2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın kızlar
Hava miss gibi bugün
Dün annemlere gittim sansıma hava kötüydü ama kısmet artık
Sizler nasılsınız ? Yeni bir arkadasımız gelmis hosgelmiş sefalar getirmiş

Günaydın kızlar
Hava miss gibi bugün
Dün annemlere gittim sansıma hava kötüydü ama kısmet artık
Sizler nasılsınız ? Yeni bir arkadasımız gelmis hosgelmiş sefalar getirmiş

teşekkür ederim eda, ben sonbahar gelini oldum. evlenecekler topiğinden hatırlıyorum seni sanırım , sende benden önce evlenmiştin mutluluklar diliyorum tekrar.

teşekkür ederim eda, ben sonbahar gelini oldum. evlenecekler topiğinden hatırlıyorum seni sanırım , sende benden önce evlenmiştin mutluluklar diliyorum tekrar.
Ahh evet ben mayis geliniyim :) Cok tesekkur ediyorum bende mutluluklar dilerim :) Evlilik nasil gidiyor sanirim calisiyorsun :)

Ahh evet ben mayis geliniyim :) Cok tesekkur ediyorum bende mutluluklar dilerim :) Evlilik nasil gidiyor sanirim calisiyorsun :)

evet eda, çalışıyorum özelde. evlilikte iyi çok şükür. alışma süreci işte devam ediyor. evli olmaktan çok keyif alıyorum. rabbim bozmasın. isteyen bekarlara da huzurlu bir yuva nasip etsin inş.

evet eda, çalışıyorum özelde. evlilikte iyi çok şükür. alışma süreci işte devam ediyor. evli olmaktan çok keyif alıyorum. rabbim bozmasın. isteyen bekarlara da huzurlu bir yuva nasip etsin inş.
Aminn insallah :) Bizim kızlar bugunde yoklar ortalarda gercı sabahtan gelmısler ama

Geldim edosumm..
Okulum acilsi bugun 1 den beri dersteydim.
Annecigine gitmissin oh :)
Avatarda degismis taniyamadim ilk basta :)

Cektirdiginde sıkıntı olmuyor fakat gomuk diş olduğunda sorun oluyor ameliyatla alınması gerekiyor...ben 4 yıl önce aldırmak durumunda kalmıştım ameliyatla sıkıntıliydi baya, kemigin arkasina saklanmış, önce kemik kesilmişti vsvs :):)

Evet az kaldı kuzumm, heyecan dorukta :)

ağlama kuzum yaa, niye öyle düşünüyorsunn, bence guzel oluyordur yemeklerin ama sen taktigin için sana öyle geliyordur

tuttkum konu acmiss
iki ay sonra buraya uygun bir hatun olacagim insaAllah

Şimdiden gelebiilirsin güzelim
Nasıl gidiyor nişanlilliiik:-

Simdiden yerimi edineyim ben o zaman tatlim
Iyi gidiyor nolsun alisveris yapmak ev dosemek gayet eglenceliSabirsizlaniyorum artik ya
Sen nasilsin anniş bebişimiz nasıl doğmak için sabırsızdır o da belki de

Simdiden yerimi edineyim ben o zaman tatlim
Iyi gidiyor nolsun alisveris yapmak ev dosemek gayet eglenceliSabirsizlaniyorum artik ya
Sen nasilsin anniş bebişimiz nasıl doğmak için sabırsızdır o da belki de
Oy ya çok guzel heyecanlar bunlar...
En güzellerini al e mi
İyiyiz biz kuzum.. sabırsız mi bilmem yerini gayet benimsemiş duruyor içeride oynayıp zipliyor minnos kizim :):)

Rabbim beterinden korusun canım benim
nasıl bir baba olacak eşin sence :)
Çok guzel bir baba...
Kızımız onu çok sevecek.. bundan eminim... Şimdiden öyle zaten, elini karnima koyduğu an tekme atiyor ,
Çok guzel ilgilenir çocuklarla çünkü maasAllah hep hayranlıkla izlerdim.. kızımız çok şanlı amaaa onu çok kiskanacak bu kesin :)

canım benim 41 milyon kere maşallah size
Darısı bizim de başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…