2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)



Valla ne iyi geldi yorumun..Yaa seninki de düşükmüş..Benim de 3 gün vardı adet günüme ve sonuç 36.6 çıktı..Cumartesi günü de sadece 4 gün geçmiş olacak üzerinden ne kadar farkeder onu da bilemiyorum ama..

Peki erken dönemde ultrasonla bakılsa dış gebelik mi normal gebelik mi belli olur mu ki?

Benimki sadece bir hissiyat :) Bir anda hastanede buldum kendimi :) Yoksa hiç belirti falan farketmedim..Nasıl belirtiler oldu ki canım sende??

Çok sağol canım benim Allah razı olsun..Çok şükür cidden hiç bekletmedi :)
 

Offf benden fena kaptırmış durumda..Üzülür evet..Ama hayırlısı tabi..Malesef o gün eşimle sonuçlara bakmaya gitmeseydik bir daha benim tek gidip öğrenme şansım olmayacaktı..Bir de hastane merkezde biz ilçede oturuyoruz bir saat uzakta, haftaiçi kendim gidip te öğrenemezdim..Zaten iyi ki söylemişim yoksa şu bir haftayı tek başıma geçiremezdim.. Sürekli sorardı zaten noldu birşeyın mı var diye :)) Olsun böylesi bile sürpriz oldu :)
 
Aaa saati hiç yok, ama takar mı ki? Bilemiyorum, şimdilek parfüm ve arabasına anahtarlık alayım bari.. ne yapayım seçenekler az
Aynen canım eşime olsa neler neler bulurdum da bu biraz zorladı beni açıkcası:)
 
gunaydin herkese, ben de yeni dahil oldum bu konuya, haziran 2014 geliniyim =)
 
İyi iyi, bekliyoruz bakalım hafta sonunu, şunun şurasında ne kaldı ki:)
Ayyy evet canım, ama dün sanki aylar gibiydi :)) SirriEyvan içime su serpti :) o da ben gibi erken öğrenmiş ve değerler aynı düşükmüş onun da maşallah devamında miniği göründü.. :)

Sen nasılsın canım görüşmeyeli? :)
 
Evet daha günün geçmediği için normaldir bencede:) Hayırlısı olsun bakalım.

Bende iyiyim çok şükür canım, öyle işlerle uğraşıyoruz işte:) dün temizlik yaptım, nevresimleri değiştirdim falan yoruldum baya
 

Geçti geçti :)) Dündü, bugün ikinci gün :)

Uff sorma şu işler güçler.. Hadi bakalım bugun miss gibi oturursun ne güzel..
Yaa her gün yapıyorum birşeyler , şükür yarına bir şey kalmadı oturcam dinlenicem diyorum, yine bir şey çıkıyor :) Ama dün eşim elene kadar oturdum keyif yaptım biraz, kitap okudum :) Çok seviyorum yaa şu soba sıcagında kitap kahve keyfini :)))
 
Hmmm maşallah yarıyılı devirmişsiniz..Allah evliliğinizden huzuru eksik etmesin inşallah..Adana he, uzak memleket :)
Çalışıyor musun canım? :)

amin canim hepimizin.. evet calisiyorum ozel bi sirkette.. sen calisiyor musun, kac aylik evlisin?
 
Amiin..Bizim de dün dört ay oldu :) Evet canım ben de çalışıyorum, Yalova da, kamudayım ..

Allah herkese kolaylik versin calisana calismayana.. evlilik sorumluluk gerektiriyor, ben de alismaya calisiyorum iste. eve gel yemek hazirla, kocanla ilgilen kendine zaman ayir derken bi bakmisim yatma saati gelmis :) gunler hep boyle geciyor, haftasonu calismiyorum esim de calismiyor, o zamanlar cikip geziyoruz sinemaya fln gidiyoruz. simdilik bebek dusunmuyoruz, kismetse 1-2 sene sonra insallah..
 
Öyle öyle gerçekten..Ben uzun yıllardır aileden uzakta yaşıyorum, ev sorumluluğum hep var ama bekar evinden çok farklıymış..O zamanki rahatlık :) Şimdi daha bir düzenli olası geliyor insanın ama çalışırken ne kadar oluyorsa işte..Şükür diyelim bu günümüze. Ama dediğin gibi çalışınca evdeki vakitten hiç birşey anlamıyorsun..Neyseki haftasonunuz varmış o çok güzel..Benim var haftasonum ama eşimin sadece pazarı var..Şükür yine..Çalışma saatlerimiz çok zıt değil, vardıyalı olanların işi daha zor..Bebek açısından da hakkınızda hayırlısı olsun, Gönlünüzden geçtiği ve en hayırlı zamanda nasip olur inşallah canım..Bizim minik sanırım yolda :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…