2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın kızlar
Hava miss gibi bugün :KK68:
Dün annemlere gittim sansıma hava kötüydü ama kısmet artık :KK53:
Sizler nasılsınız ? Yeni bir arkadasımız gelmis hosgelmiş sefalar getirmiş :KK68::KK37:

Günaydın kızlar
Hava miss gibi bugün :KK68:
Dün annemlere gittim sansıma hava kötüydü ama kısmet artık :KK53:
Sizler nasılsınız ? Yeni bir arkadasımız gelmis hosgelmiş sefalar getirmiş :KK68::KK37:

teşekkür ederim eda, ben sonbahar gelini oldum. evlenecekler topiğinden hatırlıyorum seni sanırım , sende benden önce evlenmiştin mutluluklar diliyorum tekrar.

teşekkür ederim eda, ben sonbahar gelini oldum. evlenecekler topiğinden hatırlıyorum seni sanırım , sende benden önce evlenmiştin mutluluklar diliyorum tekrar.
Ahh evet ben mayis geliniyim :) Cok tesekkur ediyorum bende mutluluklar dilerim :) Evlilik nasil gidiyor sanirim calisiyorsun :)

Ahh evet ben mayis geliniyim :) Cok tesekkur ediyorum bende mutluluklar dilerim :) Evlilik nasil gidiyor sanirim calisiyorsun :)

evet eda, çalışıyorum özelde. evlilikte iyi çok şükür. alışma süreci işte devam ediyor. evli olmaktan çok keyif alıyorum. rabbim bozmasın. isteyen bekarlara da huzurlu bir yuva nasip etsin inş.

evet eda, çalışıyorum özelde. evlilikte iyi çok şükür. alışma süreci işte devam ediyor. evli olmaktan çok keyif alıyorum. rabbim bozmasın. isteyen bekarlara da huzurlu bir yuva nasip etsin inş.
Aminn insallah :) Bizim kızlar bugunde yoklar ortalarda gercı sabahtan gelmısler ama :KK48:

Geldim edosumm..
Okulum acilsi bugun 1 den beri dersteydim.
Annecigine gitmissin oh :)
Avatarda degismis taniyamadim ilk basta :)

Yaa gecmis olsun kuzumm , zordur o 20likler.. Cektirilmesi gerektigini soyluyolar ama buyuk cesaret ister :)

Iyi olmanizada sevindim .. O kadar azmi kali yaa masallah cogu bitti desene :)

Bende buna sukur kuzum iyiyim..
Yemek konusuna takmis bulunmaktayim sanki ne yapsam guzel olmuyor, yemek kurslari olsa gidecm o derece.
Aglamaktan bi hal oldum beceremiyorum.
Cektirdiginde sıkıntı olmuyor fakat gomuk diş olduğunda sorun oluyor ameliyatla alınması gerekiyor...ben 4 yıl önce aldırmak durumunda kalmıştım ameliyatla sıkıntıliydi baya, kemigin arkasina saklanmış, önce kemik kesilmişti vsvs :):)

Evet az kaldı kuzumm, heyecan dorukta :)

ağlama kuzum yaa, niye öyle düşünüyorsunn, bence guzel oluyordur yemeklerin ama sen taktigin için sana öyle geliyordur ;)

Çook şükür kavuştuk kii :nazar:

SirriEyvan - 26.10.2013 :nazar::KK68:
zzzzynpppp- 25.01.2014 :nazar::KK68:
su misali22 - 22.04.2014 :nazar::KK68:
edaa91 - 11.05.2014 :nazar::KK68:
CennetiMelegiM - 24.05.2014 :nazar::KK68:
hanzade_87 - 24.05.2014 :nazar::KK68:
tuttku - 31.05.2014 :nazar::KK68:
duman91 - 30.07.2014 :nazar::KK68:

Ladypuprle - 09.08.2014 :nazar::KK68:
Gleenyn - 10.08.2014 :nazar::KK68:
AskInihan - 12.08.2014 :nazar::KK68:
sumeyra1990 - 17.08.2014 :nazar::KK68:
kayacans - 04.09.2014 :nazar::KK68:
monserose - 06.09.2014 :nazar::KK36:
theodore - 14.10.2014 :nazar::KK36:

Çok huzurlu olalım inşallah.. :nazar:

Hoş geLdiniz güzel geLinLeer ve geLin adayLarıı:KK16:..

bu yıl bizim yıLımız oLdu.. çok şükür Rabbimize:KK16::nazar:
lafı fazla uzatmadan konuya gireyim:KK17:
burası bizim topiğimiz olsun.. ailemizi,dertlerimizi,mutLuLuğumuzu ve en önemlisi inşallah sadece güzel haberleri paylaşaLım burda:KK16:

not: böyle bir topic var ama bu yıl evlenen arkadaşlarım çok ve hepimiz dağılmış durumdayız.. burada yeniden sohbet etmek dileğiyLe..:KK54:

Listeye eklenmek isteyenler özel mesajla evlilik tarihinizi atarsanız sevinirim.. :KK66:

tuttkum konu acmiss
iki ay sonra buraya uygun bir hatun olacagim insaAllah:KK37:

Şimdiden gelebiilirsin güzelim :KK66:
Nasıl gidiyor nişanlilliiik:-

Simdiden yerimi edineyim ben o zaman tatlim:KK48:
Iyi gidiyor nolsun alisveris yapmak ev dosemek gayet eglenceli:KK48:Sabirsizlaniyorum artik ya:KK23:
Sen nasilsin anniş bebişimiz nasıl doğmak için sabırsızdır o da belki de :KK48:

Simdiden yerimi edineyim ben o zaman tatlim:KK48:
Iyi gidiyor nolsun alisveris yapmak ev dosemek gayet eglenceli:KK48:Sabirsizlaniyorum artik ya:KK23:
Sen nasilsin anniş bebişimiz nasıl doğmak için sabırsızdır o da belki de :KK48:
Oy ya çok guzel heyecanlar bunlar...
En güzellerini al e mi :D
İyiyiz biz kuzum.. sabırsız mi bilmem yerini gayet benimsemiş duruyor içeride oynayıp zipliyor minnos kizim :):)

Rabbim beterinden korusun canım benim :KK19:
nasıl bir baba olacak eşin sence :)
Çok guzel bir baba...
Kızımız onu çok sevecek.. bundan eminim... Şimdiden öyle zaten, elini karnima koyduğu an tekme atiyor ,
Çok guzel ilgilenir çocuklarla çünkü maasAllah hep hayranlıkla izlerdim.. kızımız çok şanlı amaaa onu çok kiskanacak bu kesin :)

Çok guzel bir baba...
Kızımız onu çok sevecek.. bundan eminim... Şimdiden öyle zaten, elini karnima koyduğu an tekme atiyor ,
Çok guzel ilgilenir çocuklarla çünkü maasAllah hep hayranlıkla izlerdim.. kızımız çok şanlı amaaa onu çok kiskanacak bu kesin :)

canım benim 41 milyon kere maşallah size:nazar:
Darısı bizim de başımıza:KK23:

Back