Ay resmen içime su serptin kendimi suçlu gibi hissediyordum nedenseHehhh, evet... Her zaman hayırlısı olana bırakabilmek önemli olan kendini..Güzel güzel gezin yeni arabanızla, sonra sayınız çoğalınca daha rahat olur :)
Yok gülüm yaaa olur mu, hesapta olmayan şeyleri engel görmemek lazım, muhakkak vardır bir hayrı :) İnşallah inşallah canım...Ay resmen içime su serptin kendimi suçlu gibi hissediyordum nedenseRabbime bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin İnşAllah
Çok çok içten olarak AMİİİİN AMİİİN:)Yok gülüm yaaa olur mu, hesapta olmayan şeyleri engel görmemek lazım, muhakkak vardır bir hayrı :) İnşallah inşallah canım...
Canlar günaydııııın..Nasılsınız?? Ben karmakarışığım.. :/ Henüz çok çok erken olduğu için kimseye söylemiyoruz.. Ama birileriyle paylaşmazsam çatlıycam :) Cumartesi arkadaşla buluşmuştum.Onunla ayrıldıktan sonra içimden bir ses hastaneye git dedi..Gebelik için kan testi yaptırdım, sonuçsaaa pozitiiiifff...Ama çok erken dönemmiş meğer, o yüzden doktor bu kadar düşük hormon değerleri normal gebelik de, dış gebelik de olabilir dedi. :/ Netleşmesi için haftaya gelin ultrasonla baktırın dedi..Cumartesi günü gidicez yine, kesin belli olacak..Bu kadar erken hiç beklemiyordum, kağıtta pozitifi görünce havalara uçuyordum ki doktor öyle yorumlayınca sevincimi yuttum.. :/ Dualarınızı bekliyorum canlar..İnşallah hayırlı bir haber alırız cumartesi günü...
Merhaba canım, valla ne güzel gezmişsin, bende uzun bir süredir eşimle başbaşa dışarı çıkamıyoruz hava çok soğukkkkizlar selaam :)
gelemedim.gunledir..
dun universitelilerin gunuydu, aksam arkadaslarla eslerle ciktik biraz disari.. n kadar iyi geldi anlatamam.. genclerle konusmayi unutmusum resmen..
azicik disari cikmak iyi geldi :)
atkima halen baslayamadim.. usenciligim uzeimde bu aralar
caniim :) ismini degistirmissin ilk basta okudum yeni uye gelfide benmi kacirdim dedim kii altta sen oldugunu anladiim ve yuzumde guzeel bir tebessum olustuu :)
insallah hayirlisi nasilsa oyledir kuzum, cok sevindim :)
anneler hisseder aslinda, zamani simdiyse insallah yanilmamissindir :)
Mutella mutiim nasilsin kuzum :)
ozledim sizi hee :)
nasil gidiyor hazirlik falan varmi canim
Ay kızlar size de sorayım bu hediye alma işini pek beceremem şimdi yılbaşı için çekiliş yaptık ve ben kaynıma hediye alacağım.. Sizce ne alabilirim, kaynım 20 yaşında üniversite öğrencisi, aynı zamanda milli sporcu.. Sanırım parfümü bitmiş ilk aklımda şuan o var ama başka alternatif ne olabilir?
kizlar selaam :)
gelemedim.gunledir..
dun universitelilerin gunuydu, aksam arkadaslarla eslerle ciktik biraz disari.. n kadar iyi geldi anlatamam.. genclerle konusmayi unutmusum resmen..
azicik disari cikmak iyi geldi :)
atkima halen baslayamadim.. usenciligim uzeimde bu aralar
Ay benim kaynım yok atkı matkı takmaz hafta sonu bi gittik ben üşüyorum o kısa kolluyla geziyor.. üstelik evleri sobalı düşün yani... Gençlik ateşi ne yaparsın:)Valla canım bana da erkek için en ideal hediye parfüm gibi geliyor :) Ama kış ya atkı da alabilirsin.
Maşallahhh :)) O zaman bence de parfüm en ideali :) Eğer kitap okuyan bir tipse yanına bir de kitap alabilrsin :))Ay benim kaynım yok atkı matkı takmaz hafta sonu bi gittik ben üşüyorum o kısa kolluyla geziyor.. üstelik evleri sobalı düşün yani... Gençlik ateşi ne yaparsın:)
Şimdi herşeye muhalefet gibi algılama beni sakın ama canım, bilirsin erkekler pek okumayı sevmez, o da sevmiyor maalesefMaşallahhh :)) O zaman bence de parfüm en ideali :) Eğer kitap okuyan bir tipse yanına bir de kitap alabilrsin :))
Yok canım niye algılayayım :)) Bazen denk geliyor öyle, Bizim sınıfta roman okuyanlar falan vardı da.. :)Biraz uç bir fikir oldu amaŞimdi herşeye muhalefet gibi algılama beni sakın ama canım, bilirsin erkekler pek okumayı sevmez, o da sevmiyor maalesefyeni araba aldı, daha doğrusu bizimkini ona verdik:) arabaya da birşey mi alsam diyorum, radyosunu falan da yeni değiştirmiştik, değiştirmeseydik alırdım, başka ne olabilirki?
Yani bende çok tanımıyorum açıkcası ama herşeyi hemen beğenmez, marka takıntısı çok vardır :)Yok canım niye algılayayım :)) Bazen denk geliyor öyle, Bizim sınıfta roman okuyanlar falan vardı da.. :)Biraz uç bir fikir oldu amaHmmmm, sen tanıyorsun onu..Hani takım tutmada koyu bir taraftarsa dediğin gibi arabaya öyle bir süs olabilir..
Merhaba canım, valla ne güzel gezmişsin, bende uzun bir süredir eşimle başbaşa dışarı çıkamıyoruz hava çok soğukkkkapalı bir mekan vs birşey de yok, iyi olmuş işte:)
Atkına da umarım en kısa zamanda başlarsın, ya da boşver (benim gibi):)
Heheheh..Evet canım öyle bir değişiklik yapmak istedim :) Bundan sonra daimi bu :)
Amiiiin canım amin hayırlısı..Büyük gün cumartesi..Bende de öyle bir hissiyat oldğunu düşünüyorum, görücez bakalım. :) Geçen haftalarda bebek battaniyesi örmeye başlamıştım..Heralde battaniye haberini duydu geldi
Oyy canim çok Sagol...sizler de yaşayın inşaAllah bu duygulari zamani gelince :)Kuzum yaa maşallah nasıl duygulandım
Tatlim bende adet günüm gelmeden öğrenenlerdenim...ilk degerim 41 di katlanarak arttı elhamdülillah...senin kaç çıktı değerin tatlim? Adetime 4 gün vardı benim de... Ben belirtilerimden anlamıştım..:)Canlar günaydııııın..Nasılsınız?? Ben karmakarışığım.. :/ Henüz çok çok erken olduğu için kimseye söylemiyoruz.. Ama birileriyle paylaşmazsam çatlıycam :) Cumartesi arkadaşla buluşmuştum.Onunla ayrıldıktan sonra içimden bir ses hastaneye git dedi..Gebelik için kan testi yaptırdım, sonuçsaaa pozitiiiifff...Ama çok erken dönemmiş meğer, o yüzden doktor bu kadar düşük hormon değerleri normal gebelik de, dış gebelik de olabilir dedi. :/ Netleşmesi için haftaya gelin ultrasonla baktırın dedi..Cumartesi günü gidicez yine, kesin belli olacak..Bu kadar erken hiç beklemiyordum, kağıtta pozitifi görünce havalara uçuyordum ki doktor öyle yorumlayınca sevincimi yuttum.. :/ Dualarınızı bekliyorum canlar..İnşallah hayırlı bir haber alırız cumartesi günü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?