün mü havalar o kadar soğuk mu? Buraya bahar geldi resmen :)Selam kizlaar :)
9 da dersimiz vardi ama 1 de gelecekmis hoca nasil sinir oldumm.. Dondum resmn bekerken..
Evi okulun yakininda olanlar gitti keske bizim evdeburda olsaydi..
Islerimi yapardim 1 e kadar..
Neyse vardir bundada elbet bir hayir :)
duman91 iyiyiz kuzum.seni sormali
Çok şükür canım bende iyiyim, ahh kıyamam sana üşüdün mü havalar o kadar soğuk mu? Buraya bahar geldi resmen :)
Aman canım dikkat et sıkı giyin hasta etme kendini, valla sizin klima mı yanıyor du öyle hatırlıyorum?Dun bugun soguk canim ya, cok yagmurlu kar yagmasini veriyplar ama Allah bilir..
Cok severim kari bu kis doyamadimki :) buna sukur yine 1-2 kez yagdi ama.
Bu ay kadinlarin ayi oldugu icin herkez kar bekliyodu heh hakkatende hep 8 martlara dogru karli geciyo :)
Okulda buz gibi canim ya odalar az sicak bitek.
Sen yarin yolcusun demi.nasipse :)
Aman canım dikkat et sıkı giyin hasta etme kendini, valla sizin klima mı yanıyor du öyle hatırlıyorum?
Evet canım kısmetse yarın akşam gidiyorum
Demin bizde arkadaslarla onu konustuk canim ne cabuk gecti zaman..
Cok sukur Rabbime artik hersy yerine oturmaya basladi :) alistim sonunfa artik.. Ilk 5-6 ay zor gelmisti..
Gecen yil buzamanlar dugune gun sayiyoduk hayat ne garip :)
Teşekkür ederim canım İnşAllah..Hayirli yolculuklar ozaman canimm sag saglim git gel insallah :)
Okulu soruyosan evet orda klima var , evde soba var canim.
Normalde yazlari bile usurum o yuzden klima beni isitmiyor hic.. Soba en garanti hep yan yanayiz kndisiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?