2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hehhh, evet... Her zaman hayırlısı olana bırakabilmek önemli olan kendini..Güzel güzel gezin yeni arabanızla, sonra sayınız çoğalınca daha rahat olur :)
Ay resmen içime su serptin kendimi suçlu gibi hissediyordum nedense Rabbime bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin İnşAllah
 
Ay resmen içime su serptin kendimi suçlu gibi hissediyordum nedense Rabbime bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin İnşAllah
Yok gülüm yaaa olur mu, hesapta olmayan şeyleri engel görmemek lazım, muhakkak vardır bir hayrı :) İnşallah inşallah canım...
 

caniim :) ismini degistirmissin ilk basta okudum yeni uye gelfide benmi kacirdim dedim kii altta sen oldugunu anladiim ve yuzumde guzeel bir tebessum olustuu :)
insallah hayirlisi nasilsa oyledir kuzum, cok sevindim :)
anneler hisseder aslinda, zamani simdiyse insallah yanilmamissindir :)



Mutella mutiim nasilsin kuzum :)
ozledim sizi hee :)
nasil gidiyor hazirlik falan varmi canim
 
kizlar selaam :)
gelemedim.gunledir..
dun universitelilerin gunuydu, aksam arkadaslarla eslerle ciktik biraz disari.. n kadar iyi geldi anlatamam.. genclerle konusmayi unutmusum resmen..
azicik disari cikmak iyi geldi :)

atkima halen baslayamadim.. usenciligim uzeimde bu aralar
 
Merhaba canım, valla ne güzel gezmişsin, bende uzun bir süredir eşimle başbaşa dışarı çıkamıyoruz hava çok soğukkk kapalı bir mekan vs birşey de yok, iyi olmuş işte:)
Atkına da umarım en kısa zamanda başlarsın, ya da boşver (benim gibi):)
 
Ay kızlar size de sorayım bu hediye alma işini pek beceremem şimdi yılbaşı için çekiliş yaptık ve ben kaynıma hediye alacağım.. Sizce ne alabilirim, kaynım 20 yaşında üniversite öğrencisi, aynı zamanda milli sporcu.. Sanırım parfümü bitmiş ilk aklımda şuan o var ama başka alternatif ne olabilir?
 


Heheheh..Evet canım öyle bir değişiklik yapmak istedim :) Bundan sonra daimi bu :)

Amiiiin canım amin hayırlısı..Büyük gün cumartesi..Bende de öyle bir hissiyat oldğunu düşünüyorum, görücez bakalım. :) Geçen haftalarda bebek battaniyesi örmeye başlamıştım..Heralde battaniye haberini duydu geldi
 

Valla canım bana da erkek için en ideal hediye parfüm gibi geliyor :) Ama kış ya atkı da alabilirsin.
 

Gençler miii!! Kıyamam yaaa dur bismillah canım, daha kaç olduk ki..Ama evlilik psikolojisi bu açıdan farklı hissettiriyor demi :)
 
Valla canım bana da erkek için en ideal hediye parfüm gibi geliyor :) Ama kış ya atkı da alabilirsin.
Ay benim kaynım yok atkı matkı takmaz hafta sonu bi gittik ben üşüyorum o kısa kolluyla geziyor.. üstelik evleri sobalı düşün yani... Gençlik ateşi ne yaparsın:)
 
Ay benim kaynım yok atkı matkı takmaz hafta sonu bi gittik ben üşüyorum o kısa kolluyla geziyor.. üstelik evleri sobalı düşün yani... Gençlik ateşi ne yaparsın:)
Maşallahhh :)) O zaman bence de parfüm en ideali :) Eğer kitap okuyan bir tipse yanına bir de kitap alabilrsin :))
 
Maşallahhh :)) O zaman bence de parfüm en ideali :) Eğer kitap okuyan bir tipse yanına bir de kitap alabilrsin :))
Şimdi herşeye muhalefet gibi algılama beni sakın ama canım, bilirsin erkekler pek okumayı sevmez, o da sevmiyor maalesef yeni araba aldı, daha doğrusu bizimkini ona verdik:) arabaya da birşey mi alsam diyorum, radyosunu falan da yeni değiştirmiştik, değiştirmeseydik alırdım, başka ne olabilirki?
 
Yok canım niye algılayayım :)) Bazen denk geliyor öyle, Bizim sınıfta roman okuyanlar falan vardı da.. :)Biraz uç bir fikir oldu ama Hmmmm, sen tanıyorsun onu..Hani takım tutmada koyu bir taraftarsa dediğin gibi arabaya öyle bir süs olabilir..
 
Yani bende çok tanımıyorum açıkcası ama herşeyi hemen beğenmez, marka takıntısı çok vardır :)
 


evet canim sogukta daha cok eve kapaniyoruz, yazin aksam yuruyuse baro cikiliyor.. ama buna sukur huzur olsun evde olmauada raziyim :)
atkiya basladim buarada, 2 saat kadar ormusum.. disimi sIkayimda bitireyim bari insallah bu hafta.
ne guzel cekilis yapmissiniz canim,hic aklima gelmemisti bende dusuneyim.bunu..

hediye olaraak.. parfum,gomlek,saat, arabaya anahtarlik, ayakkabi olabilir.. secenekler az aslinda erkek icin .. sevgiliye bile daha kolaymis ya simdi boyle dusununce.. al resmini cerceve yap ver hediyeyi ama baska erkege secenek azmis hakkaten :)


diimi bencede bebis bekleetmemeyim fazlami dedi nee :)
esin uzulurmuki bisi cikmazsa, bilirsin bizden daha heyecanlidirlar.. yerinde olsam sanirim soyleyemezdim.esime, ufak tefek bebis haberlerine bile uzuluyo boyle herhalde yikilir..
hayirlisi hayirlisi kuzum :)
 
Tatlim bende adet günüm gelmeden öğrenenlerdenim...ilk degerim 41 di katlanarak arttı elhamdülillah...senin kaç çıktı değerin tatlim? Adetime 4 gün vardı benim de... Ben belirtilerimden anlamıştım..:)
Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin...çok çok duygulandım ve sevindim senin adına...çok bekletmedi fındık şükür
 
Ve endişe etme canim çünkü doktorlar adet günün gelmeden baktirdigin için oyle diyorlar...beta hormonu en az 1000 olunca daha olumlu bakıyorlar...o da genelde adet günü geçince çıkan bir değer...sen erken baktirdigin için düşük seninkisi... İyi dusun iyi olsun inşaAllah..:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…