2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

cnm şu emerek uyumayla ilgili ben şöle bişeye başaldım,emerken bı taraftan da sırtını sıvazlayorum yada karnını pış pış diorum bı taraftan da hanı buna da koşullansın,bu da ona uykuyu hatırlatsın dıe.. 10 gundur fılan süreklı yapıorum,gecen ıkı 3 defa sadece pış pışlayarak karnını sıvazlayarak uyuttum mesela,emmedıgı zaman alternatıf bı yol olsun dıye uyutmak için..
bu arada aşı eskıden 12. ayda yapılıomuş ama saglık bakanlıgı bu yıl bı karar alıp aşı zamanını öne çekmiş,yanı 9. aya,bızım doktor bole açıkladı bana..
 

bilgi için teşekkürler canım..

bozaaaa... eskilerde sokaklardan geçen bozacıları biliyorsunuz hepiniz herhalde. ne büyük heyecanlardı beee
 
Napam çomez iste sevelim sayalim istiyom

Az once kocamdan tehtid aldim yarin aksam o teli gormicem diye simdi disari cikti benden haber alamazsaniz bi kac gun polise haber verin:86:

bnmkı de bna kızdı gecende ınternet şeysim yüzünden.. yakında bu konuda konuşmamız gerekcekmiş
çömez fılan çok ayıp hiç yakıştıramadım,bn kı senınle ılgılı neler düşünüorum,hıhhhh
 


Vışşş aney kimler kimler:)))

Nasil tanistin enisteyle
 

çemkirme laan iyidir o bakma sen arada patavatsızlık yapar :86: :86:
ne karışkan ne kıskanç koacalarınız war bee
 
çemkirme laan iyidir o bakma sen arada patavatsızlık yapar :86: :86:
ne karışkan ne kıskanç koacalarınız war bee


Bi seviyoz bi laf sokuyoz degisik pisikoloci icerisindeyiz...

Yok benimki hic karismazda hakli aksam 9 da geliyo benim elimde tel ben olsam bosarim
 
jandarma,Allah yardımcınız olsun..batman hala fenaymış ya, arkadaşım orda, eşine mesleği askerlik diye, geçen halıcı halıfleks satmamış.
bu defa tam tersi her yerde elektirik var,kaloriferler yandı;lojmanda sorun çıktı elektirik de sorun var,kalorifer yanmadıkıçımız açıkta kaldı.mağduruzzz..


hee edimsel mi klasik koşullanma mı oluyo du bu ? mantıklı,deniycem.
dr da bazı yerlerde yapılıyo ama buraya karar gelmedi; suriyelilerden dolayı öne çekildi dedi ama...sağlık bakanlığı bu kararı ulaştırmamış suriyeliler buraya yerleşmemiş daha, ondan mı acep
 

biz arapların içindeydik biraz daha iyiydi.. dışardan müdahale wardı karakola o kadar. 3. doğumuz neresi olcek bakalım :44:

ben yatıyorum topunuz selamlar öperim
 
Ay annem demeyin oyle cool muul ya. Herkeslen konusabilirim ben. (Annem demeseydim iyidi. ) Tepki toplamaktan korkuyom simdi smiley. :)
 

klasik koşullama cnm,et zil salya pavlov amca
bursada heryer suriyelıler de dolu,hatta gecen avm de asansor beklıoruz,epey de insan var,baktım bız hariç hepsi surıyleı amcalar,bizden çoklar bence,kimse bu tezime inanmasa da bn emınım
 
Ay annem demeyin oyle cool muul ya. Herkeslen konusabilirim ben. (Annem demeseydim iyidi. ) Tepki toplamaktan korkuyom simdi smiley. :)

hangi şehirdesın bakıım sen,kaç yaşındasın,ilk bebegın mı valla annem dedın karızma dağıldı
 


Aynen bacim benimkide babaci acaip normalde benden baskaya kimseye gitmez kayinbalidm gorumcemler öluyo bunun icin ama bu hic tinlamiyo onlari babasi gelincede beni tinlamiyo
 

geçmiş olsun canım. korkma bişey olmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…