Cektirdiginde sıkıntı olmuyor fakat gomuk diş olduğunda sorun oluyor ameliyatla alınması gerekiyor...ben 4 yıl önce aldırmak durumunda kalmıştım ameliyatla sıkıntıliydi baya, kemigin arkasina saklanmış, önce kemik kesilmişti vsvs :):)
Evet az kaldı kuzumm, heyecan dorukta :)
ağlama kuzum yaa, niye öyle düşünüyorsunn, bence guzel oluyordur yemeklerin ama sen taktigin için sana öyle geliyordur
tuttkum konu acmiss
iki ay sonra buraya uygun bir hatun olacagim insaAllah
Aynen öyle bakalım o zamana kadar da daha güzel olur inşAllah hava :)oh miss tadını çıkar, hazır bahar da gelmişken.
Erkekler hep öyledir yaa... Valla benim ne alemde hiç bilmiyorum, çıktı mı çıkmadı mı hiç farketmedim yani.. :)Canim benim Allah razı olsuun..
O guzel atlattı , dayanikli kendisi :)
Benim çok olayli geçmişti 4 yıl önce :):)
Günaydın canım benim nasılsın?Gunaydin guzellerr :)
Hoşgeldin canım benim, düğününe de az kalmış,, ohh herşeyin tadını çıkar her bir an ayrı bir güzel oluyor vallahi :)tuttkum konu acmiss
Geldim edosumm..
Okulum acilsi bugun 1 den beri dersteydim.
Annecigine gitmissin oh :)
Avatarda degismis taniyamadim ilk basta :)
tuttkum konu acmiss
Allah iyilik versin canım, bende çok şükür iyiyim, evet geldi anneciğim :) Hatta sabah biraz gittim yanında uyudum ohhh annem benim yaa nasılda özlemişim...duman91 buna sukur canim ya iyiyim.. Sen nailsin geldimi annen
MutluBulut_ edam sey editore sanirim mesaj atsan degistirse. Eskiden degistiriliyodu fakat bende beceremedim editore mesaj attim degistirdi bu topigin basligini.
Tanidik varsa sIkinti oluyor demi degistir bencede
Yirim seni, zaman geçtikce daha müthiş lezzetli olur ellerimiz eminim benHadi ya kemigidemi kestiler ay :/
Cok sukur esin bari kolay atlatmis..
Nebileyim.esmam ya buna sukur yine ama beceremiyorum sanki..
Az toparlamam gerek kendimi, iyice ogrnmem gerek :/
Bence baktir canim.. hamileliginde dış ağrısı çekme, bi rutin git baktir bakalim.ne haldeler :)Erkekler hep öyledir yaa... Valla benim ne alemde hiç bilmiyorum, çıktı mı çıkmadı mı hiç farketmedim yani.. :)
Ayy çok doğru söylüyorsun hamilelikte ilk dişler gidermiş zaten...Bence baktir canim.. hamileliginde dış ağrısı çekme, bi rutin git baktir bakalim.ne haldeler :)
Oyy MaşAllah onaa Rabbim neşenizi eksik etmesinGunaydiiinnlar :)
biz sağlık ocağına rutin kontrole gittik geldik , minnak kizim hemşire kalbini dinlerken tekme attı ona bir sürü , aletlere alerjisi var galiba...güldürdu kizim bizi sabah sabah :).
Öyle derler canim... Şükür benim dişlerde henüz bir problem yok, kalsiyumu kemiklerden emiyor kizim galiba.. ama düzenli fircalamak gerekiyor, dikkat ediyorum..hayırlısı yani...Ayy çok doğru söylüyorsun hamilelikte ilk dişler gidermiş zaten...
Allah iyilik versin canım, bende çok şükür iyiyim, evet geldi anneciğim :) Hatta sabah biraz gittim yanında uyudum ohhh annem benim yaa nasılda özlemişim...
Yirim seni, zaman geçtikce daha müthiş lezzetli olur ellerimiz eminim ben
Seviyom kiz seniii:)
Canimm kizimla bizde sizi yerizOzlenmezmi anne , aile :)
Guzel guzel hasret giderin insallah :)
Senin kardesinmi vardi canimcim ablanmi, karistirdimmi
Insallahh canim yaa..
Oy yerim bende sizi cok seviyom kii :)
Kipir kipir he masallah teyzeleri onu yeer yeer minnacik haliyle tekmelemeyed basladi he :)
kazene mı yanı bska bırıne mı ? evet daha ıyı olur ya aklıma gelıyo ne bıleyım ceyız zamanı kac kısı dıyordu bakıyoruz ceyızlerıne dıye ben soylemedıgım halde..bı kerede kavga ettıgım bırı baskasına demıs yazdıklarını okudum falan dıye sımdıde okurlar o zaman gelci benı takıp edenlerı suan cıkaramıyorum sanırımduman91 buna sukur canim ya iyiyim.. Sen nailsin geldimi annen
MutluBulut_ edam sey editore sanirim mesaj atsan degistirse. Eskiden degistiriliyodu fakat bende beceremedim editore mesaj attim degistirdi bu topigin basligini.
Tanidik varsa sIkinti oluyor demi degistir bencede
oyy canım ne guzelll :)Allah iyilik versin canım, bende çok şükür iyiyim, evet geldi anneciğim :) Hatta sabah biraz gittim yanında uyudum ohhh annem benim yaa nasılda özlemişim...
Gunaydiiinnlar :)
biz sağlık ocağına rutin kontrole gittik geldik , minnak kizim hemşire kalbini dinlerken tekme attı ona bir sürü , aletlere alerjisi var galiba...güldürdu kizim bizi sabah sabah :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?