Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
850 tl satmak istiyorum.Daha 6 ay önce evlendim sıfır dan farkı yok. almayı düşünen bayanlar istanbul daysanız deneyin. gerçekten cok güzel bi gelinlik
aysiranın kendi sitesinden bakabilirsiniz mbsa163 kodlu gelinlik.
36 beden olup duvar tarladan tac kese birlikte verilecektir.bence kaçırılmaması gerek mağaza fiyatı 2750 .ve bu seneye ait çok modern severek giyeceksiniz.
canım dursun zararı olmaz. ancak 2.el gelinliklerin kimi fiyatları yüksek kalıyor bence. çünkü şu anda bile 400-500 tl'ler civarında hatta daha uyguna bile kiralama fiyatı olanlar varken, 2.el gelinlik alan biri neden daha fazla ödesin. yoksa 1000'lere çıkınca modeline göre tabi ama diktirilebiliniyor diye biliyorum...
Ya ben pazarlığa açığım yanlız 400 500 gibi fiyatlar a satmam evde Dursun.sonucta onun olacak,kiralamak ayrı bişe.aysirada kiralamaya çalışsa %10 na kiralaniyor.birde 1000 liraya nasıl bi gelinlikçi de Diktirebilirsin. Kalite ve standartları düşük tutmak gerek
aslında bende 38 bedenim,ama gelinlikçide iş değişiyor.bana gelinlikçi 36 verdi.gelinliklerin arkası ipli olduğundan gerçekten 38 bedenede çok rahat olur.zaten dügün arifesi kilo almak ve vermek olayı olduğundan gelinlikçilerde öyle dikiyor.
aslında bende 38 bedenim,ama gelinlikçide iş değişiyor.bana gelinlikçi 36 verdi.gelinliklerin arkası ipli olduğundan gerçekten 38 bedenede çok rahat olur.zaten dügün arifesi kilo almak ve vermek olayı olduğundan gelinlikçilerde öyle dikiyor.