2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
kağan1 nereye kayboldun bacım

bu arada ben de hoşlanmadım o kadir tuğcudan adam doğallıkla gerçeği birbirine karıştırıyor

sorma canım ya işe başladım, kızma kaynanam bakacam dedi ancak velakin işe başlayınca vazgeçti çıldırttı beni yavrum kaldı ortada resmen. kreş bakıcı filan da ayarlayamadık bayağı zor geçti yani birkaç hafta işi bırakcam zati mecbur
 

aa çok kötü olmuş.. torunu değil mi niye tamam deyip vazgeçiyor?
 
canım çok fazla şarkı var. sözlerini yazsam melodilerini uydurman gerekecek. okulöncesi forum siteleri var. oralardan bakabilirsin.



hayırlı olsun pıtırcık dişiniz...



teşekkürler canımmm

hayırlı olsun demiş miydim :44: hayırlı olsun ilk dişiniz
 
Son düzenleme:
hayırlı olsun dişiniz
Darısı başımıza
çok sevindim canım insallah bundan sonra hep böyle devam eder

arabanız hayırlı olsun canım
heyecanın ve planların beni bile heveslendirdi gezme acısından yoğun bir dönem beni bekliyor ben kara kara düşünüyordum nasıl olacak diye yazdıklarını okuyunca olur güzel bile olur demeye başladım tabi benimki biraz il dışı olacak birbirine yakın 3 ile gidicez ama olsun :18::44:
 
Delikiz okurken yoruldum kazasiz belasiz gule gule kullanin

Tutkuu isin zor umarim esinle tatsizlik olmadan halledersiniz..

Minnak disleriniz hayirli olsun bizde dun ev disinda biyerde kaldik perisan olduk insanin evi gibisi yok ozellikle bebisle..
 

ama kendini tutacan mecbur tatlım ,
başka çaren yok her dakkada eşinle tartışamazsınki
Allah kolaylık versin
Allah sabır versinde kendini tutmayı bil canım bu saatten sonrada sırf bu yüzden boşanılamıcana göre
biraz hoşgörülü ol alttan al ama çokda kendini ezdirme doğru yapıyorsun
 
sağolasın hayırdır sen ne gezmesine gidiyorsun

Delikiz okurken yoruldum kazasiz belasiz gule gule kullanin

Tutkuu isin zor umarim esinle tatsizlik olmadan halledersiniz..

Minnak disleriniz hayirli olsun bizde dun ev disinda biyerde kaldik perisan olduk insanin evi gibisi yok ozellikle bebisle..
sağolasın yorulma yorulma çenem açılınca alış böyle yazmalarıma
sağolasın ya ben de ek gıdayı akşam vermiyorum ki gündüz veriyorum hep akşam rahatsız etmesin diye ama yine uyanıyorlar yine uyanıyorlar ,dünden beridir de kızım aşırı huysuzlandı çıldırma noktasına getirdi ,akşam her zamanki saatinde uyumadı sıpa direniyor uykudan çatlıyacak ama yatakta seyir halinde ,en son balkonum cam balkon ,halım var üzerine beraber yattık aldım koynuma 2 saniyede uyudu sıpa ,iice koku aramaya başladı illa yanında olmamı istiyor ,baştan beri ayrı yatıyoruz odaları ayrı ama bu aylarda okumuştum yalnızlık korkusu kaplıyormuş ,bizimki zaten çok korkak böyle olunca iice yanında istiyor sıpa ,geceleri yapıyor daha çok gündüz bir şey yok da

dün pazara çıktık ,akşam da kız anamızı ağlattı çok yordu bizi yukarda anlattım ..sabah da yemek istemedi hiçbirşey ,başlarda güzel yiyorlardı şimdi yemek istemiyor kızım hiçbirşey ne yapacağım bilmiyorum ,sevdiği bir şey olursa yiyor tabi mesela şeftaliye bayılıyor hep şeftalimi yiyecek sıpa .. ya bi kaç gündür işimiz ters gidiyor hadi hayırlsı..eşim sabah araba işlermleri için çıktı ,akıllım cuma günü adama kaparo vermek için para çekmiş ,sanırım maaş kartını da bankamtikte unuttu o telaşla ,evi aradık bulamadık ,telefonunun şarjı da yok işyeirnde kalmış ,öyle gönderdim sabah evden ,bakalım ne yaptı hiç haberim yok .bakalım kafamdaki planlar tutarsa stres atmış olurum böylece diyorum ama belli olmaz tabi hiç bir şey ..
 
küpeli arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah kart olayınızda çözülmüştür bir kötü olay başınıza geleden
 

tutku ben kendime cadı gelinim diyordum sende benim gibiymişin :)))
 

ayy maşallah.. okurken yoruldum... temizlik işini iyi yapmışsın. işe başlayınca o kadar batmıyor. ben de halıları falan yıkattım. dip köşe tertemizz oldu evim... güle güle otururuz inşallah..
gömülü diş hamileyken aldırmıştım. sancıyordu ara ara ama ameliyattan korktuğum için aldıramıyordum. antibiyotik içiyordum geçiyordu. hamileyken ağrı başlayınca doktora gittik. yirmiliğin ucu görünüyordu sadece. ameliyatsız alırım ben bunu dedi. doktor bayağııı uğraştı ve dişi aldı. ohh kurtuldum derken tam bir ay ağrı çektim... hem çok zorlamış, hem de dişim iltahaplıymış.. ameliyat olanların 2 günde geçiyor benim dişin yeri iyileşene kadar ağrım sürmüştü.. hamileyim ağrı kesici de almak istemedim.. off ne çekmiştim..
arabanız da şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.. Allah kazasız belasız yolculuklar versin.. inşallah çabucak öğrenirsin de kullanırsın.. çocuklu ve çalışan anne için araba kullanmak şart bence..


öyle ukala insanlar her yerde var canım... ben de sinir olurum cevaplarını veririm hemen. vermezsem şişerim zaten....
canım annene üzülmen normal bence de. hep onun yorulmaması açısından düşünmüşsün ama bence de çocuğa tek elden bakılması lazım. birinden birini seç istersen... :44:
 
Herkese günaydınnnnnn


Saol cnm inşş.
Ya gecen bizde dışarda iftar yaptık eve gelene kadr mır mırr eve gelınce gülüyor.yolda bakıyorum milletin çocuguna eline tutuşturmuşlar bi diş kaşıyıcı ses soluk yok bakınıyolar,uyuyorlar, bizimkinin uyku saati yaklaştımı estiriyorrrr araba bile vızzz geliyorr



Amin cnm.
sizin bebişin dişi çıktıktan sonra huysuzluğı geçtimi devam ediyormu??

Nazar değmesin ama 2 akşam saat 6 dan sonra ek gıda yüklemesi yapmayıp tek süt verdiğimde gece uykuları biraz değişti.en az 10 kere kesin kalkardı,2 gundur 3 defa kalktı:))
 
Canım Bayram için önce amniyosentez olucak kardeşime gidicez Tekirdağ'da ordan ablama istanbula ordan da üniverteden ev arkadaşım izmitte ona uğrayıp eve geleceğiz çocukla nasıl olucak bilmiyorum eskiden böyle çok yapardık ek gıdaya başlamadan da rahattık ama şimdi gözümde büyüyor
 


ayyy bunlar ne yapmaya çalışıyorlar kaynana işte
üzülme canım bulursun çaresini Allah yardım eder,

 
ISIL zor durumda bırakmış seni bundan sonra güvenmezsin her fırsattada yüzüne vurabilirsin

ferda okuyamadım yazdıklarını ama kötü şeyler yaşamıssın sanırım inşallah çözülür

add sizinmi dişiniz çıktı benmi karıştırdım kimin dişi çıktıysa incisi hayırlı olsun :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…