Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs 2013 Mart Ayı Boğa Burcu Nuray Sayarı Yorumu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Boğa Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Mart Ayı Boğa Burcu Yorumları

Boğa Burcunu Mart 2013′te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Mart 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay kariyeriniz başarılı seyredecek. Venüs sizin yönetici gezegeniniz ve ayın 2′sinden sonra burcunuzun ortasından geçecek. Her şeyin ve herkesin üstünde olacağınız günler yaşayacaksınız. Saygı göreceksiniz ve insanlar sizinle yanınızda olmak isteyecekler. Bu ay sanki bir rol modelisiniz. Aileniz hala sizin kariyer hedeflerinizi destekliyor. Bu süreç aile bireyleriniz içinde dc başarılı bu dönem olacak. Kariyer gezegeniniz Uranüs, ayın 12′sinde Başak burcuna hareket ediyor. Bu durum yıllardır süren ruhsal aydınlanmanızı güçlendiriyor. Bu dönem hayır işlerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Birçok Boğa sivil toplum kuruluşlarında iş bulacak. Kariyerinize odaklanmaya devam edeceksiniz.

Ayın 30′unda para gezegeniniz yavaşlayacak. Bu yüzden önemli yatırımlarınızı, satın alımlarınızı ve finansal kararlarınızı sonuçlandırmaksınız. Bu ay finansal içgüdüleriniz çok kuvvetli. Gerçek zenginliğin aslında Allah’tan geldiğinin farkına varacaksınız.

Sağlığınız iyi durumda. Düzenli olarak vücudunuza masaj yapmalısınız. Sağlık gezegeniniz Yay burcundayken daha çok yeni sağlık teknolojilerine, sağaltım yöntemlerine ilgi göstereceksiniz ve bu terapiler size yarayacak.

Aşk hayatınız, bu ayın başında istikrarlı gibi görünüyor. Ama ayın 20′sinden sonra daha karmaşık bir hal alacak, Evliliğiniz ve var olan ilişkiniz sınavdan geçecek. Eşinize veya sevdiğinize mümkün olduğunca özgürlük verin.

Burcunuzun arkadaşlık, gruplar, organizasyonlar mevkii olan 11. eviniz ayın 20′sİne kadar hala çok güçlü. Ayın 20′sinden sonra ruh dünyanızı kapsayan 12. eviniz güç kazanacak. Bu dönemde hayatın görünmez tarafını araştıracaksınız.

Şanslı Günler: Mart 9, 10, 18, 19. 26, 27
 
X