2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hadi ya kemigidemi kestiler ay :/
Cok sukur esin bari kolay atlatmis..

Nebileyim.esmam ya buna sukur yine ama beceremiyorum sanki..
Az toparlamam gerek kendimi, iyice ogrnmem gerek :/

tuttkum konu acmiss
iki ay sonra buraya uygun bir hatun olacagim insaAllah

Kimler gelmiiiiss, taze nisanli gelmiiis hos gelmiiis :)
Atlattiniz demi nisani canim gecen aydi sanirim.
Dugunede azicik kalmis oh misss.. Kavusun sizde artik hayirlisiyla insallah :)

Hiic 2 ay bekleme gel buyur burayada ayak uydur :)

Kvdelerlemi kalacaksiniz canim, annenlere yakinmisin, gelinlik hazirmi
. Azcik soru yagmuruna tutayim.seni

Geldim edosumm..
Okulum acilsi bugun 1 den beri dersteydim.
Annecigine gitmissin oh :)
Avatarda degismis taniyamadim ilk basta :)

heee nasıl gectı okul canım :)
evet degıstırdım canım kullanıcı adımıda degıstırmek ıstıyorum ama bunun ıcın ceyız topigimin adını degıstırmem lazım oda olmuyor malesef
tuttkum konu acmiss
iki ay sonra buraya uygun bir hatun olacagim insaAllah

dısıı hosgeldın aaa o kadar yakın mı tarıh azıcık kalmıs hazırlıklar nasıl gıdıyor :) ve hosgeldın

duman91 buna sukur canim ya iyiyim.. Sen nailsin geldimi annen

MutluBulut_ edam sey editore sanirim mesaj atsan degistirse. Eskiden degistiriliyodu fakat bende beceremedim editore mesaj attim degistirdi bu topigin basligini.
Tanidik varsa sIkinti oluyor demi degistir bencede

Allah iyilik versin canım, bende çok şükür iyiyim, evet geldi anneciğim :) Hatta sabah biraz gittim yanında uyudum ohhh annem benim yaa nasılda özlemişim...

Hadi ya kemigidemi kestiler ay :/
Cok sukur esin bari kolay atlatmis..

Nebileyim.esmam ya buna sukur yine ama beceremiyorum sanki..
Az toparlamam gerek kendimi, iyice ogrnmem gerek :/
Yirim seni, zaman geçtikce daha müthiş lezzetli olur ellerimiz eminim ben
Seviyom kiz seniii:)

Erkekler hep öyledir yaa... Valla benim ne alemde hiç bilmiyorum, çıktı mı çıkmadı mı hiç farketmedim yani.. :)
Bence baktir canim.. hamileliginde dış ağrısı çekme, bi rutin git baktir bakalim.ne haldeler :)

Gunaydiiinnlar :)
biz sağlık ocağına rutin kontrole gittik geldik , minnak kizim hemşire kalbini dinlerken tekme attı ona bir sürü , aletlere alerjisi var galiba...güldürdu kizim bizi sabah sabah :).

biz sağlık ocağına rutin kontrole gittik geldik , minnak kizim hemşire kalbini dinlerken tekme attı ona bir sürü , aletlere alerjisi var galiba...güldürdu kizim bizi sabah sabah :).
Oyy MaşAllah onaa Rabbim neşenizi eksik etmesin

Ayy çok doğru söylüyorsun hamilelikte ilk dişler gidermiş zaten...
Öyle derler canim... Şükür benim dişlerde henüz bir problem yok, kalsiyumu kemiklerden emiyor kizim galiba.. ama düzenli fircalamak gerekiyor, dikkat ediyorum..hayırlısı yani...

Amin amin darısı başınıza olsun inşaAllah canimm... :)

Allah iyilik versin canım, bende çok şükür iyiyim, evet geldi anneciğim :) Hatta sabah biraz gittim yanında uyudum ohhh annem benim yaa nasılda özlemişim...

Ozlenmezmi anne , aile :)
Guzel guzel hasret giderin insallah :)
Senin kardesinmi vardi canimcim ablanmi, karistirdimmi

Yirim seni, zaman geçtikce daha müthiş lezzetli olur ellerimiz eminim ben
Seviyom kiz seniii:)

Insallahh canim yaa..
Oy yerim bende sizi cok seviyom kii :)

Kipir kipir he masallah teyzeleri onu yeer yeer minnacik haliyle tekmelemeyed basladi he :)

Canimm kizimla bizde sizi yeriz
Zaten doymuyoruz bu günlerde
MaasAllah minnoslara...sayılarını arttirsin Rabbim:)

kazene mı yanı bska bırıne mı ? evet daha ıyı olur ya aklıma gelıyo ne bıleyım ceyız zamanı kac kısı dıyordu bakıyoruz ceyızlerıne dıye ben soylemedıgım halde..bı kerede kavga ettıgım bırı baskasına demıs yazdıklarını okudum falan dıye sımdıde okurlar o zaman gelci benı takıp edenlerı suan cıkaramıyorum sanırım

oyy canım ne guzelll :) Ladypurple de annesının yanındaymıs ınstagramda gordum gezıyordu

oyy oyy yaa ama sen hıc cıcılerını paylasmadın mınıgınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…