2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

aah ahh. . .kosu bandı dıbımde duruyo hergun yarm saat yuruyrm ama yemeyı kesemıyrm ısteeee :)
ne pıs boğaz hatunuummm

aah ahh. . .kosu bandı dıbımde duruyo hergun yarm saat yuruyrm ama yemeyı kesemıyrm ısteeee :)
ne pıs boğaz hatunuummm
ben eve koşu bandı almadım alma taraftarıda değilim zaten yorgun eve geliyorum hayatta çıkıpta beş dakıka bıle yurumem o yüzden spor salonuna gidiyorum boğaz konusuna gelince hemen kesme sadece bir şey keserek başla mesela herşeyi ye ama örnek bu çikolata yeme yada nebileyim yemek ye ama yanına pilav yapma yavaş yavaş parca parca kes

canım geçmiş olsun stres yapma canım unutma senin şansın yüksek tüp bebekte en çok hamile kalan haste grubundasın canım

canım geçmiş olsun stres yapma canım unutma senin şansın yüksek tüp bebekte en çok hamile kalan haste grubundasın canım
bilmiyorum okuduklarım öle diyor pkoda şans yüksek diyo ama ben bugun umutsuz bakıyorum nedense pko bukadar kolaysa diyorum 6 yıldır neden olmadı nebileyim ya kader mi kedermi yaşadıgımız isyan etmek acı ama gerçek biliyorum isyan etmemeliyiz ama etmemekte elde değil

Canim bende detayini ogrenicem su anda bildigim incelenen 50 kromozomun 3 tanesi sorunlu normalde 46xx olamsi gerekiyor. Insallah senin sonucun temiz cikar.

benimde eşimde kromozom anamolisi var ve embriyolarımızın pgt ye girmesi gerek

siz nerde yaptırıcaksınız tedavinizi

ilk önce şubat ayında tedaviye başlıycak arkadaşlara rabbimden müjdeli haberler alması dilegimle allah kolaylık versin diyorum.tedaviye başlıycak arkadaşlar ben tüp bebek tedavisine başladıgım ay kendiligimden hamile kaldım elimde hiç kullanılmamış igneler var ovıtrelle.menagon-gonal-f-cetrotide ben devlet desteksiz aldım ama ihtiyacı olan arkadaşlara aldıgım fiyatın aldında vericem hem ben bebegime ihtiyaclarını alıyım hemde arkadaşların azda olsa katkım olsun ilgilenen olursa mesaj atabilirler

benimde eşimde kromozom anamolisi var ve embriyolarımızın pgt ye girmesi gerek

Anladim canim sonuc ayni cikarsa benimde pgt olur diye dusunuyorum. Ama okudukca ondan da korkuyorum hic embriyo kalmayip iptal de olabiliyormus tedavi :-( hakkimizda hayirlisi olsun canim

Arkadaşlar ben uzun zamandır formdayım ama bu başlık bana uydu inş. şubat ayında tüp bebek için gideceğiz benim problemim pko ne yazık ki benim kilo problemimde var doktor bunun beni kısmen etkilediğini söyledi ama hem iğneler hem pko kilom daha da arttı sizce ne kadar etkili kilo bebek sahibi olmada

Gunaydinnnnnnnn bu saate kadar uyunurmu ama ya kalkinnnnn ofya ben bu hafta sonuda uyuyamiycam acik ogretim sinavlarim var cumartesi pazar su tarnsfer yapilsin evde yatacam tatil gibisi yok

günaydın canım
ben sabah kalktığımda hemen geçemiyorum pc ye ev işlerini halldiyorum yemek falan
bende okudum açıköğretimde zor oluyo sınavlara çalışmak
bu hafta sonu kardeşim de girecek hem çocukla hem ev işinle uğraşıyo bazen çok bunalıyo

Anladim canim sonuc ayni cikarsa benimde pgt olur diye dusunuyorum. Ama okudukca ondan da korkuyorum hic embriyo kalmayip iptal de olabiliyormus tedavi :-( hakkimizda hayirlisi olsun canim

benim de en büyük korkum embriyoların pgt ye girip de geriye sağlam embriyo kalmaması aslında embriyo sayımız çok düşük olmuyo döllenmede de sorun yok ama allahım inş pgt den de sağlam çıkmalarını nasip eder

sermince canım bu kilo meselesi bazı doktorlar açısından sorun bazıları açısından değil. ben dış gebelik ameliyatı olduğum zaman 75 kilo idim boyumda 1,68 bu halde bile bana doktor acilen zayıfla demişi.yani kilo bazen rahimdeki oluşacak kistleri miyomları tetikliyor.şu anda gittiğim doktorda kilonun bir önemi olmadığını söylüyor. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Kizlar kafam iyice karisti size daha once yazmistim adanada cok iyi bir merkez bulamadim yani doktorum iyide labratuar hakkinda suphelerim vardi biliyorsunuzbende hastanede calisiyorum buurda firmaci arkadasla konustuk benim merkez hakkinda bilgi arastiracak ve kendinin yakin arkadasi kibrista embriyologmus ve kibrista merkezi varmis onuda aradi 4embriyo koyariz burda tek embriyo yasasi yok dedi simdi ben ne karar versem bilemedim kibris burnumuzun dibi adanadan mersine gider cokta yakin gelde karar ver kafam karisti kizlar okuyun ve rica ediyorum fikir bildirin lutfennn

canım imkanın varsa bence git kıbrısa ama gitmedende iyice araştır. orda imkanların daha geniş olduğunu hep duyarız zaten tabi yine sen bilrsin

canım imkanın varsa bence git kıbrısa ama gitmedende iyice araştır. orda imkanların daha geniş olduğunu hep duyarız zaten tabi yine sen bilrsin

Arastirmak lazim bende telden giriyorum soyle bir baktim net bir bilgi bulamadim pcden daha iyi arastiririm
Dogus tup bebek merkezi vaktin olursa bir bak canim ben erken cikacam bugun isten ama kacta evde olurum bilmiyorum yarin sinav var ogrenci kimligimi alacam cok yogun diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…