Düğün 2013'de Bursa'da Düğün Yapacak Arkadaşlar ???

tatlım ben pazar günü oradaydım avizeler daha yoktu ama duvar kağıtlarıda altın yaldızlı gibiydi benim gördüğümde.
Benide korkuttun simdi. Ben baktıgımda öyle kötü değildi yani

canıım valla kimseyi endişe ettirmek istemem tabi belki bana kötü gelmiştir ama başkasına çok güzel gelebilir,yada ne biliyim belki ben kafamda çok başka hayal ettim umduğumu bulamadığım için böyle hissettim bilmiyorum.ben sandalyeleri gördüm,ortama çok alakasız bi stor perdeleri vardı onları gördüm,masalar da yerleşiyodu zaten üzerleri örtülü olucak şamdanlar falan koyarlar heralde belki bi umut havası değişir diyorum.inşallah çok yanılırım sonradan...:26:

bizde şubatta tutmuştuk geçen pazar gittik dediğim gibi hala sandalyelere karar vermemişlerdi sinir oldum. 2 günde değişmiş demekki sen daha iyi halini görmüşsün. bakalım nisan 12deki düğüne şöyle bir uğramayı düşünüyorum

kızlar çırağan club düğün salonu ve almira otelde düğüne katıldınız mı hiç? nasıllar? fotoğraflarda falan çook güzel gözüküyor ama :) yada fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Almiraya cesaret bile edemem canım ama düğün yeri araştırması yaparken çırağan club ile görüşmüştüm ve fiyatların 4000 liradan başladığını, kır düğünü kısmının 7000 liradan başladığını bildirmişlerdi.

Arkadaşlar Bursa Çırağan Düğün salonunda düğün yapacak ve yapmış olan var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşlar benimde 25 ağustosta düğünüm olacak ben açık hava kır düğün salonu çok istiyordum ama fiyatları uçuk geldi
bizde bir arkadaş söyledi botaniğin karşısında soğanlı mezarlığı tarafında osmangazi belediyesinin düğün salonu var
fiyatı 5.000-tl pasta ve limonata var çok fazla ikram yok biz kendimiz bişeyler ekleyeceğiz ama güzel geldi bana :)

bence güzel salon hayırlısı olsun kuzenımde orda evlenmişti bende orayı düşündüm ama gold düğün salonunu tuttum

,

kızlar ben kuaför olarak ayhan kuaför var bu kristal parkın orada onu şiddetle tavsiye ediyorum!Gerçekten güzel iş çıkartıyorlar gittim yerinde inceledim gelinliğimi burak kaynar wedding house da diktiyiorum altıparmakta tavsiye ederim evide biz beşevler karafatmanın orda halletik umarm istediğimiz gibi olur herşeyy! :)

merhabalar,nişanımı yemekli,atalay prenseste yaptım salon çok güzel yemekler çok güzel,fotoğrafçısı güzel piyanisti çok bayıktı hiç eğlenemedim ayrıca birçok vaadte bulunuyorlar şunu yapıcaz şöyle süper böyle güzel olucak diye,siz herşeyi unutuyorsunuz telaşla onlarda sallıyor..o yüzden siz siz olun çok dikkat edin konuşulanlarla verilen hizmete,yakınınz bri sizden uyanık olsun ve sizi ve onları sürekli yönlendirsin çünkü gerçekten hiçbirşeyin farkında olmyuorsunuz gereksiz heyecan oluyor,keyfini süremiyorsunuz,kuaföründede çok mennun kaldım makyajımı başkasına yaptıramam hep abartırlar fakat ne istiyosam yaptı çok memnun kaldım saç ve makyajımdan sadece ne istediğinizi net anlatın düğün içinde salon 2000 e bakmak istiyorum orada düğüne katılan bilgisi olan varmı ?uygun fiyatlı olması benim için önemli,tanıdık olduğu için iyii bir fiyat aldık fakat salonun resimleri konsept hiç bir bilgiye rastlamadım,yardım ederseniz sevinirim..

bizde gold düğün salonunu tuttuk bembeyaz her yer harıka çok sındı içime bayıldım kına için yer araştırıyorumm bende

Bahçe Panorama ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı? Orayı tuttuk kır düğünü için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…