• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şark tayini bekleyen polis eşleri nereleri yazdınız sohbete buyrun!

minimini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
379
8
46
Antalya
merhaba hanımlar..bu sene şark a gidicek olanlar var mı aranızda?geçen senelerde sitede bu konuda sohbet edilmiş okudum da çok hoşuma gitti..birbirlerinin heyecanlarını düşüncelerini paylaşmışlar..eğer konuyu okuyan ve şark yazan polis eşleri varsa gelin bizlerde paylaşalım sohbet edelim..nereleri yazdık neresi çıkıcak heyecanımızı paylaşalım :34:

mrb..gönüllü şark mı yazıcaksınız yoksa zorunlu şark mı?
biz 2.şark kanunundan dolayı gönüllü şark yazdık bu sene..o yüzden 3 tercih yaptık..zorunlu gidenler 7 tercih yapıyor sanırım..ben heyecanla açıklanacağı günü bekliyorum daha şimdiden..çok düşündük nereleri yazsak napsak diye bizde..çünkü bebeğimiz var küçük..biz Erzurum kars Erzincan yazdık.bakalım neresi çıkıcak kısmet bekliyoruz..
aslında ilk tercihe Artvin yazıcaktık ama vazgeçtik sonra..artvinde terör parası yok çünkü..bakalım hayırlısı bekliyoruzzzz..

mrb..gönüllü şark mı yazıcaksınız yoksa zorunlu şark mı?
biz 2.şark kanunundan dolayı gönüllü şark yazdık bu sene..o yüzden 3 tercih yaptık..zorunlu gidenler 7 tercih yapıyor sanırım..ben heyecanla açıklanacağı günü bekliyorum daha şimdiden..çok düşündük nereleri yazsak napsak diye bizde..çünkü bebeğimiz var küçük..biz Erzurum kars Erzincan yazdık.bakalım neresi çıkıcak kısmet bekliyoruz..
aslında ilk tercihe Artvin yazıcaktık ama vazgeçtik sonra..artvinde terör parası yok çünkü..bakalım hayırlısı bekliyoruzzzz..

iyi geceler bizde gönüllü şark istedik tek tercih yaptık Erzincan ve tayinimiz cıktı sizin sonuç ne

Back