bebeğimizin cinsiyetini öğrendik çok sevindik ama tamamına eremedik.
ALLAH nasip etmedi belkide hayırlısı bunu yaşamaktı ama acımla
henüz idrak edemiyorum
oğlum beni babasını hiç üzmedi. anneler günümü bile kutladı.
geçen salı beni babasını bıraktı gitti.
biz ondan razıyız annelik babalık duygusunu yaşattı bize ALLAH bebeğimden razı olsun.
bebeğimi dualarınızda unutmayın.
Cnm transfer günü sayılmıyor o gün sıfırıncı gün sayılıyor dolayısıyla 8. gün de değerin düşük çıkması çok normal....
Merhabalar hayırlı olsun arkadaşlar ben siteye yeni üye oldun benimde Mayıs'ın 16 da transfer oldu ben size birşey soracaktım benim bugün özellikle Ereğli ağrısı gibi ağrım var sizimde oluyormuş şimdiden teşekkür ederim
biz bebeğimi kaybettiğimiz gün 5. ayımıza girmiştik. aniden suyumuz geldi bebek susuz kaldı hiç suyu yoktu tabi hareket alanıda.
doktor 2 yol var ya hemen sonlandıracağız ya da 1 2 gün enfeksiyon riskine rağmen bekleyip suyun artmasını bekleyeceğiz dedi. biz tüp bebeğimiz o bekleyelim dedik. ama bu su yerine gelmez dünyanın neresine gidersen git aynı dediler. tüp bebek merkezimizle görüştük aynı şeyleri söylediler. pazartesi salı bekledik ama olmadı oluşan sıvı akıp gidiyordu.
ultrasonda tekrar baktık ama bebek sıkışmıştı kalp atımı bile eskisi gibi canlı değildi.
ben bebeğimiz bize tutunsun diye aylarca kutularca ilaç kullandım ama sadece 3 küçük hap oğlumuzu bizden aldı.
parmağını emiyordu oğlum en son ultrasonda. demekki acıkmıştı.
seni en iyi anlayanlardan biriyim desemde senin kadar anlayamam aynı yollardan geçtim kısmetimde yoksa onla ne kadar az vakit geçirmişsem o kadar ıyı dıyordum en azından fazla alışmadan kaybettım cinsıyetını bıle bılmeden hayallere bıle dalmadan kayıp gıttı avuçlarımdan bak benim güzel arkadaşım acını yaşa yaşa ama sakın derinlere dalma...sonuçta her kayıp bır travma ve bunu ne kadar dramatik hale getirirsen o kadar çok çıkamazsın işin içinden...ağlamak istediğinde ağla susmak istediğinde sus ama içine atma biriktirme...inan süresi önemli değil o senın rahmıne düştüğü anda analık duyguların başlıyo...ve şimdi dinlenme zamanı...sonuçta başkaları bır üzüldüyse bizler tedavi sonucu elde ettiğimizden bin üzülüyoruz...zaman herseyın ilacı...kürtajdan çıkınca dedimki ben şimdi ne yapıcam onsuz nasıl olucam...o hoo hoo rabbım oyle bır sabır verıyokı tekrar bı mınık daha istemeye başlıyosun bıle...allah daha kötü durumlardan korusun...bi arkadasım var 6,5 aylık hamile geçen gün haberi geldi kan kanseri teshısı koymuslar ve şimdi bebeğini alıyolar o kadın ne yapsın bebeğine mi üzülsün canına mı?çok şükür senin sağlığın yerinde allah yine nasıp edecek yeterki tez vakıtte esinle beraber toparla..seni çok seviyoruz...biz hep burdayız...bebeğimizin cinsiyetini öğrendik çok sevindik ama tamamına eremedik.
henüz idrak edemiyorum
biz ondan razıyız annelik babalık duygusunu yaşattı bize ALLAH bebeğimden razı olsun.
biz bebeğimi kaybettiğimiz gün 5. ayımıza girmiştik. aniden suyumuz geldi bebek susuz kaldı hiç suyu yoktu tabi hareket alanıda.
doktor 2 yol var ya hemen sonlandıracağız ya da 1 2 gün enfeksiyon riskine rağmen bekleyip suyun artmasını bekleyeceğiz dedi. biz tüp bebeğimiz o bekleyelim dedik. ama bu su yerine gelmez dünyanın neresine gidersen git aynı dediler. tüp bebek merkezimizle görüştük aynı şeyleri söylediler. pazartesi salı bekledik ama olmadı oluşan sıvı akıp gidiyordu.
ultrasonda tekrar baktık ama bebek sıkışmıştı kalp atımı bile eskisi gibi canlı değildi.
ben bebeğimiz bize tutunsun diye aylarca kutularca ilaç kullandım ama sadece 3 küçük hap oğlumuzu bizden aldı.
parmağını emiyordu oğlum en son ultrasonda. demekki acıkmıştı.
cok cok cok uzgunum allah sabir versin zaman aksin su gbi yeni bebegini konustugumuz gunler gelsin... sabir diliyorum baska da bisey gelmiyor elimden daha fazla uzulemezdim
bebeğimizin cinsiyetini öğrendik çok sevindik ama tamamına eremedik.
henüz idrak edemiyorum
kızlar nerelerdesınız bakayım???napıyosunuz hamişler????yada yada hamiş olmayı bekleyenler var mı yenı tedavıye başlayanlar???
Hepiniz için hayırlı olsun canlarım.
merhaba pıtı,nasılsın ben ocak ayında tup bebek yaptırıstım sonuc malesef negatıftı!!onumuzdekı ay tekrar denemeyı dusunuyorum haber verırım yıne,benle bırlıkte gamze vardı o alıba nısan ayında denemıstı yıne sonucunu merak ettım bı bılgın varmı paylasırsan sevınırım!gorus uzere.
biz bebeğimi kaybettiğimiz gün 5. Ayımıza girmiştik. Aniden suyumuz geldi bebek susuz kaldı hiç suyu yoktu tabi hareket alanıda.
Doktor 2 yol var ya hemen sonlandıracağız ya da 1 2 gün enfeksiyon riskine rağmen bekleyip suyun artmasını bekleyeceğiz dedi. Biz tüp bebeğimiz o bekleyelim dedik. Ama bu su yerine gelmez dünyanın neresine gidersen git aynı dediler. Tüp bebek merkezimizle görüştük aynı şeyleri söylediler. Pazartesi salı bekledik ama olmadı oluşan sıvı akıp gidiyordu.
Ultrasonda tekrar baktık ama bebek sıkışmıştı kalp atımı bile eskisi gibi canlı değildi.
Ben bebeğimiz bize tutunsun diye aylarca kutularca ilaç kullandım ama sadece 3 küçük hap oğlumuzu bizden aldı.
Parmağını emiyordu oğlum en son ultrasonda. Demekki acıkmıştı.
bugün gonal f başlıyoruz menagonla birlikte allahım hayırlısı olsun inşallah hayallerimiz gerçek olsun...
şimdiden hayırlı olsun muficim inşallah bu sefer erersın muradına:)gamzeden o gunden sonra haber alamadım...kısmet artıkm bigün o da bıze haber verir.
Bugün gonal f başlıyoruz menagonla birlikte allahım hayırlısı olsun inşallah hayallerimiz gerçek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?