- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
ben eve koşu bandı almadım alma taraftarıda değilim zaten yorgun eve geliyorum hayatta çıkıpta beş dakıka bıle yurumem o yüzden spor salonuna gidiyorum boğaz konusuna gelince hemen kesme sadece bir şey keserek başla mesela herşeyi ye ama örnek bu çikolata yeme yada nebileyim yemek ye ama yanına pilav yapma yavaş yavaş parca parca kesaah ahh. . .kosu bandı dıbımde duruyo hergun yarm saat yuruyrm ama yemeyı kesemıyrm ısteeee :)
ne pıs boğaz hatunuummm
Canim ya yilbasi gununden beri yatak dosek yatiyordum acilde serum serum migdem kotu cok agriyodu istifra salgina yakalandiim malum hastanede bole seylere maruz kalabiliyoruz benimde bunyem zayif ama bugun iyiyim sukur bu arada dun merkezle gorustum subatta karar verdim dedim bu ay adetin ikinci gunu testlerimi yapip subatin 7si adet gunum 8inde gelirim dedim bu ay gel bi bakalim kist felan varmi rahim diger aya uygun olurmu diye dedi 7si adet gunum bir kac gune kadar adet olurum. Gidecem ama ilginc olan strestenmidir bilmem ne kasit agrim var nede gogus sizim
bilmiyorum okuduklarım öle diyor pkoda şans yüksek diyo ama ben bugun umutsuz bakıyorum nedense pko bukadar kolaysa diyorum 6 yıldır neden olmadı nebileyim ya kader mi kedermi yaşadıgımız isyan etmek acı ama gerçek biliyorum isyan etmemeliyiz ama etmemekte elde değilcanım geçmiş olsun stres yapma canım unutma senin şansın yüksek tüp bebekte en çok hamile kalan haste grubundasın canım
Merhaba, ben yeni katıldım aranıza. 30 yaşında ve 7,5 yıllık evliyim. 3 tüp denemem oldu, ama hiç hamile kalamadımBunu yaşayamamak çok zor. çok üzücü. 3 tüp de blast oldu. (yani tutma ihtimali %70 dendi) ama 3 seferde de bu yüksek oranı yakalayamadı vücudum. Kahroluyorum, yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. bu ay kromozom testi, ya da genetik analiz yapılacak, hayırlısı olur İnşallah ve bunun arkasından yapacağımız deneme son olur. Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyo elimizden, bu en kötüsü herhalde
Kromozon analizinde "50 de 3 45x ne demek?" bu konuda hiçbirşey bilyorum, bilgin varsa cevaplarsan sevinirim, hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH :)
Selam kizlar ben 35 yasinda 7 yillik evliyim.1 dogal yolla dis gebelik, 2 dusuk 1 negatifle sonuclanan 3 tup bebek denemem var. Kendi azmimle yaptirdigim kromozom analizimde 50 de 3 45x kromozomum oldugu cikti. Yaptirdigim yerde bir sorun olmadigi soylenince sevinmistim. Ama subat ayinda tedaviye baslamak icin gittigim dr.kontrolunde bunun bir sorun oldugunu ogrendim tekrar kan verdim. Sonucum ay sonunda cikacak insallah yanlislik olmustur bu test temiz cikar. 8 ocak adet tarihim 2.gunu tekrar kontrolum var Allah nasip ederse bu son denemem olur bende bebegime kavusurum. Ayni dileklerim hepimiz icin...
sa canlar. . .
Ümitsizliğe kapılmayalım yeter. . herşeyin şifası Allahtan. . .her ne hastalık olursa olsun dermansız degıldır. . .
Inancınız olsun yeter. . . Bızde dun basladık tedavıye ılaclara. . . Uzun protokol uygulayacagız, subat ayında transferım olacak ınsaallah. . . Esım azosperm. . .test yaptrdgmzda 0 spermken sımdı az da olsa sperme rastlandı. . . Doktorum bu ck ıyı dedı. . . Ins hepımız ıcın guzel sonuclar olsun. . . Evlı mutlu cocuklu olalım ınsaallaaahhh :)
dualaşalımmmmmm. . . Muaahhh
benimde eşimde kromozom anamolisi var ve embriyolarımızın pgt ye girmesi gerek
siz nerde yaptırıcaksınız tedavinizi
günaydın arkadaşımm
Gunaydinnnnnnnn bu saate kadar uyunurmu ama ya kalkinnnnn ofya ben bu hafta sonuda uyuyamiycam acik ogretim sinavlarim var cumartesi pazar su tarnsfer yapilsin evde yatacam tatil gibisi yok
Anladim canim sonuc ayni cikarsa benimde pgt olur diye dusunuyorum. Ama okudukca ondan da korkuyorum hic embriyo kalmayip iptal de olabiliyormus tedavi :-( hakkimizda hayirlisi olsun canim
canım imkanın varsa bence git kıbrısa ama gitmedende iyice araştır. orda imkanların daha geniş olduğunu hep duyarız zaten tabi yine sen bilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?