ayy canım valla çok sevindim birilerini görmek mutlu etti beni.bizim de orda olucak inşallah görmediğimiz bi salonu tuttuğumuz için de çok telaşlıyız aslında orayı nişanlımın ailesi çok istedi evlerine yakın diye,sadece tavanlarını gördük beğendik düşünebiliyomusun :) kısmet bakalım ne çıkıcak,kendi düğünümden önce birilerininkine gitmek istiyorum nisanda ilk düğünüyle açılıyomuş
truff sen ve ben gidelim bari nisanda ilk düğünü görmeyebende aynı durumdayım çünkü
gidelim gercektende ya yada benım dugunume gelın 4 mayısta:))kızlar sızın duğun tarıhlerınız nedır??
Benim 24 ağustos cumartesi gündüz
Basligi gorunce icim kipir kipir oldu :)
Bende bursada kina gecemi yapmistim.
Besevlerde, Salon Karlitepede.
Hakkinda bilgi almak isteyen olursa, seve seve yardimci olurum.
ben de 2013 haziran da evleniyorum..mlum ramazan salonlar tıklım tıklım...araştırmalara girmiş durumdayım...Karlıtepe den memnun kalmış mıydın?** ulaşım açısından aracı olmayanlara ters kalır diye düşündüm ama ben...daha önce orada düğün vs. yapmış birileri de yok:)
ne kadara tuttunuz acaba salonu??
canım bu açtığım konudanda araştırma yapabilirsin fikir olur.
Canım dediğim gibi benim gündüz ve normal fiyatı 7000miş şu anda yeni açıldıgı için kampanyada 5000 dedi tanıdık vasıtası ile falan derkende en son 3500 anlaştık
hehe valla mayısa kadar bekleyemem nisanın 12sinden sonra gidicem hemen ama senin düğününede gelmek isterim
senin birşey kalmamış valla. müzik tarzı vs konusunda çok endişeliyim ben onu görmek için gelirim kesin
yoo atalayın piyanistini bilmediğim için diyorum işte :) sen yaşamışsın tabi daha önce güzelmiydi :) yani böyle eller havaya tarzında olsun istemiyorum profesyonel olsun istiyorum
Ben istanbul yolcusuyum :) düğünden sonra istanbula yol alıcaz o yüzden gündüz düğünü daha mantıklı geldi. birde kuaför derken ? sen atalayın kuaförüne yaptırmıycakmısın saçını ? Gelinliği daha bakamadım bile varmı tavsiyelerin
fatih düğün salonunu bende duymuştum ama uzak olduğu için gitmedim hiç görüşmeye.
Ben nişan saçımı setbaşındaki viyana kuaföre yaptırmıştım çokda memnun kaldım.
Gelinlik için bende daha hiç birşeye başlamadım
kızlar ben atalay prensin son halini gördüm.ve inanılmaz bir hayal kırıklığına uğradım.okadar mı zevksizlik olurduvar kağıtları güzel değil hadi çok çrkin de değil diyebiliriz ama arasına bordo renk başka bi duvar kağıdı da koymuşlar çok alakasız olmuş.,herşey ayrı telden çalıyo,tavan işlemeleri harika olmuştu ilk gördüğümde tam bi saray havası olucak burda demiştim.ama bu kadar berbat edilir yani bir salon.her tazrı birbirine karıştırmışlar,perdeler falan hiç uymamış güzel diyebilicek hiçbirşey yok okadar pişmanım ki şuan keşke hiç hayal ettiğim gibi olmamış,hele o güzelim tavana bide pembe mavi ışıklar yapmamışlar mı varya deli oldum yaaa bu kadar kötü olamaaaz....gidip gören varsa yazsın ne olur çok moralim bozuk.
kızlar ben atalay prensin son halini gördüm.ve inanılmaz bir hayal kırıklığına uğradım.okadar mı zevksizlik olurduvar kağıtları güzel değil hadi çok çrkin de değil diyebiliriz ama arasına bordo renk başka bi duvar kağıdı da koymuşlar çok alakasız olmuş.,herşey ayrı telden çalıyo,tavan işlemeleri harika olmuştu ilk gördüğümde tam bi saray havası olucak burda demiştim.ama bu kadar berbat edilir yani bir salon.her tazrı birbirine karıştırmışlar,perdeler falan hiç uymamış güzel diyebilicek hiçbirşey yok okadar pişmanım ki şuan keşke hiç hayal ettiğim gibi olmamış,hele o güzelim tavana bide pembe mavi ışıklar yapmamışlar mı varya deli oldum yaaa bu kadar kötü olamaaaz....gidip gören varsa yazsın ne olur çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?