2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

O halde çok güçlü bir kadınsın otokontrolünü sakın kaybetme..kötü düşüncelerin seni etkilemesine izin verme...

Henüz yaşam mücadelesi veriyor eminim zamanla toparlanacak sağlıklı bir bebeğin olacak

Ben bilmiyordum o yüzden yeni öğrendin sanıdım.Geçmiş olsun eminimde geçecek..yeterki moralin iyi olsun
 
başından beri bu konuya şahit olanlardanım... ama sen böyle olumsuz şeyler izleyip umutsuzluğa kapılma... ne kadar şanslısın ki tedavisi olan ve zamanla çözümlenecek bir durum... sen bebeğine hissettirip o negatif enerjini ona aktarırsan bebeğinin gücü azalır... yapma annesi o senin sayende hayata bağlı... bebeğini düşün ve sadece onun sağlıklı - sıhhatli - hayırlı bi evlat olması için dua et... yapabileceğimiz tek şey o... gör bak melekler gibi bi kızın olucak... keşke onu üzmeseydim diye yiyip bitiriceksin kendini... Allah'ım herşeyin en güzel en hayırlısını yaşatsın her birimize inşallah...
 
kızlar hepiniz çok çok sağolun vakit harcayıp yazıyosunuz bana. dualarınızdanda nolur unutmayın
ağlayınca bile vicdan azabı duyuyorum bebeğim için. o kadar çok duyguyu birarada yaşıyorumki anlatamam endişe, onu kaybetme korkusu, üzüntü, tedirginlik, belirsizlikler, bi yandan onu hissetmek, mutluluk, sevinç, merak,heyecan vs.vs.
offff öle işte
allah sizden razı olsun bebeklerinizede sizede sağlık sıhhat versin inşallah.
 
Son düzenleme:
normalde çok güçlü biriyimdir ailemden ayrı, liseyi bitirene kadar halamın yanında büyüdüm
hayatta hiçbirşeyim tam olmadı.
lise mezuniyetim, ünv. hayalim, nişanım,düğünüm,hiçbirini tam anlamıyla yaşayamadım,
şimdi anne olma duygusunuda tam heyecanıyla yaşayamıyorum
hayatta kimse için kötü düşünmedim, zarar vermedim, hep mantıklı ve hoşgörülü biri oldum
ama kendime karşı aynı hassasiyeti gösterirken, bu kadar duygunun hepsini bir arada idare ederken, çok zorlanıyorum
rabbime bana dahada güç versin diye dua ediyorum sadece...
hepiniz çok iyisiniz, çok teşekkürler...
 

Canım lütfen üzme kendini ve bebeğini.
İlk duyduğunda bebeği istemeyip aldıradabilirdin ama istemeyip böyle kabullendin.
belki hamilelik psikolojin iyi değil ama doğduğunda inan hepsini unutacaksın.ameliyat sonrası da çok iyi olcak bbeğin.aksini düşünme ,pozitif ol hep.bebeğinle konuş yalnız olmadığını bilsin işte o zaman sımsıkı tutunur hayata.
Allah kulunu kaldıramayacağı şeyle imtihan etmezmîş.bol dua et,Rabb'ine sığın,ona güven.
Ne gelirse Allah tan gelir.
Evet gercekten zor bir imtihan,yaşamayan bilemez Allah sabrını ve metanetini bol versin canım benim.
 
Son düzenleme:
kızlar doktordan geldik biz şimdilik bir sorun gözükmüyo ters duruyomuş kızım birde suyu çok değilmiş doktor yeterli miktarda dedi ama kafama takıyorum herhangi bir tedavisi yok dedi kafama taktım hep 1 hafta öndeydi şimdi 1-2 gün geride dedi biraz moraller bozuldu ama Allahtan kötü bişey yok genede şükrediyoruz halimize hepiniz sağlıcakla kalın...
 

canım benim inşallah bişey olmayacak atlatıcaksınız bunları da
dua ediyorum sana da bebişine de. üzme kendini.. bizde de bi sorun çıktı ya bakalım kötü düşünmemeye çalışıyorum
Allah herşeyin hayırlısını versin..
 

allah razı olsun canım.şunu iç bunu iç diye en başta önerende kayınvalidem kendiside güya 3 düşük yapmış......
 


canım benim allah kolaylık versin sen yüreğini ferah tut herşey allahın elinde değilmiki o diledikten sonra herşey çok güzel olur.
olacakta görüceksin bak sonra kendine çok kızıcaksın kızın sapasağlam gülüp oynarken.

kendini ne olursa olsun üzme benim yaptığım aptallıklar gibi şimdi öyle pişmanımki beni üzenleri gidip öldürmek bile istiyorum kendimi yatak odasına hapsettim güya tuvalet ihtiyacı dışında çıkmıyorum bu kime ceza banamı onlaramı

hamile olduğumu öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu çocukluğumdan beri ailem olması hayalimdi şimdi gerçekleşicek şükürler olsun dedim ama rabbim belki bu seferlik nasip etmedi bana sizlere nasip etsin inşallah.

kendisini üzene önce ben kızarım sen yüreğini ferah tut onlar herşeyi hissediyor üzme onu....
 

tatlım sana söylenecek herşeyi arkadaşlar zaten söylemiş bence de bu bir sınav hepimiz de buna tabiyiz senin sınavın şimdilik daha ağır geçiyor ama sonu güzel olacak ve sen bebeğinle sağlıklı mutlu güzel günler yaşayacaksın inşallah buna önce sen inanmalısın allaha sığın rabbim herşeye kadirdir dualarımız seninle
 
BALAH: basin sagolsun cnm rabbim sabrini artirsin insallah en kisa zamanda rabbim yeni bir bebekle kucagini doldurur. üzme kendinide suclama bunu yemeseydim sunu icmeseydim diye. olacak olduktan sonra önüne gecemezsin kaderinde bu yaziliymis
nasil kismet böyleymis insallah bir daha böly eaci yasamazsin görüp görecegin en kötü aci bu olsun beterinden sakinsin rabbim cok üzüldüm yazini okurken bende göz yasimi tutamadim.
ALLAHIM en kisa zamanda tekrar bir bebek nasip eder insallah....

PARADOKS: rabbim seninde sabrini artirsin insallah cok gecmis olsun insallah bebegin sag saglim dogar bütün korkularin endiselerin gecmiste kalmis olur. üzülme demek cok kolay ama üzülmemek mümkün degil ne yazikki herseye ragmen bebegini düsünü onun icin iyi olmaya dayanmaya calis rabbim yar ve yardimciniz olsun..

buarada ben haziran annesi adayiyim herkes gecmis aylara bakar ben ilerki aylara bakiyorum sanirim:)
INSALLAH HERKES SAG SAGLIM BEBEGINI KUCAGINA ALIR HAYIRLI DOGUMLAR NASIP ETTSIN INSALLAH RABBIM:)
 
Gunaydin kizlaarrr.kargalar kahvalti yapmadan is yerine damladim.bu gun evi duzenleyecegim bebek odasi icin.coook isim varrr.erken cikacam.bu arada babamiz ilk tekmesini yedi.sabah uyuyordu baktim benim yaramaz kizim tekmeler savuruyor hemen elini karnima koydum.gozunu bi acti hissettim diye cok sevindi hergun dinliyordu garibim.sonunda hissetti.
 
Günaydın güzel anneler ve onların melekleri.. Dün yazamadım eşim tatildi beraber vakit geçirdik bizim cimcime için planlar yaptık odasını topladık neler alınacağına karar verdik. Odamız biraz küçük olduğu için her şeyi gönlümüze göre yapamıyoruz.
Bu arada 2-3 gündür çevremden ve topikten aldığım haberlerden dolayı keyfimiz biraz kaçtı biraz önce de paradokss'un yazdıklarını okuyunca üzüldük. Ben üzüldükçe kızım daha da hareketleniyor sanki o bana destek veriyor gibi. Paradokss canım sakın bırakma kendini sakın! Sen gerçekten güçlü bir kadınmışsın ki bundan sonra da daha güçlü olacağını tahmin ediyorum. Dualarım senin ve prensesinle! ne olur yıpratma kendini sen kendine ve prensesine iyi bak! Allah sabır sağlık sıhhat versin!
 
Güzellikler sizin olsun, Üzüntüleriniz son bulsun,
Hafta sonunuz keyifli, yaşamınız tatlı olsun.
Hüzünlerin uzak, sevdiklerinizin yakınınızda olduğu bir gün olsun
Sevgi kokan çiçekler açsın yüreklerde.
Heyecanlar büyük, gün güzel, bereketli olsun
Günaydın Herkese....
 
[h=5]Yeri göğü yaratan güzel ALLAH'ım,Sen ne kusurumuz günahımız varsa affett..
Bizi bağışla ve koru..Yardıma ihtiyacı olan insanlara ve bizlere yardım et..
Sıkıntıda olanları feraha, hasta olanları sağlığa kavuştur...
Aç olan insanların karnı doysun,açıkta olan insanların evi olsun..Güzel ALLAH'ım sen kalbimize isyan ve hainlik sokma..Sen bizi doğru yoldan ayırma..
Kötü insanlarla karşılaştırma..Anne ve babamızı başımızdan eksik etme..
Evlatlarımızı koru,gözet,Hepimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür bağışla..Amin.
[/h]
 
günaydın kızlar.. sabah sabah çok moralim bozuldu geçmişi okudum anca bitti..dün okuduğunuz dualarınız için sağolun Allahım kabul etsin inşallah..
Balah.. kuzum geçmiş olsun mu denir başınız sağolsun mu denir bilemiyorum ama Rabbim tez vakitte hayırlısından yerini doldurmayı nasip etsin sakın üzülüpte meleğinide üzme o hep seninle..
Paradoks.. canım arkadaslar gerekeni zaten yazmış aynı şeyleri tekrarlıcam ama derdi veren rabbim dermanınıda verir sen güçlü olmaya devam et..
 
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
buda bizim beşiğimizzz dün arkadasımla baktık bn hep bu modeli istiyordum akşamda eşimle nette bakıp kesinleştirdik hemen oda almıcam daha öncede yazmıştım bir süre kısmetse bunu kullanıcaz..
 

Cok guzelmis besik bayildim:) ben de aslinda oda yapmayi dusunmuyorum en azindan ilk 6 ay. Cunku alti aylik olana kadr odamda yatirmayi dusuniyorum onun icin de oyun parki dusunuyodum ama bu besik de cook guzelmis:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…